Μια χαρα παρελαση ηταν.Παρελασανε οι απογονοι αυτων που πολεμησαν στην Αλβανια κι οχι αυτων που τοβαλαν τοτε στα ποδια.
Μια χαρα παρελαση ηταν.Παρελασανε οι απογονοι αυτων που πολεμησαν στην Αλβανια κι οχι αυτων που τοβαλαν τοτε στα ποδια.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Μια χαρά...
Ευκαιρία μάλιστα με αφορμή αυτά να το ξανασκεφτούμε μήπως καταργηθεί εντελώς αυτό το γελοίο πανηγυράκι που στήνεται 2 φορές τον χρόνο...
![]()
ρε παιδια συγνωμη κιολας...
το οτι ο κοσμος ειναι/ειμαστε πιεσμενοι και αισθανομαστε προδρομενοι ειναι κατανοητο και σεβαστο...
το οτι ομως κραζουν οπου να ναι εμενα μου φαινεται λιγο ακυρο...
βεβαια ετσι οπως ειναι τα πραγματα τους περνει ολους οι μπαλα...
τι να πω...
![]()
Τα είπε ΟΛΑ ο μεγάλος ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ, πραγματικός αγωνιστής που έζησε τα γεγονότα τότε και ο λόγος του όπως και να το κάνεις έχει βαρύνουσα σημασία. "Σήμερα αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της επετείου". Τελεία και παύλα!!!! Όσο κι αν τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας μιλάνε για αμαύρωση της παρέλασης...ας πάνε να κλάψουνε μαζί με τους στρατόκαυλους!!!!! Να βλέπεις ανήμερα της νίκης ενάντια στο φασισμό, τον εμετικό Βορίδη να έχει επίσημο λόγο στο Μούγκα Τσάνελ και να ωρύεται που δεν παρέλασαν τα στρατά!!! Κι οι πολιτικοί να κάνουν λόγο για επίθεση κατά της δημοκρατίας!!! Τραγελαφικό!!!! Όλα αυτά πάντως δεν τα περιμένανε μάλλον γιατί τα γνωστά-άγνωστα κουκουλοφόρα μπουμπούκια τους δεν είχαν υπηρεσία σήμερα...κι ας το άκουσα κι αυτό, ότι το όλο σκηνικό ξεκίνησε από κουκουλοφόρους πίσω από την εξέδρα των επισήμων. Υποκλίνομαι και στο λύκειο που απέστρεψε το κεφάλι επειδικτικά και περιφρονητικά από την εξωνημένη περιώνυμη καργιόλα aka Άννα Διαμαντοπούλου kiss my ass!!!!!
και λουτρακι κανενα απο τα παιδια δεν γυρισε" κεφαλη δεξια" στους επισημους...
Και κατά την ταπεινή μου άποψη, είμαστε ακόμα στην αρχή (ελπίζω τουλάχιστον)
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ρε παιδια συγνωμη κιολας...
το οτι ο κοσμος ειναι/ειμαστε πιεσμενοι και αισθανομαστε προδρομενοι ειναι κατανοητο και σεβαστο...
το οτι ομως κραζουν οπου να ναι εμενα μου φαινεται λιγο ακυρο...
βεβαια ετσι οπως ειναι τα πραγματα τους περνει ολους οι μπαλα...
τι να πω...
![]()
Συγγνώμη αλλά πού να πήγαιναν να κράξουνε;; Στο κέντρο που τραγουδάει ο Ρουβάς κι η Φουρέϊρα;;; Πάντα στις εθνικές επετείους άκουγα τη μόνιμη επωδό "ο συμβολισμός της επετείου" και άλλα κλισέ. Ε λοιπόν αυτή τη φορά είναι κι η μοναδική που υπήρξε συμβολισμός πραγματικός. Γιατί εάν τιμή σε αυτούς που άφησαν τα κόκκαλά τους στα βουνά είναι δέκα λεπτά παρέλασης με βαριεστημένους έφηβους, φούστα πάνω από το μ@υνί και γόβα στιλέτο....
Μπράβο στο Λουτράκι!!!! Ελπίζω και Κόρινθο να απέστρεψαν την κεφαλή από το καινούριο ταγέρ της κας Φαρμάκη και το παιδί του λαού Κόλλια....Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
και λουτρακι κανενα απο τα παιδια δεν γυρισε" κεφαλη δεξια" στους επισημους...
οχι δεν αναφερομαι στην εκδηλωση...Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Συγγνώμη αλλά πού να πήγαιναν να κράξουνε;; Στο κέντρο που τραγουδάει ο Ρουβάς κι η Φουρέϊρα;;; Πάντα στις εθνικές επετείους άκουγα τη μόνιμη επωδό "ο συμβολισμός της επετείου" και άλλα κλισέ. Ε λοιπόν αυτή τη φορά είναι κι η μοναδική που υπήρξε συμβολισμός πραγματικός. Γιατί εάν τιμή σε αυτούς που άφησαν τα κόκκαλά τους στα βουνά είναι δέκα λεπτά παρέλασης με βαριεστημένους έφηβους, φούστα πάνω από το μ@υνί και γόβα στιλέτο....
αναφερομαι στο κραξιμο στον ΠΤΔ...
τεσπα...εγω θα παρω το μερος του ΗΡΩΑ Μανωλη Γλεζου...και στα @@ μου ο παπουλιας...
Οκ, γιαυτό σε ρώτησα τί εννοούσες...Ο Παπούλιας πειράχτηκε που τον είπαν προδότη, αυτό ήταν όλο το θέμα, νόμιζε ότι ενδεδυμένος το μανδύα του Προέδρου απαλάσσεται από κριτική και αποδοκιμασίες. Όπως το λες έτσι είναι, εγώ αντιστασιακό τον Γλέζο ξέρω, όχι τον Παπούλια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
οχι δεν αναφερομαι στην εκδηλωση...
αναφερομαι στο κραξιμο στον ΠΤΔ...
τεσπα...εγω θα παρω το μερος του ΗΡΩΑ Μανωλη Γλεζου...και στα @@ μου ο παπουλιας...
Αν είχε πολεμήσει ο παπούλιας και τον πονάει η φτώχεια του λαού θα είχε παραιτηθεί για να γίνουν εκλογές, αλλά τέτοιο βρωμόσκυλο είναι.
Συνεργός του ΓΑΠ=ΠΡΟΔΟΤΗΣ, στο γουδί όλοι τους λέμε.
Μπράβο στους σαλονικιούς για μια ακόμη φορά.
Κάτι γίνετε![]()
Πάτρα Τρίκαλα Ηράκλειο
Πρώτη φορά μετάνιωσα που δεν πηγα σε αυτό το. Πανηγύρι
Travel, Grow, Share
Αλεξανδρούπολη πάντως παρά τις αποδοκιμασίες είχε πολλά χειροκροτήματα. Ίσως λειτούργησε κατευναστικά το γεγονός η παρουσία των πρωτοπαλίκαρων του Ατσαλάκωτου!!
![]()
http://www.youtube.com/watch?feature...v=pGzm_Mt-lpA#!
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Και Άρτα είχε βροχή από αυγά και τα μάζεψαν και εξαφανίστηκαν οι επίσημοι .
Άψογα !!!![]()