Δεν υπάρχει σωστό και λάθος.Οπως σου ερχεται εκεινη τη στιγμη το κανεις,το πως θα το παρουσιασεις ειναι δικο σου θεμα,αναλογα με την διαθεση σου και το χρονο που εχεις να διαθεσεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από cristof40
εχεις απολυτο δικιο φιλε.και εγω σε καθε ανακατασκευη που κανω λεω θα βγαζω φοτο και θα το παρουσιαζω λεπτομερως στο forum,αλλα οταν ξεκιναω την ανακατασκευη πορωνομαι,αποροφιεμαι,ξεχνιεμαι και στο τελος ξεχναω να βγαλω φοτο κατα την διαδικασια.στην επομενη ανακατασκευη ομως θα προσπαθησω να το παρουσιασω σωστα.![]()
Τελειο!!! Μπράβο ρε φίλε.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
πω πω πω πω.........
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
κλεινω τα ματια και βλεπω σιμσον κλιπονατο.....
ποσο πηγε το μαλλι για αυτο???αν θες μου λες σε πμ!!
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
σε καθε ανακατασκευη που κανω εχω 2 απαραβατους κανονες.1 οσα λεφτα χρειαστουν.2 οσο χρονο χρειαστει.3000 ειναι καλα να ταφησω?Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
πω πω πω πω.........
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
κλεινω τα ματια και βλεπω σιμσον κλιπονατο.....
ποσο πηγε το μαλλι για αυτο???αν θες μου λες σε πμ!!
με τρια χιλιαρικα κανω το τυονο καφε ρεισερ..Αρχικά δημιουργήθηκε από cristof40
σε καθε ανακατασκευη που κανω εχω 2 απαραβατους κανονες.1 οσα λεφτα χρειαστουν.2 οσο χρονο χρειαστει.3000 ειναι καλα να ταφησω?
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Υπεροχο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από cristof40
σε καθε ανακατασκευη που κανω εχω 2 απαραβατους κανονες.1 οσα λεφτα χρειαστουν.2 οσο χρονο χρειαστει.3000 ειναι καλα να ταφησω?
Αυτον τον κανονα τον ειχα στο πρωτο CB .
Στο δευτερο οχι..![]()
αλλα χωρις ομως εις βαρος της ποιοτητας .
Και 3000 δεν ειναι πολλα για αυτο το αποτελεσμα...![]()
Εν μερει εχεις δικιο..Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα, και να συμπληρώσω, επιτέλους ένα ΑΠΟΛΥΤΑ σωστό θέμα ανακατασκευής.
Το σωστό ποστ γίνεται ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ τελειώσει η ανακατασκευή, έχει ένα πριν, ένα μετα, άιντε και λίγο ενδιάμεσο, μια λογική εξιστόρηση και τίποτα άλλο.
Όχι ότι είναι κακά και τα άλλα, αλλά 47 σελίδες ποστ, και ακόμα είναι στο πως έβγαλε την παλιά σέλλα, το προτζεκτ δεν εχει δλδ καλά καλά ξεικινήσει, έχει γεμίσει ο τόπος από σχόλια άλλων και σπαμ και αστεία και ερωτήσεις και απορίες... και... και... και... εεεε.... κάπου το χάνει δεν νομίζετε;
Μπράβο και πάλι μπράβο, να το βλέπουν όλοι ως υπόδειγμα παρουσίασης ανακατασκευής.
Πραγματικα η ουσια χανεται μετα απο αρκετες σελιδες ποστ με σπαμ κλπ κλπ.
Αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι υπαρχουν ΠΡΕΠΕΙ σε κατι που κανεις στον ελευθερο χρονο σου για να κανεις το μερακι σου ,και το βαζεις και σε ενα φορουμ για τον Α η Β λογο.
Ποτε δεν πανε ολα οπως θελουμε ,και ποτε δεν υπαρχει ο ιδιος χρονος και ενθουσιασμος σε ολη την διαρκεια της ανακατασκευης .
και επισης δεν νομιζω να υπαρχει και λογος να περιμενεις να το τελειωσεις για να το βαλεις...γιατι τοτε ειναι παρουσιαση και τιποτε αλλο ,αλλα ο ρολος και το καλο του φορουμ ειναι οτι στην διαρκεια της ανακατασκευης θα χρειαστεις συμβουλες ,γνωμες ,βοηθεια,και θα τα παρεις τις περισσοτερες περιπτωσεις κατι που δεν μπορεις να το εχεις αν μπει ΑΦΟΥ τελειωσει η ανακατασκευη... .
ειναι επισης και αυτο που σου απαντησε ο Takata Dome
Χριστοφορε συγνωμη για την σφηνα
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Πολυ ομορφο πραγματικα, πιο ωραιο απ οτι αν το κανες οπως ηταν εργοστασιακο κατα την γνωμη μου!
Οσο για την λεπτομερη περιγραφη στα θρεντ με ανακατασκευες ειναι πολυ απολαυστικη, θα συμφωνησω με takata dome και sv9cvk!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
Πολυ ομορφο πραγματικα, πιο ωραιο απ οτι αν το κανες οπως ηταν εργοστασιακο κατα την γνωμη μου!
Οσο για την λεπτομερη περιγραφη στα θρεντ με ανακατασκευες ειναι πολυ απολαυστικη, θα συμφωνησω με takata dome και sv9cvk! [/QUOTE μα και εγω αν δειτε παραπανω συμφωνω και εξηγω γιατι δεν εκανα λεπτομερη παρουσιαση.
φιλε ειναι απλα πανεμορφο.ιδιαιτερα με εχει εντυπωσιασει η βαφη και το φινιρισμα![]()
η μονη ισως ενσταση,η εξατμιση που δεν ταιριαζει με τη γενικοτερη εικονα...
κριμα που δεν παρακολουθησαμε αυτο το ταξιδι με λεπτομερειες...![]()
το ποσταρισμα της ανακατασκευης για μενα ειναι ενα γδυσιμο.θελει κοτσια να το κανεις γιατι πρεπει ως εκτειθεμενος εσυ και η δουλεια σου να μπορεις να δεχτεις καλα και κακα σχολια.ομως αυτο ειναι που προσωπικα σε μενα δινει κουραγιο για τη συνεχεια.
ευχομαι να σε απολαυσουμε σε καποια μελλοντικη δουλεια![]()