Στην πραξη θα καταλαβει οτι 3 sec ειναι υπερ-αρκεταΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Είσαι της γεωμετρικής αύξησης λοιπόν.![]()
Στην πραξη θα καταλαβει οτι 3 sec ειναι υπερ-αρκεταΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Είσαι της γεωμετρικής αύξησης λοιπόν.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Στην πραξη θα καταλαβει οτι 3 sec ειναι υπερ-αρκετα![]()
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Το "ζιγκ-ζαγκ" (μαζι με τα παιδια απο την ΠατραΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Το ζιγκ-ζαγκ βοηθάει στο να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο το γκρουπ και για κανένα άλλο λόγο. Μπορεί κάλλιστα να είναι ο ένας πίσω από τον άλλον (όπως κάναμε προχτές), με διπλάσια απόσταση μεταξύ τους. Εξαρτάται το δρόμο βασικά. Δεν έχεις πάντα την πολυτέλεια του πλάτους. Σε αυτοκινητόδρομο, ότι δείχνει η φωτό.),οπου μπορει να εφαρμοστει, σου δινει την δυνατοτητα να βλεπεις ολοκληρο το γκρουπ με μια ματια στους καθρεφτες σου και οχι να στραβολαιμιαζεις καθε τρεις και λιγο για να δεις τι γινεται πισω! Τωρα, αν δεν υπαρχουν καθρεφτες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Με τη λογική σου, βλέπεις μόνο τα μισά μηχανάκια, αυτά που δεν είναι στην ίδια ευθεία με σένα. Αλλιώς δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα βλέπεις κι όταν είναι όλα το ένα πίσω από το άλλο :PΑρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Το "ζιγκ-ζαγκ" (μαζι με τα παιδια απο την Πατρα),οπου μπορει να εφαρμοστει, σου δινει την δυνατοτητα να βλεπεις ολοκληρο το γκρουπ με μια ματια στους καθρεφτες σου και οχι να στραβολαιμιαζεις καθε τρεις και λιγο για να δεις τι γινεται πισω! Τωρα, αν δεν υπαρχουν καθρεφτες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Life begins at 45°.