Την εποχή που έδωσα για δίπλωμα, οδηγούσα ήδη 1 χρόνο ένα SuperCity 125 και κόπηκα 2 φορές με την κωλοβέσπα στα οχτάρια, την τρίτη φορά «πέρασα».![]()
Την εποχή που έδωσα για δίπλωμα, οδηγούσα ήδη 1 χρόνο ένα SuperCity 125 και κόπηκα 2 φορές με την κωλοβέσπα στα οχτάρια, την τρίτη φορά «πέρασα».![]()
Εεεε όχι και κωλοβέσπα επειδή κόπηκες στα οχτάρια...Λίγος σεβασμός σε ένα δίτροχο που έχει γράψει ιστορίαΑρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
![]()
![]()
Την πρωτη φορα που εδωσα για μηχανακι με ενα ημιαυτοματο παπι κοπηκα στο δικαβαλο, ενω ηξερα να οδηγω κ δεν ειχα πατησει γραμμη... ποτε δεν εμαθα τον λογο. Μαλλον ειχα μεινει απο "λαδι"
Mε την βέσπα μου (τότε) τα 8άρια ήταν παιχνιδάκι. Μήπως δεν "έμπαινες" ;Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
το πηρα σημερα οποτε μενει να βρεθει το "πρωτο" μηχανακι κατι σε cbr125 σκεφτομαι
Άμα την έβλεπες κι εσύ εκείνη τη βέσπα το ίδιο θα έλεγες! Όλη την μεταπολεμική ιστορία είχε γραμμένη πάνω της...Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Εεεε όχι και κωλοβέσπα επειδή κόπηκες στα οχτάρια...Λίγος σεβασμός σε ένα δίτροχο που έχει γράψει ιστορία![]()
![]()
Μα εγώ δεν πήγα να μάθω να μπαίνω με βέσπα διάολε! Μηχανή ήθελα να οδηγήσω, γιατί να τραβιέμαι με τη βέσπα; Τουλάχιστον (και ευτυχώς) αργότερα άλλαξε το σύστημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Mε την βέσπα μου (τότε) τα 8άρια ήταν παιχνιδάκι. Μήπως δεν "έμπαινες" ;
![]()
Σιδεροκέφαλος! Καλές βόλτες με ό,τι πάρεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
το πηρα σημερα οποτε μενει να βρεθει το "πρωτο" μηχανακι κατι σε cbr125 σκεφτομαι