Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Αύξηση τιμών στις αγγελίες?? :eyepop:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Mε το χρήμα ζεστό και στο χέρι πετυχαίνεις πολύ καλές τιμές .. όσο δέν φαντάζεσαι..
    Ψάξε το εργαλείο που σου αρέσει και κάνε την -μέσα στα πλαίσια της λογικής- προσφορά σου,μην πολυκοιτάς τι χρήματα ζητάνε..

Παλαιό μέλος
    Επειδή τα τελευταία 3 χρόνια έχω αλλάξει 3 μηχανές, θα πω το εξής.. Έβαζα την αγγελία στην τιμή που θέλω να την πουλήσω... Δεν βρέθηκε ούτε ένας να μην μου κάνει παζάρι.. Ε, τι να κάνω και εγώ.. στο hornet που δίνω τώρα το ανέβασα 300 ευρώ πάνω απο την τιμή που θέλω να το δώσω και τέλος..
    Δυστυχώς είναι η νοοτροπία του έλληνα αυτή.. Αισθάνεται καλύτερα άμα έχει κάνει το παζάρι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
    Mε το χρήμα ζεστό και στο χέρι πετυχαίνεις πολύ καλές τιμές .. όσο δέν φαντάζεσαι..
    Ψάξε το εργαλείο που σου αρέσει και κάνε την -μέσα στα πλαίσια της λογικής- προσφορά σου,μην πολυκοιτάς τι χρήματα ζητάνε..
    Έτσι πίστευα αλλά ο κόσμος μάλλον δεν έχει καταλάβει που έχει φτάσει η κατάσταση. Τα χρήματα θα τα δώσω μετρητά αλλά είναι πολύ οριακά στις τιμές που πάιζουν τα fz6 που κοιτάζω. Αλλά όταν τους λες (για μηχανές που δεν είναι και οι καθαρότερες, όλο και κάποια χοντρά ψεγάδια έχουν [δε μιλάω για ψιλά, δε με νοιάζει αν έχει μια γρατζουνίτσα κτλ, αλλά όταν έχει βαθούλωμα στο ρεζερβουάρ από πτώση από σταντ δεν είναι ωραιο]) και ο άλλος σου λέει δεν πέφτω ούτε 1 ευρώ.

Ή όταν ο άλλος έχει μια αγγελία που τη βλέπω στο car από το πάσχα , έχει 1000εμφανίσεις και μάλλον μικροπροβληματάκι στα ηλεκτρικά (δεν έχει φλασάκια και όταν πατας κόρνα πέφτει η τάση πολύ στα πάντα (ακόμα και με αρκετές στροφές)) και την ανανεώνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και δεν πέφτει ούτε ένα ευρώ στην τιμή.... ε τι περιμένει...
    Yamaha FZS 600

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Έτσι πίστευα αλλά ο κόσμος μάλλον δεν έχει καταλάβει που έχει φτάσει η κατάσταση. Τα χρήματα θα τα δώσω μετρητά αλλά είναι πολύ οριακά στις τιμές που πάιζουν τα fz6 που κοιτάζω. Αλλά όταν τους λες (για μηχανές που δεν είναι και οι καθαρότερες, όλο και κάποια χοντρά ψεγάδια έχουν [δε μιλάω για ψιλά, δε με νοιάζει αν έχει μια γρατζουνίτσα κτλ, αλλά όταν έχει βαθούλωμα στο ρεζερβουάρ από πτώση από σταντ δεν είναι ωραιο]) και ο άλλος σου λέει δεν πέφτω ούτε 1 ευρώ.

Ή όταν ο άλλος έχει μια αγγελία που τη βλέπω στο car από το πάσχα , έχει 1000εμφανίσεις και μάλλον μικροπροβληματάκι στα ηλεκτρικά (δεν έχει φλασάκια και όταν πατας κόρνα πέφτει η τάση πολύ στα πάντα (ακόμα και με αρκετές στροφές)) και την ανανεώνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και δεν πέφτει ούτε ένα ευρώ στην τιμή.... ε τι περιμένει...
    Άσε τηλέφωνο και προσφόρα και θα δείς ότι αργά ή γρήγορα θα σε πάρει πίσω..
    Τα μηχανάκια δέν φέυγουν εύκολα πια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από paulopoulos
    Επειδή τα τελευταία 3 χρόνια έχω αλλάξει 3 μηχανές, θα πω το εξής.. Έβαζα την αγγελία στην τιμή που θέλω να την πουλήσω... Δεν βρέθηκε ούτε ένας να μην μου κάνει παζάρι.. Ε, τι να κάνω και εγώ.. στο hornet που δίνω τώρα το ανέβασα 300 ευρώ πάνω απο την τιμή που θέλω να το δώσω και τέλος..
    Δυστυχώς είναι η νοοτροπία του έλληνα αυτή.. Αισθάνεται καλύτερα άμα έχει κάνει το παζάρι

Το πρόβλημα ξεκινάει απο τους "φαντασμένους" πωλητές,που νομίζουν οτι μόνο το δικό τους μηχανάκι ειναι ευκαιρία και "χαρτί",και ζητάνε ότι θέλουν.
    Καλώς η κακώς υπάρχουν αντικειμενικές αξίες..

Πάντως όταν βρίσκω μια μηχανή και μου αρέσει και λέω ΟΚ αυτή θέλω να πάρω αλλά τα χρήματα που έχω και μπορώ να διαθέσω είναι 200-300 ευρώ πιο κάτω από αυτό που ζητάει ο πωλητής και τα λεφτά που θα πάρει θα τα πάρει μετρητά... ε είναι και χαζό για μένα να μην το δέχεται. στα 3600ευρώ τα 200-300 δεν είναι πολλά, ένα 8% είναι. Δε νομίζω ότι θα βρεθεί εύκολα και άλλος που θα του τα δώσει όσα ζητάει και μετρητά. Μηχανές υπάρχουν πολλές...εγώ ψάχνω μια όσο καλύτερη μπορώ να βρω. Αυτές τις μέρες έχω κανονίσει να δω κάποιες, αν είναι καθαρή (ειδικά η μία που μου άρεσε παρά τα χιλιόμετρά της) την πήρα και όσοι πριν μου το έπαιζαν ότι δεν πέφτουν ούτε ένα ευρώ με έχασαν. Και ανανεώνουν πάλι την αγγελια, άρα δε βρέθηκε αυτός που θα τους τα δώσει όλα και μετρητά.
    Yamaha FZS 600

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    Τι περιμένεις λοιπόν γιά να κατεβάσεις και τό κυλοτάκι σου;;;;;;;;;;;;;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εχεις ορεξη για "γαμ**ια"?

:a36: :a36: :a36:

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    εχεις ορεξη για "γαμ**ια"?

:a36: :a36: :a36:

Μπα, άστο καλύτερα..........

Κοντεύω να ξεχάσω και πως γίνεται...............
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    file iparxi ke alli dikeologia

meriki ama ine xamili i timi....

klasiki ataka

''file ftina to dinis exi trakari to mixanaki eee?????"

kapos etsi afto pige sta 20 xiliarika :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1681569/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    εγώ παντος τη φόρμα μου χθες την "κατέβασα" ...

Οταν κατεβασεις το κρανος ,στειλε πμ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2007, 15:55
  2. Πρόταση για υποκατηγορίες στις Αγγελίες
    από zanny στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 13:07
  3. Και στις Αγγελιες μπορουσε να πάει
    από dukeandthecity στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6