Εμένα μ'αρέσει γιατί δεν δείχνει σαν τάνκερ,όπως το νέο Triumph ή η BMW R1200GS.Όχι ιδιαίτερα όμορφο,αλλά καλούλι θα το έλεγα!![]()
Εμένα μ'αρέσει γιατί δεν δείχνει σαν τάνκερ,όπως το νέο Triumph ή η BMW R1200GS.Όχι ιδιαίτερα όμορφο,αλλά καλούλι θα το έλεγα!![]()
Αλλη μια π@π@ρι@ της Καφασακι.....
![]()
![]()
Mα καλα δεν ντρεπονται λιγο στην Kawasaki; Τσιπα λιγη δεν εχουν; Πανε και βγαζουν ενα μηχανακι με ξεχωριστη σχεδιαστικη ταυτοτητα αντι να το κανουν ιδιο με το GS;;!!! Ουστ απο δω χαμω γελιοι!
Θα ειναι καλο μονο αν κυκλοφορησει kit κουστουμι που να το κανει παρομοιο με το GS. Αν του κοτσαρουν και faux κυλινδρα στο πλαϊ ακομη καλυτερα!
Προς το παρων ειναι μια μ@λ@κι@ και μιση...
![]()
![]()
![]()
Θα'θελα να το καβαλησω να δω την συμπεριφορα του με τετοιο κέντρο βάρους τοσο ψηλά.
Με άλλο φανάρι και άλλη εξάτμιση ίσως να με άρεσε....
Run, rabbit run
Κάτι μου λέει ότι θα αυξηθούν οι αγγελίες Varadero...
Αν και συμφωνώ ότι είναι καλή ιδέα, προσωπικά ο Ι4 δε μου πάει σε "ψηλό" μηχανάκι.
Όμορφο είναι!!
Ναι αφού έχει 4 εξαγωγές.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
4κυλινδρο;Ομορφο δειχνει δεν ειναισιγουρα on-off αλλα 4 κυλινδροι;
ουδετερο για μενα σχεδιαστικα αλλα οντως μια καλη κινηση απο την Kawasaki.
ξαναγυρναμε σε εποχες varadero με ωραιοτερο φινιρισμα και (ισως) λιγοτερο βαρος...
![]()
Same here!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Και για τα δικα μου γουστα ασχημο ειναι, αλλα δεν κολλαω εκει. Χαιρομαι γιατι ανοιγει επιτελους η κατηγορια που μου ταιριαζει σε στρητ μηχανες.![]()
Μεγάλα:
Tiger 1050
Multistrada 1200
Μικρά:
Versys 650
Crossrunner :a04:
και για τα δικά μου γούστα βάζω και το Tiger800 (με την 19άρα)
Δεν ξέρω γιατί αλλά I4 μου φαίνεται κάπως. Ωραίο θα είναι αλλά δεν μου κολλάει. Θεωρώ τον 3κύλινδρο ιδανικό κινητήρα για την κατηγορία.
Ο I4 μπορει να ειναι πολυ ροπατος (βλεπε CBF1000) αλλα συμφωνω οτι για βαρια μηχανη σε αυτα τα κυβικα ταιριαζει καλλιτερα ενας Ι3. Εγω προσωπικα θελω να δω μια μηχανη με το στησιμο του SMT και κινητηρα απο 1000ρι SSΑρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Δεν ξέρω γιατί αλλά I4 μου φαίνεται κάπως. Ωραίο θα είναι αλλά δεν μου κολλάει. Θεωρώ τον 3κύλινδρο ιδανικό κινητήρα για την κατηγορία.![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Χεχέ, αρρωστημένη σκέψη! :a39:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Εγω προσωπικα θελω να δω μια μηχανη με το στησιμο του SMT και κινητηρα απο 1000ρι SS![]()
Ξέχασα να βάλω και το SMT στην παραπάνω λίστα.
και αλλο ενα κακασχημο μηχανακι....
προσωπικη αποψη παντα
οπως ειπωθηκε πιστευω εδω ξεχνας χωμα τελειως...αντε κανα πεζοδρομιο το βλεπουμε...
παντως οντως αν συνεχισουν ετσι τα On.off στην μεσσαια κατηγορια θα εξαφανιστουν δεν θα εχουμε αλλα θα ανεβουν κυβικα τα enduraδικα γιατι ειμαστε ολοι χεραδες και τα 450 τα παμε ταπα οποτε θα υπαρξει αλλη κατηγορια....
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.