Κάποιο χρέπι scooter ή κάποιο παπί. Για τα 5χλμ από Κυψέλη? μέχρι λιμάνι δεν αξίζει να πάρεις τίποτα άλλο. Και στην Αίγινα απ΄όσο βλέπω δεν έχουν ιδιαίτερο θέμα κλεψιάς. Ποιό πιθανό είναι να στο φάει η αλμύρα παρά κλέφτης.
Κάποιο χρέπι scooter ή κάποιο παπί. Για τα 5χλμ από Κυψέλη? μέχρι λιμάνι δεν αξίζει να πάρεις τίποτα άλλο. Και στην Αίγινα απ΄όσο βλέπω δεν έχουν ιδιαίτερο θέμα κλεψιάς. Ποιό πιθανό είναι να στο φάει η αλμύρα παρά κλέφτης.
λογω της κοντινης αποστασης θα μπορουσες να κανεις δουλεια με ενα 50αρι 2χρονο
ευκολη συντηρηση... κανενας πιτσιρικας δε θα στο βαλει στο ματι για "αναβαθμιση" του δικου του... μικρη καταναλωση
ΨΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ TCB Hyosung , Peugeot κλπ .... εταιρειες που δεν ειναι ξακουστες...
Accipere quam facere praestat injuriam
Δεν μας είπες το διατιθέμενο κεφάλαιο. Αν φτάνουν θα πρότεινα ένα WR125R μεταχειρισμένο. Ψάξε στο car για μεγαλύτερη ποικιλία.![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Αυτο το ειδα μονο εγω ???Αρχικά δημιουργήθηκε από georgevr
...μέχρι που έχασα το ένα οπτικό νεύρο και έχω επιθυμίσει το άρωμα!
Αν εχω καταλαβει καλα , μαλλον δεν κανει ΚΑΝ να οδηγήσεις οτιδήποτε.
bennelli K2
beta SM
derbi 2STROKE
GAGIVA CANYON
BMW C1 C2
σε πολυ χαμηλες τιμες KAINOYΡΓΙΑ
ΜZ
CZ
DUCATI
AGUSTA
BENELLI
MORINI
..BMW......................
HARLEY ....
BUELL
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
ΜZ
CZ
DUCATI
AGUSTA
BENELLI
MORINI
..BMW......................
HARLEY ....
BUELL
ducati ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
ειδικα τα ducati τα ξεσκιζουν για τις μαμα racing αναρτησεις και racing φρενα εξατμισεις και πετανε το κουφαρι
τωρα για τις μπεμπες...... ρωτα κατι πικραμενους gs1200
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αυτο το ειδα μονο εγω ???
Αν εχω καταλαβει καλα , μαλλον δεν κανει ΚΑΝ να οδηγήσεις οτιδήποτε.
5 χιλιόμετρα μονο και αυτά στην αίγινα; πάρε ένα ποδήλατο να κανεις τη δουλειά σου
ετουτη την εποχη, ζαντα αν αφησεις στο δρομο......... την πηρανε.Τα παντα ολα .
Δεν νομιζω απο αυτα που ξερω να υπαρχει πιθανοτητα κλεψιας στην Αιγινα.Τωρα αν εχουν αλλαξει τα πραγματα τοσο στο νησι παω πασο.Παντως στο λιμανι θα το φαει η αλμυρα....
Οκ. Τέλος
Κατέληξα σε κορεάτισα κυρία 125 cc, που αν και σιτεμένη, διατηρεί εξαιρετικό σώμα. Και το σπουδαιότερο…, ενώ κανείς δεν την ήθελε, εγώ την πήρα με 360 ευρώ!
Σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας και τις προτάσεις σας. Πάντα όρθιοι.
τα πανταΑρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ετουτη την εποχη, ζαντα αν αφησεις στο δρομο......... την πηρανε.Τα παντα ολα .
ενοουμε και τις νερατζιες στην πανεπιστημιου πατησιων οι πακιστανοι απο την πεινα δεν εχουν αφησει ουτε ενα νερατζι
ΑΚΡΙΔΑ ΔΑΚΟΣ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ
τα τυπακια με τα καροτσακια του supermarket που αλωνιζουν την αθηνα πεζοι και μαζευουν μεταλα τα εχετε δει νομιζω
αποτελουν δυκτιο σε ολη την ΑΘΗΝΑ και τα συγκεντρωνουν καπου στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΛΑΙΩΝΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΥΚΛΏΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ - ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΚΡΑΠ!!!!!
ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΚΡΙΔΑ !!!!