Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Ερώτηση προς hardwareάδες....

Eίχα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Μόνο που εμένα, μου έλεγε να τον κάνω φορμάτ για να τον δεχθεί.
    Δεν τον αναγνώριζε κανένας υπολογιστής, αλλά στα win7, έβλεπα ότι κάποιο μέρος του ήταν γεμάτο.
    Άρα δεν είχα χάσει αρχείο.

Πήρα λοιπόν, την εταιρεία και ένας καλός άνθρωπος μου πρότεινε μια λυση, αλλά θα έχανα την εγγύηση.
    Εβγαλα λοιπόν τον δίσκο από μέσα, και τον έβαλα πάνω σε ενα dock που έχω. και δούλεψε αμέσως.
    Φαίνεται είχε πρόβλημα, όπως μου ειπώθηκε, το κύκλωμα του usb του εξωτερικού δίσκου.

Αυτά.

Νέο μέλος
    Οτι να 'ναι, καλα ρε παιδια πως λετε τετοια πραγματα για καταψυξη, recovery προγραμματα και μπουρδες και βαζεται σε κινδυνο τα δεδομενα του παιδιου ειναι παντελως ανευθυνο, Ζευκας παρε με ενα τηλ (στο στελνω με πμ)να δω αν μπορω να σε βοηθησω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tthodor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Eίχα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Μόνο που εμένα, μου έλεγε να τον κάνω φορμάτ για να τον δεχθεί.
    Δεν τον αναγνώριζε κανένας υπολογιστής, αλλά στα win7, έβλεπα ότι κάποιο μέρος του ήταν γεμάτο.
    Άρα δεν είχα χάσει αρχείο.

Πήρα λοιπόν, την εταιρεία και ένας καλός άνθρωπος μου πρότεινε μια λυση, αλλά θα έχανα την εγγύηση.
    Εβγαλα λοιπόν τον δίσκο από μέσα, και τον έβαλα πάνω σε ενα dock που έχω. και δούλεψε αμέσως.
    Φαίνεται είχε πρόβλημα, όπως μου ειπώθηκε, το κύκλωμα του usb του εξωτερικού δίσκου.

Αυτά.
    Σωστό ! ! ! το πιο συνηθεσμένο πρόβλημα με τους εξωτερικούς δίσκους και η πιο σίγουρη και ανέξοδη λύση

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Η απάντηση στο πρόβλημά σου λέγεται Vaska.

Και η δουλειά σου θα γίνει χωρίς χρέωση αν και μόνο αν παραδεχτείς δημόσια ότι είσαι αρχικούλαδο.

Το λοιπόν σοβαρά τώρα. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τπτ ακόμα κι αν κάτσεις ν' αφουγκραστείς τον δίσκο. Το ότι το μοτερ κόβει και ξαναρχίζει να στροφάρει δεν σημαίνει απαραίτητα καμένο όπως ειπώθηκε, μάλιστα δεν σημαίνει καν καμένο. Προφανώς δεν μπορεί να κάνει initialising και κάνει επανεκκινήσεις. Πολλές φορές λύνουμε το πρόβλημα με αντικατάσταση board του δίσκου, άλλες φορές αλλάζουμε κεφαλές. Η κατάψυξη δίνει λύσεις όταν υπάρχουν μισό-κατεστραμένοι ημιαγωγοί που ανεβάζουν θερμοκρασία. Πιθανά το πρόβλημά σου να είναι στο interface ( την μετατροπή δλδ από sata to usb).

Μπορώ να σου γράφω σεντόνια με τα πιθανά προβλήματα. Το σωστό είναι να τον δει κάποιος γνώστης (όχι πλαίσιο και μουλτιράμα που τα παιδάκια ξέρουν έως και ν' αλλάξουν τροφοδοτικό) και να κάνει προσπάθειες πρώτα με κάποιο software. Αν θες στείλτον μου με κάποια κούριερ και θα σου απαντήσω σχετικά.

Πάντως να ξέρεις ότι υπάρχουν εταιρίες που επεμβαίνουν στο hardware (στην Ελλάδα 4-5) δουλειά των οποίων έχω δει και τελικά μία είναι αξιόλογη, και κάμποσες στο εξωτερικό. Χρεώνουν δε τον πάτο τους πχ ανάκτηση σε 250 gb έφτασε περίπου 500 ευρώ και πήρε το 65% των δεδομένων.

Πήρες μια ιδέα πιστεύω, πράξε αναλόγως σπουδαιότητας και μοναδικότητας αρχείων.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

ούτε τον βλέπω στην επιφάνεια εργασίας ούτε στο disk utility (macosx)
    και έχω δοκιμάσει και σε διαφορετικές θύρες usb

btw o δίσκος είναι seagate
    Ο ασημένιος ο 1,5 ή 2 τέρα ε; Κλικ κλικ 2 χρόνια τώρα, μόνο για time machine τον έχω μη μπα και σκάσει κάποια στιγμή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    Φίλε (ή καλύτερα φίλαι) η λύση στο πρόβλημά σου λέγεται getdataback 3.30!
    Δε δουλεύει το ρημάδι σε μακ!!! Άσε που τα πστκ τα λέοπαρντ δεν έχουν s.m.a.r.t. για τους
    εξωτερικούς και δε μπορείς να βλέπεις σε τι κατάσταση είναι πριν τα παίξει.

Ζεύκα, δοκίμασε να βάλεις κανα parallel desktop και τρέξε win μπας και από κει μέσα μπορέσεις
    να χρησιμοποιήσεις το getdataback που δουλεύει φοβερά.

ΕΝΤΙΤ Κατά τα άλλα ότι σου είπε ο ΒΑΣΚΑ

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Μπορώ να σου γράφω σεντόνια με τα πιθανά προβλήματα. Το σωστό είναι να τον δει κάποιος γνώστης (όχι πλαίσιο και μουλτιράμα που τα παιδάκια ξέρουν έως και ν' αλλάξουν τροφοδοτικό) και να κάνει προσπάθειες πρώτα με κάποιο software. Αν θες στείλτον μου με κάποια κούριερ και θα σου απαντήσω σχετικά.

Επιτέλους μια σωστή απάντηση. Ότι είπα εγώ από την αρχή. Δεν κάνεις διάγνωση με τα στοιχεία που έδωσε. Μπορεί να φταίει οτιδήποτε.
    Life begins at 45°.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    +1 σε BLiTzER και vaska

και ποτέ data και backup στον ίδιο δίσκο! :hypnotize :hypnotize
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    +1 σε BLiTzER και vaska

(εξαιρούνται τα βίδεο της τζούλιας που προαναφέρθηκε ε; :rotflmao: )

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Αυτά.
    Μπαμπ κανε αυτο πρωτα ,γιατι στους περισσοτερους δισκους χτυπαει το κουτι που τους περιεχει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Μπαμπ κανε αυτο πρωτα ,γιατι στους περισσοτερους δισκους χτυπαει το κουτι που τους περιεχει.
    Analyse this τι χτυπάει δηλαδής; (κλικ κλικ κάνει; )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

το αυτο ειχε γινει και σε μενα και ο Πανος το σενιαρισε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    +1 σε BLiTzER και vaska

ε αυτό δεν λεγεται μπακαπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ε αυτό δεν λεγεται μπακαπ

"καμενο"....

side up λεγεται!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Analyse this τι χτυπάει δηλαδής; (κλικ κλικ κάνει; )
    Μη χ3σw πείτε ρ3 τι είναι αυτό, τόσα λε7 πετάω στο μαγαζί για σκ@τ@ εξυπηρέτηση!!!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Πάντως να ξέρεις ότι υπάρχουν εταιρίες που επεμβαίνουν στο hardware (στην Ελλάδα 4-5) δουλειά των οποίων έχω δει και τελικά μία είναι αξιόλογη, και κάμποσες στο εξωτερικό. Χρεώνουν δε τον πάτο τους πχ ανάκτηση σε 250 gb έφτασε περίπου 500 ευρώ και πήρε το 65% των δεδομένων.

Πήρες μια ιδέα πιστεύω, πράξε αναλόγως σπουδαιότητας και μοναδικότητας αρχείων.

Και λίγα λες! Για ρίξε μια ματιά στο τελευταίο λινκ!

και δεν έχει και παραθύρια ο Ζευςκας. Ελπίζω η πρώτη να είναι φθηνότερη, αλλά και πάλι πόσο φθηνότερη να είναι!

Άντε Vasko και Vaska θα δώσουν την λύση.
    Sent from me using a computer.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2005, 22:58
  2. Ερώτηση προς admins - moders
    από petridist στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2005, 10:53
  3. Ερώτηση προς Admins
    από powerphot στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6