Ολες οι γνωμες οσο ακραιες κι αν ειναι, ειναι σεβαστες!Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
...Ούτε σε βουλευτή , ούτε σε κανένα…![]()
Ολες οι γνωμες οσο ακραιες κι αν ειναι, ειναι σεβαστες!Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
xestikane.....
Αρκεί το site να δέχεται μόνο σαββατογεννημένους και η "ευχή" να είναι να τους δούμε έξω απ'τον ΟΑΕΔ..!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
xestikane.....
το αυτό...
είναι τόσο πέτσακες που δεν τους πιάνει τίποτα.
Φύγαμε...
- Ας υποθέσουμε ότι είμαστε τσοπάνηδες
- Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα μαντρί με 500 γίδια στριμωγμένα, λασπωμένα, μέσα στις σβουνιές και στο κρύο
- Ας υποθέσουμε ότι όταν μπαίνουμε μέσα, όλα αυτά θέλουν να μας κουτουλήσουν/κλωτσήσουν/φτύσουν/ποδοπατήσουν. Οι προφανείς λόγοι που εξωθούν τα γίδια σε αυτή την αντίδραση είναι οι άθλιες συνθήκες που τους προσφέρουμε για να τα κονομήσουμε.
Ποια λέτε να είναι η αντίδραση και η σκέψη του τσοπάνη;
1. Προβληματισμός για τις προθέσεις και συμπεριφορά των γιδιών
2. Μεγάλη στενοχώρια γιατί θα μας πιάσουν τα υπαρξιακά μας και οι τύψεις
3. Πέρασμα από το τσιγκέλι γδάρσιμο και πούλημα (μετρητοίς κάνουμε και καλύτερες τιμές)...
Πριν γινει εθελοντες μπολικοι ,μολις πραγματοποιηθει σφυραμε κλεφτικα.
Εδω ρε μια μαζωξη δεν καταφεραμε να κανουμε,θελετε και βουντου .....τρομαρα σας!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
-Ας υποθεσουμε οτι ειστε πολιτης τριτοκοσμικης χωρας του νοτου.
-Ας υποθεσουμε ακομα οτι ειστε ευνουχισμενος οσον αφορα την δυνατοτητα που εχετε για αντιδραση στη διαφθορα του πολιτικου συστηματος.
-Εστω οτι η βουλη σας αποτελειται απο Ν-ατομα, Μ- εκ των οποιων θεωρειτε μισητα, τοσο που ενδεχομενως θα ευχοσασταν ακομα και να πεθανουν.
-Ας υποθεσουμε τωρα, οτι αυτοι που σκεφτεστε ετσι, ειστε πολλοι. Παρα πολλοι. Χιλιαδες και ισως και εκατομμυρια.
-Εστω οτι αναρταται σελιδα στο διαδυκτυο που εχει ως σκοπο να σας συντονισει.
Πως νομιζετε θα εννοιωθε ο Χ-βουλευτης η πρωθυπουργος αν ηξερε οτι την ταδε μερα και ωρα, 1,000,000 πολιτες της χωρας του για μια ολοκληρη ωρα θα κανουν συντονισμενα διαλογισμο με την προθεση να παθει καρκινο?
Εμενα παντως μαγκες θα με εκοβε κρυος ιδρωτας... :hypnotize
![]()
εκατομμύρια χριστιανοί κάνουν συντονισμένα διαλογισμό , σχεδόν κάθε μέρα ! Αυτοί βέβαια το ονομάζουν προσευχή ! Δεν νομίζω ότι έχουν καταφέρει τίποτα....![]()
![]()
Ε, βοήθα ρε BELZEBOYLI και 'συ λίγο!Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
εκατομμύρια χριστιανοί κάνουν συντονισμένα διαλογισμό , σχεδόν κάθε μέρα ! Αυτοί βέβαια το ονομάζουν προσευχή ! Δεν νομίζω ότι έχουν καταφέρει τίποτα....![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Παίδες το θέμα δεν είναι να γίνει κάτι. Το θέμα είναι ο συμβολισμός και το εκπεμπόμενο μήνυμα. Νομίζω ότι οι πολλαπλοί πιθανοί αποδέκτες θα το λάβουν, στην περίπτωση που γίνει δημοσίως και με αντίστοιχη συμμετοχή!
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Σε κανέναν, ούτε σε αυτούς τους πστδς.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ολες οι γνωμες οσο ακραιες κι αν ειναι, ειναι σεβαστες!![]()
Κάτι άλλο, όχι αυτό, κάτι που να δίνει δικαίωμα ελπίδας και μετάνοιας.
Όμως είναι μια ωραία ιδέα, που φυσικά δε μπορούμε να συντονιστούμε
ώστε να πάρουμε μια κοινή εναλλακτική απόφαση για να εφαρμόσουμε.
Φτιάξε δημοσκόπηση για εναλλακτικές λύσεις
Εντιτ : το δικαίωμα στη μετάνοια το προσφέρω διότι η κατάρα θα πιάσει....
Δισκοκήλες σε Ο1-Ο2, Ο2-Ο3, Ο3-Ο4, Ο4-Ο5, Ο5-Ι1 ;Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Φτιάξε δημοσκόπηση για εναλλακτικές λύσεις
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
δεν τη παλευουμε καστανο ετσι ?
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αυτοι φιλε μου δεν εχουνε στοχο!Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
![]()
Το θεμα ειναι αυτοι αν ειναι, οχι εγω!Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Μήπως είσαι προληπτικός;![]()