Ειμαι μεσα θα ειμαι ζχ 900r.![]()
![]()
Ειμαι μεσα θα ειμαι ζχ 900r.![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Δεν βλέπω να δηλώνει κανείς Πατρινός, οπότε μάλλον άκυρος. Βαριέμαι την μοναχική επιστροφή και ειδικά από την Κορίνθου Πατρών.
Θα παρακολουθώ όμως μη τυχόν και κάποιος καταυλακιώτης το αποφασίσει τελευταία στιγμή.
Αν τελικά έρθω, θα βρεθούμε κλασικά Σπαθοβούνι????
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
(ο σπαστικος)
μηπως ξερουμε την ωρα επιστροφης?
Αρχικά δημιουργήθηκε από bocaros
(ο σπαστικος)
μηπως ξερουμε την ωρα επιστροφης?
Τι ρωτάς έτσι κι αλλιώς η παντόφλα θα πέσει...
![]()
Αγνώστους δέχεστε;Λιβαδεια κατα τι ωρα θα ειστε και που (ειμαι ηδη λιβαδεια) μπας και πιουμε καφεδακι και γνωριστουμε και απο κοντα.
μη βιάζεσαι φιλαράκι γιατί βλέπω ότι ούτε οι ίδιοι δε ρα συναντηθούν τελικά...άλλος λέει για θήβα και προς τα κει και άλλος λέει για σπαθοβουνι ...τουτέστιν άλλος για χίο τράβηξε και άλλος για μυτιλήνη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
Αγνώστους δέχεστε;Λιβαδεια κατα τι ωρα θα ειστε και που (ειμαι ηδη λιβαδεια) μπας και πιουμε καφεδακι και γνωριστουμε και απο κοντα.
![]()
μπαααα![]()
![]()
Καλά να περάσατε όσοι πάτε![]()
![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Μα τι μλκς είσαι ρε πουλάκι μου, αφού πάντα εκεί συναντιόμαστε γιατί ν' αλλάξουμε τώρα?????Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μη βιάζεσαι φιλαράκι γιατί βλέπω ότι ούτε οι ίδιοι δε ρα συναντηθούν τελικά...άλλος λέει για θήβα και προς τα κει και άλλος λέει για σπαθοβουνι ...τουτέστιν άλλος για χίο τράβηξε και άλλος για μυτιλήνη...![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχα είμαι φοβερός τελικά......
τεμάχιο συλλεκτικό λέμε!!!!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).