Η γνωμη σας για τα piaggio x9 και χ8 ποια ειναι παιδες? ευχαριστω!
Η γνωμη σας για τα piaggio x9 και χ8 ποια ειναι παιδες? ευχαριστω!
φοβερη ανεση (στα 120 και λιγο πιο ψηλος)και για συνεπιβατη, φοβερα φρενα, μπεκροκανατα...(μιλαω βεβαια για χ9 250), σταθερο στο δρομο, βγαζουν (μαλλον) ηλιθιες ζημιες, εχουν ακριβη συντηρηση και ανταλλακτικα, αλλα απο τη στιγμη που θα εισαστε 2 πανω θα το βολευτεις ιδιαιτερα, θα παρακαλας για χαλαρες βολτες δικαβαλος ...
ευχαριστω για την απαντηση σου spertoy. Ποσο κοστιζει το σερβις απο το 250αρι σου στο περιπου? οι "χαζες" ζημιες ειναι ηλεκτρολογικης φυσης ή ότι κάτσει?
επειδη ο καθενας ζηταγε οσα χρειαζοταν επαψα να επισκεπτομαι συνεργειο εδω και πολυ καιρο οποτε θα ειμαι λαθος στην απαντηση μου...βλαβες απο ηλεκτρολογικες (και πολυοργανο) ως οτι μπορεις να σκεφτεις ...μπορει να ετυχε στο συγκεκριμενο βεβαια(αν και διαβασα διαφορα κατα διαστηματα).αν εχεις χρονο,διαθεση, εργαλεια και χωρο,τα βασικα,λαδια,φιλτρα,τακακια ειναι απλουστατα να τα κανεις μονος σου..που αν τελικα αποκτησεις μοντελο της οικογενειας,θα πρεπει να το σκεφτεις σοβαρα...χαχα τι θυμηθηκα...ενας (γνωστος μαλιστα) απο τους συνεργειαδες στα βορεια προαστεια (μη εξουσιοδοτημενος) ηθελε 200 ευρω για να το ανοιξει να κανει εκτιμηση για καποιον ηχο που ειχα παραπονεθει...200 ευρω εργατικα....
ευχαριστω και παλι spertoy. Στην Αθηνα και σε πολλα ακομα μερη, καποιοι μαστορες ειναι απιστευτα κλεφτες και λυπαμαι που το λεω ετσι. Ολοι μας εχουμε ομως απο μια ιστορια που καποιος πηγε να μας πιασει τον κ_λο.. ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ορισμενοι.. Αυτη τη στιγμη εχω ενα aprilia pegaso 650ie και καθαρα λογω εξοικονομησης χρηματων σκεφτομαι να παω σε mega scooter και μου αρεσει πολυ το στυλ των piaggio. Τον πηγασο δεν τον πιανω αλλα πιστευω στο σκουτερ ισως βαλω χερι σιγα σιγα για μεγαλυτερη ακομα οικονομια.
Παιδες σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον που δειχνετε. Επομενως πρεπει να το σκεφτω πολυ καλα πριν κανω την αλλαγη γιατι μπορει τζαμπα να χασω τα κυβικα μου και να μην δω και μεγαλη διαφορα στην τσεπη μου..