Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Καδένα σε fazer

Αρχικά δημιουργήθηκε από brainstorm73
    Στις 25000 ηρθε στα χερια μου η κουκλα με αλλαγμενα τα λαδακια της ......οποτε στις 30000 που θα την παω για αλλαγη λαδιων θα γινει οτι ειναι να γινει.......δεν θελω να γ......ω το θρεντ του φιλου αλλα στις 30000 χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο λαδια ?

Καλη χρονια παιδια σε ολους....
    Για να ρωτας... μαλλον εγγυηση δεν παιζει... οποτε:

Λαδια & φιλτρο λαδιου - Μπουζι - φιλτρο αερα.
    Κοστος περιπου 80 ευρω.

Τα πρωτα δυο, οσο συχνα νομιζεις οτι πρεπει (μην ανοιξουμε συζητηση 58 σελιδων)
    Τα δυο τελευταια καθε 24.000.

Το μοτερ αυτα χρειαζεται, απο εκει κ περα κοιτας τακακια κλπ.

εντιτ: και κατα τις 80.000 μια ρυθμιση βαλβιδων κ εισαι αρχηγος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Στις 25000 ηρθε στα χερια μου η κουκλα με αλλαγμενα τα λαδακια της ......οποτε στις 30000 που θα την παω για αλλαγη λαδιων θα γινει οτι ειναι να γινει.......δεν θελω να γ......ω το θρεντ του φιλου αλλα στις 30000 χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο λαδια ?

Καλη χρονια παιδια σε ολους....
    δεν υπαρχει βιβλιο χρησης?ψαξε στο νετ να το κατεβασεις.εκει θα βρεις τι και ποτε οσον αφορα την συντηρηση.διαφορετικα ο καθενας θα σου λεει τι κανει στην δικη του μοτο και οχι τι προβλεπει ο κατασκευαστης..
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Αν δυσκολεύεσαι να το βρεις πες μου να στο στειλω.

Οσο για τον τεντωτήρα έχω την εντύπωση ότι είναι η μόνη ζημιά που "βγάζαν" τα φζσ πριν του 2004. Στο δικό μου του 2003 από όταν το πήρα (με 12κ χλμ) ακουγόταν ένα τσκ τσκ που νομίζω ότι είναι είτε η καδένα είτε ο τεντοτήρας της αλλά ακόμα δε μου έχουν πει σε κανένα σέρβις να αλλάξω οτιδήποτε από τα δυο. Πλέον είμαι στα 58κ χλμ και δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό το θέμα. Πρέπει να αλλαχτεί στα 60κ χλμ; Μπορώ να το αλλάξω με κάποιον aftermarket που να μην έχει τέτοια θέματα;
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Αδερφε το βιβλιο υπαρχει κατω απο τη σελα....απλα ποτε δεν μπηκα στον κοπο να του ριξω μια ματια.....

Αδερφε το βιβλιο υπαρχει κατω απο τη σελα....απλα ποτε δεν μπηκα στον κοπο να του ριξω μια ματια.....
    Για το service manual νόμιζα ότι μιλούσαμε...

Αν δεν μπήκες στον κόπο να του ρίξεις μια ματιά να δεις τι λέει το εγχειρίδιο του κατασκευαστή οτι πρέπει να κάνεις για τη συντήρηση του οχήματος τότε πως θα κρίνεις/εμπειστευτείς την κάθε παπαριά που θα σου πω εγώ ή άλλος εδώ μέσα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
    Για το service manual νόμιζα ότι μιλούσαμε...

Αν δεν μπήκες στον κόπο να του ρίξεις μια ματιά να δεις τι λέει το εγχειρίδιο του κατασκευαστή οτι πρέπει να κάνεις για τη συντήρηση του οχήματος τότε πως θα κρίνεις/εμπειστευτείς την κάθε παπαριά που θα σου πω εγώ ή άλλος εδώ μέσα;
    Σε εχω απολυτη εμπιστοσυνη βρε......

Xωρις πλακα τωρα..... αυτα που θα μου πει καποιος ο οποιος εχει στην κατοχη του το fazer καμια 5-6 χρονια δεν θα μου τα πουνε ολα τα service manual του κοσμου.....

Και στην τελικη μια γενικη ερωτηση εκανα στο τι χρειαζεται πανω κατω στις 30000 χιλιομετρα.......εκτος αν το φορουμ αποτελειται απο παπαρες οπως λες οποτε πες το μου να παω σε κανα φορουμ που αγαπανε τις μηχανες τους και ξερουν 5 βασικα πραγματακια για το μωρο τους.....

Φιλικα

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί εδώ μέσα ξέρουν τι λένε

Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
    Η αλήθεια είναι ότι πολλοί εδώ μέσα ξέρουν τι λένε

Το SM λεει αλλαγη λαδιων στις 12.000, εσυ καθε ποτε τα αλλαζεις... Οποτε γουσταρετε το ακολουθειτε...

Σωστος ο μπρεινστορμ αλλα δεν χρειαζεται να εχει καποιος fazer για να ξερει τι χρειαζεται ενα μοτερ 4κυλινδρο 600ρι, τα βασικα ειναι ιδια... (εκτος αν μιλαμε για καμια αρχαιολογια)

Το SM λεει ρυθμιση βαλβιδων καθε 24.000.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Το SM λεει ρυθμιση βαλβιδων καθε 24.000.
    Εχεις δίκιο σε αυτό, φτάνω τις 60κ και δεν έχουν χρειαστεί τίποτα ακόμα

Xωρις πλακα τωρα..... αυτα που θα μου πει καποιος ο οποιος εχει στην κατοχη του το fazer καμια 5-6 χρονια δεν θα μου τα πουνε ολα τα service manual του κοσμου.....
    Και στην τελικη μια γενικη ερωτηση εκανα στο τι χρειαζεται πανω κατω στις 30000 χιλιομετρα.......εκτος αν το φορουμ αποτελειται απο παπαρες οπως λες οποτε πες το μου να παω σε κανα φορουμ που αγαπανε τις μηχανες τους και ξερουν 5 βασικα πραγματακια για το μωρο τους.....
    Φιλικα
    Ρε συ, πάντα φιλικά μιλάμε.Προσωπικά ακούω το τι λένε όλοι, αλλά δε μπορώ να σκεφτώ να μην κοιτάξω τι λέει η ίδια η Yamaha ακόμα και αν μου το λέει ο ίδιος ο Oldman που τα post μου εδώ μέσα μου φαίνονται άψογα.

Από εκεί και πέρα η ερώτησή σου με ενδιαφέρει και μένα, τι δηλαδή έχει βγάλει σε άλλους ιδιοκτήτες και για αυτό γράφω και εγώ την εμπειρία μου με το δικό μου μηχανάκι που τα χιλιόμετρά σου τα είχε το 07-08.

Εγώ το πήρα με 12κ το 2006, σε όλα τα προβλεπόμενα service έχω πει στο μηχανικό να κοιτάξει βαλβίδες αλλά ποτέ δε χρειάστηκε. Τώρα είμαι κοντά στις 60κ χλμ, το μόνο που αλλάζω είναι λάστιχα, λάδια/φίλτρο, καθαρίζω το ΚΝ φίλτρο αέρος μου, τακάκια, νερό στο ψυγείο και μια φορά άλλαξα το ρότορα πάνω στη ρόδα που είχε σπάσει και δε δούλευε το κοντέρ και μια αλυσιδογράναζα όπου και κόντυνα λίγο το βήμα του. Επίσης την άνοιξη άλλαξα ελατήρια/λάδια στο μπροστινό, πίσω αμορτισερ και έβαλα και σωληνάκια υψηλής μπροστά τα οποία μεταμόρφωσαν το μηχανάκι και το κάναν εξαιρετικό.

Εφόσον εσύ το πήρες τώρα νομίζω ότι το καλύτερο είναι να πας σε ένα σωστό συνεργείο και να του πεις να σου τσεκάρει αν εχουν γίνει ότι θα έπρεπε να έχει γίνει μέχρι τώρα στο μηχανάκι στα προβλεπόμενα service, ακόμα και αν έχεις service book από τον προηγούμενο - εκτός βέβαια αν ξέρεις τι έχει γίνει στο μηχανάκι (ήταν πχ φίλου σου).

Οτι άλλο θες ρώτα και ίσως ξέρω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1

Φιλικα

αλλο τι εμπειριες εχει καποιος που εχει το ιδιο μοντελο αλλο τι γραφουν τα βιβλια.μην τα μπλεκεις φιλος
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Usd σε Fazer??
    από voufi στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 08:57
  2. Aλλαγη χρωματος σε Fazer 600
    από Hondar στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2006, 10:32
  3. Απαντήσεις: 4