Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: thermoplastic vs polycarbonate

Αρχικά δημιουργήθηκε από montechristo
    Mιας και εχω παρει ενα τετοιο για την κοπελα μου, θα σου πω οτι δεν μου εχει παραπονεθει για το βαρος. Να σκεφτεις οτι πριν φορουσε ενα Χ-LITE 802 Checa Replica (ειναι και γουρλου, πηρε το πρωταθλημα ο Τσεκας..), το οποιο ειναι πολυ πιο ελαφρυ απο το ΝΟLAΝ. Οποτε θεμα ανεσης λογω βαρους μαλλον δεν θα αντιμετωπισεις...

Ειναι και σχεδον πληρως εξοπλισμενο, με το pinlock του, την υφασματινη θηκη του, την πληρως αφαιρουμενη επενδυση του, καθως και την δυνατοτητα τοποθετησης του συστηματος επικοινωνιας της Νοlαn.

Οσο αφορα για τα ανταλλακτικα και το σερβις των κρανων που εισαγει ο Μπαξεβανης (αντιπροσωπος GREX, NOLAN, X-LITE, ολα του ιδιου κατασκευαστικου οικου), θα μου επιτρεψεις να εχω αντιθετη γνωμη απο προσωπικη πειρα και συνεργασια, μιας και δεν εχω δει αλλος αντιπροσωπο να εχει τμημα επισκευης και συντηρησης κρανων.

Οτι κι αν επιλεξεις, αχρειαστο σου ευχομαι να ειναι...
    κ αφησε το x-lite για nolan?και το 802 ειναι νεο μοντελο!!!

Αfricaνος και Τζεντλεμαν Το avatar του/της montechristo
    Οχι, το ΧLite ειναι δικο μου και κατα ενα νουμερο λαθος μεγεθος, οποτε πηραμε ενα κρανακι αξιοπρεπες και σε πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει...
    Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009

Αρχικά δημιουργήθηκε από montechristo
    Οχι, το ΧLite ειναι δικο μου και κατα ενα νουμερο λαθος μεγεθος, οποτε πηραμε ενα κρανακι αξιοπρεπες και σε πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει...
    αν βρω το χ-602 σε καλη τιμη πχ 280-290 να το προτιμησω σε σχεση μ'αυτα που προσφερει το nolan?μιλαμε η χρηση νορμαλ.ουτε πολυ τρεξιμο κ πολυ κινηση σε πολυ.κ αυτο γιατι το nolan λογικα ειναι πιο πλουσιο

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis1972
    αν βρω το χ-602 σε καλη τιμη πχ 280-290 να το προτιμησω σε σχεση μ'αυτα που προσφερει το nolan?μιλαμε η χρηση νορμαλ.ουτε πολυ τρεξιμο κ πολυ κινηση σε πολυ.κ αυτο γιατι το nolan λογικα ειναι πιο πλουσιο
    Συγνώμη αλλά με τόσα παίρνεις και Shoei απ' έξω.

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...est-Black-0001

Ή με λίγο παραπάνω, αφού δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις μεταφορικά, το παίρνεις από ΕλλάDα.

http://www.motomad.gr/proddetail.asp...ei_QWEST-Black

Νομίζω πως όσο τριγυρνάς το 300άρι είναι η καλύτερη επιλογή.
    Sent from me using a computer.

Εννοειται και να προτιμησεις το Χ602, ή οποιοδηποτε αλλο μοντελο Χ-LITE. Ειναι σε αλλη - ανωτερη- κατηγορια, μιας και ειναι κατασκευασμενο (το κελυφος του) απο συνθετικα υλικα, που το κανουν πιο ανθεκτικο και πιο ελαφρυ.

Επισης αν θυμαμαι καλα, εχει κι αυτο πινλοκ κι αφαιρουμενο-πλενομενο εσωτερικο. Οποτε μια χαρα θα εισαι...

Παντως πριν καταληξεις σε οτιδηποτε, πρεπει να τα δοκιμασεις στο κεφαλι σου για να δεις πιο ταιριαζει καλυτερα στο δικο σου κεφαλι. Εμενα πχ τα Shoei ποτε δεν με βολεψαν, ενω με Αραι παλιοτερα και X-Lite πλεον, ειμαι μια χαρα...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Συνήθως τα θερμοπλαστικά χρησιμοποιούνται σε προστατευτικό εξοπλισμό εκτός κράνους λόγο βάρους.

Πάρε polycarbonate.

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Συνήθως τα θερμοπλαστικά χρησιμοποιούνται σε προστατευτικό εξοπλισμό εκτός κράνους λόγο βάρους.

Πάρε polycarbonate.

απ'οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα,το polycarbonate ειναι θερμοπλαστικο υλικο.

Καλησπέρα.εγώ θα σου πρότεινα να δεις κ τα ιταλικά bell. Το μ1 συγκεκριμένα περίπου στα 160ευρώ. φουλ από περιφερειακά με τη μίση τιμή ανταλλακτικών από τα νολαν.1,25 κιλά με πολύ καλή ηχομόνωση κ αερισμό. αν θυμάμαι καλά το υλικό είναι fiber glass ένα κλικ ανώτερο από πολύκαρμπονατο.το πήρα για τη σύζυγό κ νομίζω ότι θα επιλέξω κ εγώ την ίδια μάρκα για μένα όταν έρθει η ώρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pentasteros
    Καλησπέρα.εγώ θα σου πρότεινα να δεις κ τα ιταλικά bell. Το μ1 συγκεκριμένα περίπου στα 160ευρώ. φουλ από περιφερειακά με τη μίση τιμή ανταλλακτικών από τα νολαν.1,25 κιλά με πολύ καλή ηχομόνωση κ αερισμό. αν θυμάμαι καλά το υλικό είναι fiber glass ένα κλικ ανώτερο από πολύκαρμπονατο.το πήρα για τη σύζυγό κ νομίζω ότι θα επιλέξω κ εγώ την ίδια μάρκα για μένα όταν έρθει η ώρα.
    το m1 δε το εχω δει.εχω δοκιμασει το m4r indy.μου καθησε καλα κ τιμη μου ειπε κατω απο 300.απλα δε ξερω για ηχομονωση,αντιθαμβωτικο κ διαφορα αλλα.παντως σα κρανος ειναι πολυ ωραιο.στο m1 το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι δε κλεινουν οι αεραγωγοι κ επειδη θα ειναι καθαρα για ταξιδια μηπως εχει θορυβο.εχουν υποσιαγωνα κτλ?

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    απ'οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα,το polycarbonate ειναι θερμοπλαστικο υλικο.
    Ναι, αλλα με καλύτερες ιδιότητες.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pentasteros
    έχω ενα μοντέλο της σειράς m1 που έκανε εκεί στα 190-200 και όντως στα + είναι το βάρος,τα πολύ ζεστά μαξιλαράκια εντός του κράνους που σε κρατάνε ζεστό το χειμώνα,αλλά για τον ήχο δε θα έλεγα ότι ειναι τα καλύτερα στο θέμα μόνωσης και επι τη ουσίας για το υλικό είναι όντως fiber glass αλλά δε νομίζω να είναι ανώτερο απο το πολυκαρμπονάτο..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

τελικα μαλλον απ'οτι ακουω θα καταληξω στο nolan n85.κ για τα πολλα που προσφερει κ για τη τιμη αλλα κ απ'οτι καταλαβα το υλικο που ειναι φτιαγμενο ειναι καλο.το βρισκω στα 210-22ο.καλα δεν ειναι??

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    τελικα μαλλον απ'οτι ακουω θα καταληξω στο nolan n85.κ για τα πολλα που προσφερει κ για τη τιμη αλλα κ απ'οτι καταλαβα το υλικο που ειναι φτιαγμενο ειναι καλο.το βρισκω στα 210-22ο.καλα δεν ειναι??
    http://www.gamoto.gr/product.asp?catid=6207 αυτό λές? αποτι δείχνει έχει πολύ καλούς αεραγωγούς
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    δλδ συμφωνεις για nolan n85??
    Για εμένα και για τη χρήση που το θες είναι άριστο! Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και έχει πλήρη αφαιρούμενη επένδυση και μικρό τζιμάκι φιμέ.

Από ανταλλακτικά κανένα πρόβλημα και οι τιμές ανάλογες με το κόστος του κράνους

Επίσης, έχει και θέση έτοιμη για το N-comm
    "Qu ils mangent de la brioche"

Aθηνα εισαι φιλε μου? Αν ναι, στειλε ενα ΠΜ, ισως μπορεσω να σε βοηθησω...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Thermoplastic vs Polycarbonate
    από Takata Dome στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2013, 22:31
  3. Mercedes vs VW