Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Παραδίδουν τα παιδιά τους σε ορφανοτροφεία

Ακόμα ένα στημένο άρθρο, του ίδιου επιπέδου με αυτό που είχε βγει πριν ένα μήνα λέγοντας ότι τα παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία απo την ασιτία. (Και αποδείχτηκε εκ τον υστέρων ότι αφορούσε μια μόνο περίπτωση μιας υστερικής του συλλόγου γονέων και το παιδί δεν έτρωγε γιατί είχε χάσει κάποιον συγγενή του αν θυμάμαι καλά).

Στον ίδιο κουβά με τα ηλίθια chain email για "τύπωμα δραχμών τα μεσάνυχτα στο νομισματοκοπείο" & "ο διάδοχος του θρόνου στην Νιγηρία θέλει να σας στείλει μερικά εκατομμύρια".

Δυστυχως πολυ φοβαμαι πως ειναι ακομα ενα αρθρο φανφαρας και δηθεν εντυπωσιαμου. Η κριση εχει χτυπησει την πορτα ολων και πρεπει να αντιμετωπιστει με ψυχραιμια και κουραγιο, οχι με δραματα τυπου "λαμψη". Τα οι εισαγγελεις δακρυσαν και αλλα τετοια γλυκαναλατα αρνουμαι να τα πιστεψω
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από shinedown
    Ακόμα ένα στημένο άρθρο, του ίδιου επιπέδου με αυτό που είχε βγει πριν ένα μήνα λέγοντας ότι τα παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία απo την ασιτία. (Και αποδείχτηκε εκ τον υστέρων ότι αφορούσε μια μόνο περίπτωση μιας υστερικής του συλλόγου γονέων και το παιδί δεν έτρωγε γιατί είχε χάσει κάποιον συγγενή του αν θυμάμαι καλά).

Στον ίδιο κουβά με τα ηλίθια chain email για "τύπωμα δραχμών τα μεσάνυχτα στο νομισματοκοπείο" & "ο διάδοχος του θρόνου στην Νιγηρία θέλει να σας στείλει μερικά εκατομμύρια".
    επιπεδο δημοσιογραφιας Μαλελη & Τσιαμτσικα
    Accipere quam facere praestat injuriam

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    περιπτώσεις σαφώς και υπάρχουν και ίσως είναι και αυξημένες... αλλά σε ίδρυμα το παιδί μου .. ΠΟΤΕ...

Θα βρώ ενα συγγενή, ... ακόμα και εναν αδερφικό φίλο, να το φροντίσει για ενα μικρό διάστημα και μετά θα ξεσκιστώ να βρώ κάτι να το φροντίσω. ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΟΤΕ! Ακόμα και αν σε χώνουν φυλακή. Υπόψη οτι δεν τα λέω εκτός χορού... και παιδί έχω.. και έχει και προβλήματα... και είμαι ο μόνος γονιός του!!!
    Ω ρε μάγε

...ο Θεός (ή οτι αλλο είναι εκεί έξω) να σε κρατάει γερό να παλεύεις για το κοπέλι σου.

Υ.Γ: Δεν κατάφερα να το διαβάσω ολο, ψυχοπλακώθηκα.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Μου φαίνεται λιγο too much το θέμα.

Πάντως εάν έχουμε φτάσει στο σημείο αυτό γμστ και αφστ
    Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally

Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Τα οι εισαγγελεις δακρυσαν και αλλα τετοια γλυκαναλατα αρνουμαι να τα πιστεψω
    Me too!
    money cant buy me love !!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2011, 19:46
  2. Απο Που ΕρΧονται Τα Παιδια?
    από melsaltas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 12:03
  3. Τα παιδια παιζει!
    από MIKE_16V στο forum Ιστορίες του δρόμου