Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Ευκολη η μανιβέλα ή θα κάνω πόδι body builder;
ρε ουτε 120cc δεν ειναι... και φυσικα ειναι παν-ευκολο... και με το χερι και με το ...αυτι... που λεει ο λογος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Ευκολη η μανιβέλα ή θα κάνω πόδι body builder;
ρε ουτε 120cc δεν ειναι... και φυσικα ειναι παν-ευκολο... και με το χερι και με το ...αυτι... που λεει ο λογος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φιλε την σημερινη εποχη, να παρεις παπι διχρονιλα, και μανιβελα.![]()
Το μονο πλεονεκτημα του ειναι η δυναμη που εχει. Αλλα αν θες δυναμη περνεις μια μηχανη και εχεις το κεφαλι σου υσηχο!![]()
τι ωραια που τα λες....Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Φιλε την σημερινη εποχη, να παρεις παπι διχρονιλα, και μανιβελα.![]()
Το μονο πλεονεκτημα του ειναι η δυναμη που εχει. Αλλα αν θες δυναμη περνεις μια μηχανη και εχεις το κεφαλι σου υσηχο!![]()
ο φιλος TOYOTA ομως εχει 2 μηχανες ... idi!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε τοτε θα παρει τετραχονο παπι, και οχι αυτην την μουφα!
ok εσυ ξερεις καλυτερα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
ε τοτε θα παρει τετραχονο παπι, και οχι αυτην την μουφα!
κατεβαζει και 125 χιλιομετρα μετρημενο με ενα ducati 749![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tην σημερινη εποχη να παρεις παπι με μανιβελα και διχρονιλα?? Εισαι σοβαρος???
Να παρεις μηχανη 250 αεροψυκτη και με ταμπουρο πισω για να σε περναει και το διχρονο παπι :rotflmao::rotflmao:
Και ομως φιλε ειναι φοβερα αξιποσπιστο, και ας ειναι μονοκυλινδρο και αεροψυκτο, γιατι εχει την μεγιστη ροπη του στις 6000, μαχ αλογα στις 8000 και βγαζει 21 αλογα. Λες να παθει ποτε τπτ;
Ισα ισα η διχρονιλα με 125cc, δεν θυμαμαι 19 αλογα βγαζει; φαντοζεμαι θα δουλευει σε υψηλες στροφες, και θα ξεσκιζεται να τα βγαλει.
Το να με περασει στο φαναρι, σιγουρα ετσι ειναι, αλλα δεν μου λει τπτ.
Οσο για το ταμπουρο η μηχανη ειναι ελαφρια.138kg. Μια χαρα σταματαει με το ταμπουρου ασε που ειναι πολυ δυσκολο να μπλοκαρει.
Τεσπα, λαθος σου τωρα να μου λες τετοιες παπαριες συγκρινοντας το δικο μου με το παπακι
Τεσπα, δεν εχω τιποτα με το συγκεκριμενο μηχανακι, ο καθενας οτι θελει ας αγορασει. Εγω βασικα τον idi, ηθελα να τον κανω να τσιμπηση, γιατι ξερω οτι ειναι modenakiαs!![]()
![]()
![]()
Δυστηχως σε αυτο το ποστ αν και τον προκαλεσα, απαντησε πολυ ψυχραιμα![]()
Εχουμε τα προηγουμενα μας απο τις συζητησεις για τα cbf ,(προηγουμενα....να περναει η ωρα εεε![]()
) που μπαινει σαν κσεκαρφωτος και μας την λεει!
![]()
kelefsti, πιες και εσυ μιανα κουλαρεις, διχρονα ειχα και εγω για μια δεκαετια
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
τι ωραια που τα λες....
ο φιλος TOYOTA ομως εχει 2 μηχανες ... idi!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σωστά.Στο parking κοιμάται το GSXR του αβατάρ μου και στο δρόμο κυκλοφορεί το BMW SCARVER και το KYMCO SPIKE (πήγε για ανταλλαγή).Το δίχρονο παπί θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή.
Σας το είπα;Το έκλεισα χθες το απόγευμα και σήμερα το παραλαμβάνω σε κόκκινο χρώμα.
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Καλορίζικο!
Κοντεύει ένας χρόνος που το πήρα και στο συνεργείο πήγαινα μόνο για τα σερβις(που είναι τσάμπα!) και τώρα τελευταία από δική μου μλκία όμως.
Όσον αφορά την καταναλώση...με ένα ντεπόζιτο έχω βγάλει 130χμ και θέλει 1 λίτρο λάδι κάθε 1000χμ περίπου.