Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: μια γνωμη για μπουφαν

Δεν υπάρχει Έλληνας επιχειρηματίας που μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες/τιμές ενός ξένου, οργανωμένου e-shop. Δυστυχώς τα πράγματα είναι τόσο απλά, sorry.
    Υποφέρω από χρόνια μπαλαρινίαση.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    λοιπον εχω μια καλη περιπτωση ενα περσινο (1 χειμωνα φορεμενο και πλεον μου ειναι μικρο μεγεθος small αν σε ενδιαφερει περιπου 90 100 θα το πουλησω με πολλες προστασιες και αδιαβροχοποιηση 3 επενδυσης απο μεσα ειναι και γαμω αλλα δεν μου κανει το ειχα φερει απο γερμανια το ειχα παρει περιπου στα 180 190 Εδω επεζε πανω απο 220 οταν πηγα να το δοκιμασω αν σε ενδιαφερει στειλε μου pm

Για στείλε μου ένα πμ με info για το μπουφάν, μοντέλο και τα σχετικά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας .θα προτιμησω να ψωνισω απο δω γιατι δεν ξερω στανταρ το νουμερο μου καθοτι ειμαι 2.00 μετρα και 108 κιλα. ενος φιλου που φορεσα 2ΧL ειχα θεμα με τα μανικια οποτε....ττο θεμα ειναι πια μαρκα να προτιμησω απο τις οικονομικες??revit,dainese,κτλ....
    KLE 400-XT 250.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    στην κατηγορία σου όντως υπάρχει θέμα...

Για μενα αν μπορείς δοκίμασε κανα οικονομικό νταινεσε ή ψάξε καμία προσφορά της ίδιας εταιρείας...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Το ήξερα πως θα μου την πέσετε όλοι μαζί!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    cosgili ευτυχως που εγραψες εσυ γιατι θα τρελαθουμε εντελως.
    Την γλίτωσα ε?

Χαλάρωσε ρε συ dmf. Δεν επιβάλω σε κανέναν τις απόψεις μου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Καθε φορα που θελω να σγορασω κατι, πρωτα ψαχνω στην εδω αγορα με εκτυπωμενη την τιμη που βρισκω σπο εξωτερικο με μεταφορικα. Εαν η προσφορα του εδω καταστηματος ειναι κοντα, εστω και κατα κατι υψηλοτερη, αγοραζω απο εδω, αλλιως το εξωτερικο ειναι μονοδρομος. Στα παραδειγματα που αναφερεις οι διαφορες ειναι της ταξης του 15% και εννοειται πως δεν προκειται να τα δωσω ποτε!!!

ΥΓ για καποιους τα 30-40 ευρω ειναι παραπανω και απο μεροκαματο και κανενας δεν επιτρεπεται να του το φαει στο ονομα της ενισχυσης της τοπικης αγορας!!!!!!!!!
    Πολύ καλά κάνεις φίλε μου, μακάρι να το έκαναν και άλλοι αυτό. Φυσικά δεν θα κατηγορήσω ούτε αυτόν που δεν σπαταλά το χρόνο του για να βρει μια τιμή της προκοπής στην Ελλάδα... (αν και τρώει άπειρο χρόνο στα e-shop του εξωτερικού)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
    Δεν υπάρχει Έλληνας επιχειρηματίας που μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες/τιμές ενός ξένου, οργανωμένου e-shop. Δυστυχώς τα πράγματα είναι τόσο απλά, sorry.
    ..αλλά τέτοιες αποφθεγματικές δηλώσεις με λυπούν. Sorry.

Και η συζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη απ' την ανοχή που μπορεί να δείξει ο δημιουργός που θρεντ στο οποίο είμαστε προ πολλού εκτός θέματος.

Το αν αξίζει η ενίσχυση της εγχώριας αγοράς και τι θυσίες δικαιούται, είναι μια συζήτηση που επιλέγω να μην την κάνω γιατί στο τέλος θα πάω να κάνω παρέα στον Κρουκη και άκρη δεν θα έχει βγει ακόμα.
    Sent from me using a computer.

δεν με πειραζει φιλε μου και εγω μαζι σου ειμαι προτιμω να στηριξω ενα ελληνικο μαγαζι ωστε να μην φευγουν τα λεφτα εξω ,αρκει βεβαια να μην με γδαρει
    KLE 400-XT 250.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    έλα τώρα λεγε ,πόσα πήρες για να του κάνεις διαφήμιση το μαγαζί;

Πολλά!

Μου έταξε πως στην ανακαίνιση θα πάρει τους υπολογιστές απ' τον γείτονα και θα προσλάβει την γυναίκα του για την διακόσμηση ώστε ο τελευταίος να εξοφλήσει τον κουνιάδο μου, που χρωστάει στον μπατζανάκι μου για να φτιάξει επιτέλους ο malakas τη μηχανή μήπως πάμε καμιά βόλτα να ξελαμπικάρουμε.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gregogti
    δεν με πειραζει φιλε μου και εγω μαζι σου ειμαι προτιμω να στηριξω ενα ελληνικο μαγαζι ωστε να μην φευγουν τα λεφτα εξω ,αρκει βεβαια να μην με γδαρει

το οτι θα σε γδαρει ειναι το μονο σιγουρο οταν περισυ πηρα το revit απο γερμανια 190 και ελλαδα το πουλανε 240 ρε φιλε σημερα.. φαντασου! και μιλαμε απο eshop και πολυ γνωστο εγω παιδια τα χω κοψει προ καιρου .
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Δερμάτινο μπουφάν για μια ζωή. Το καθαρίζεις το περνάς μία αλοιφή και τέλος.
    Φαντάσου έχω διάτρητο δερμάτινο SPYKE με εσωτερική αντιανεμικό (με φερμουάρ) αγορασμένο 160 Ε και το φοράω άνοιξη-χειμώνα. Στη βροχή βάζω και 1 αδιάβροχο και τέλος.

τα δερματινα δεν ειναι πολυ πιο ακριβα απο τα cordura??160 μου ακουγετε καλλη τιμη .ειναι ζεστο??
    KLE 400-XT 250.

Το δερματινο δεν ειναι πιο ζεστο απο κορντουρα και δεν ειναι και αδιαβροχο.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Με ένα ισοθερμικό σετάκι μέσα και ένα αδιάβροχο σετάκι από πάνω δεν χρειάζομαι ούτε κορντούρες, γκόρτεχ και άλλες συνθετικές παπαριές (με τα εξειδικευμένα καθαριστήρια που τα συνοδεύουν για σωστό καθαρισμό και αδιαβροχοποίηση) και φυσικά δεν μιλάμε για την κατηγορία "πάμε NordCap" (καπετάνιε).

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregogti
    τα δερματινα δεν ειναι πολυ πιο ακριβα απο τα cordura??160 μου ακουγετε καλλη τιμη .ειναι ζεστο??
    Το δικό μου ("Breezy Gp" / διάτρητο στον θώρακα) είναι άριστης ποιότητας, αγορασμένο από το μαγαζί της Triumph στη Μιχαλακοπούλου σε περίοδο προσφορών, το χρησιμοποιώ όπως προείπα και τον χειμώνα, είναι αρκετά ζεστό και πολύ πιο ελαφρύ από την κορντούρα μου.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Δεν υπαρχει δερματινο πιο ζεστο απο cordura!!!
    Tωρα το καθενα εχει κ τις χρησεις του και με γνωμονα αυτα που κανεις αγοραζεις!
    Κ σαν τιμες αν τα παρεις τα cordura ειναι πολυ καλυτερα απο τα δερματινα απλα δεν μπορεις
    να κανεις την ιδια χρηση ποθ σου προσφερει το δερμα.Εκτος και αν εισαι διατεθειμενος να
    φορας και ισοθερμικο καθε μερα να πηγαινεις στην δουλεια σου...

http://motocard.com/en/city.aspx

Σχετικα καλες τιμες και δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα!!

Κ οντως παιδια και τα 40 ευρω για μενα ειναι θεμα...Γιατι να του τα δωσω εγω και να μην
    μου τα κοψει αυτος!!!!!
    Ride(s) the wind of change...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μια γνωμη για ανταλλαγη
    από gianhs8 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2013, 10:41
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2006, 14:56
  3. Μια γνώμη για παντελόνια;
    από The Martian στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη