Δεν είστε κουλοί μόνο στο γκάζι αλλά και στο φτιάξιμο του καφέ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
φέρνουν τους καφέδες στην εταιρία![]()
Δεν είστε κουλοί μόνο στο γκάζι αλλά και στο φτιάξιμο του καφέ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
φέρνουν τους καφέδες στην εταιρία![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Και μυαλό κ@βλί...Αρχικά δημιουργήθηκε από omega
Παλιά δεν λέγαμε Μαλλί,γυαλί και παντελόνι Lee;;![]()
φυσικα και δεν ειναι ξεκουραστη αυτη η θεση.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Μάλλον δεν έχεις οδηγήσει ποτέ παπί....ειναί πιο ξεκούραστη έτσι η οδήγησή του,
στην μοτοσυκλέτα τα γόνατα συγκλίνουν και σφίγγουν πάνω στο ντεπόζιτο, στο παπί που θα γίνει αυτό;![]()
απορω πως το λες αυτο,εκτος και αν κανεις πλακα.
ο μονος λογος που μπορει να το κανει καποιος αυτο ( περαν της βλακειας )
ειναι για να προστατευτει λιγο απο το κρυο.
Το δοκιμαζω και εγω καπου καπου, αλλα με αυτη τη σταση το παπι ειναι ανεξελεγκτο,χωρια οτι σου μπαινει και η σελα στον κ**ο.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν είστε κουλοί μόνο στο γκάζι αλλά και στο φτιάξιμο του καφέ ...![]()
Ντεν έκουμε εσπρεσιέρα καρντια μου![]()
τον έχουμε βαρεθεί τον φραπέ λέμε :o
Χάρη, τον ακούς τον παλιογερΑ μας λέει και κουλούς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
φυσικα και δεν ειναι ξεκουραστη αυτη η θεση.
απορω πως το λες αυτο,εκτος και αν κανεις πλακα.
ο μονος λογος που μπορει να το κανει καποιος αυτο ( περαν της βλακειας )
ειναι για να προστατευτει λιγο απο το κρυο.
Το δοκιμαζω και εγω καπου καπου, αλλα με αυτη τη σταση το παπι ειναι ανεξελεγκτο,χωρια οτι σου μπαινει και η σελα στον κ**ο.
εγώ μιλάω για τα δικά μου ποδάρια και κώλο![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Τα πράγματα είναι απλά.
Οδηγείς παπί και το ξέρεις. Κατά συνέπεια, εαν κάτσεις σαν άνθρωπος, θα θυμίζεις τον θείο σου ή τον παππού σου. Το καγκουροπαπί είναι λεπτό και δυνατό. Δεν έχει καθρέπτες, πίσω φλας, σχάρα και φυσικά ποδιά. Δεν προεξέχει τίποτα που να θυμίζει κοινό ΄΄παπί΄΄. Άρα ούτε τα πόδια πρέπει να βγαίνουν δεξιά - αριστερά.
Εϊμαι σίγουρος ότι ο τύπος που είδες έτσι είχε το παπί του.
Σωστά?
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
τα γονατα κλειστα για να μην κουνιεται το παλαμαρι δεξια αριστερα στις σφινες
ασε ρε να τα πει κανας άλλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
τους την λέω κάθε φορά αλλά αυτοί φευ....![]()
![]()
@@ πιο ξεκουραστη είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
ειναί πιο ξεκούραστη έτσι η οδήγησή του,
για σένα λέει κι έχει δίκιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Χάρη, τον ακούς τον παλιογερΑ μας λέει και κουλούς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Εχουμε εχουμε δεν θελουμε αλλους
![]()
![]()
![]()
Να πω την αμαρτια μου οτι αυτο το ειδος του καγκουρα εχει μεταφερθει στα Beverly?Ή απλα αν εισαι φραγκατος καγκουρας αυτου του ειδους πας σε κατι πιο τρεντυ απο τα παπια:rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTOF
Τα πράγματα είναι απλά.
Οδηγείς παπί και το ξέρεις. Κατά συνέπεια, εαν κάτσεις σαν άνθρωπος, θα θυμίζεις τον θείο σου ή τον παππού σου. Το καγκουροπαπί είναι λεπτό και δυνατό. Δεν έχει καθρέπτες, πίσω φλας, σχάρα και φυσικά ποδιά. Δεν προεξέχει τίποτα που να θυμίζει κοινό ΄΄παπί΄΄. Άρα ούτε τα πόδια πρέπει να βγαίνουν δεξιά - αριστερά.
Εϊμαι σίγουρος ότι ο τύπος που είδες έτσι είχε το παπί του.
Σωστά?
Και αυτές οι αλλαγές ταχυτήτων???? Αυτές είναι όλα τα λεφτά. Είναι ολόκληρη ιεροτελεστία με αυστηρό πρωτόκολλο ν' αλλάξει ο κάγκουρας στο καγκουροπαπί του ταχύτητες. Στρίβει όλο το ποδάρι έτσι ώστε η φτέρνα να είναι όσο πιο έξω γίνεται, η μύτη του πέλματος όσο πιο μέσα γίνεται και το πόδι μετά το πάτημα του λεβιέ, φεύγει με χάρη από το μαρσπιέ και σχεδόν ακουμπάει στο δρόμο πριν το μαζέψει ο αναβάτης.
Πρέπει να είναι κατάλοιπο από το Moto GP αυτή τεχνική άσε που έχω ακούσει ότι σου δίνει και κανά δυο αλόγατα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Το έρμο το παπί που οι αναρτήσεις του θυμίζουν επιεικώς σουμιέ, χοροπηδάει όλο σε κάθε αλλαγή.
Πολλά τα αλόγατα μάστορα και δεν κρατιούνται.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Έχω έναν ακριβώς απέναντι .
Χαρακτηριστικά του , πράσινο παπί , χωρίς ποδιές και περιττά πράγματα επάνω . Δισκόπλακα σχεδόν στο μέγεθος της ζάντας , δισκόφρενο βαμένο χρυσό , αντί για φιλτροκούτι σίτα βεβαίως βεβαίως , εξάτμιση σωλήνα αποχέτευσης ....κτλ,κτλ![]()
![]()
Κύριο χόμπι του να τραβάει ξερογκαζίδια και να σπάει όλη τη πρώτη μέσα στο στενό κυρίως μεσημεριανές αλλά και μεταμεσονύκτιες ώρες .![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Η αληθεια παντως ειναι πως εχουν αρχισει και λιγοστευουν μιας και τα κλασικα παπια GLX και Astra αποσυρονται η αντικαθιστατε απο σκουτερ ...
Αλλα η εικονα ειναι ιδια και απαραλαχτη τουλαχιστον 15 χρονια τωρα ...
Η να το πω αλλιως ...μεγαλωσαν και πηραν TDM !
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
Α να γεια σου!
Ειδατε ρε? Το κεφαλι στο πλαι!
![]()
![]()
![]()