Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 107

Θέμα: Υπερβολική υγρασία σε 7 χρονών σπίτι.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Η μουχλα ειναι μυκητας ο οποιος καταπολεμαται μονο με ξυδι ,ειχα το ιδιο προβλημα ,μην περασεις ουτε χρωματα ουτε τπτ.Κατσε με υπομονη και τριψε της περιοχες με μουχλα με ενα σφουγγαρι ποτισμενο στο ξυδι,συνεχης πλυσεις μεχρι να φυγει.Αν το βαψεις χωρις να φυγει η μουχλα ,θα γινει παλι το ιδιο.

Μετα δες γι'αυτο που ψαχνεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    εσενα η ηλικια σου ειναι πολυ κοντα στα αθρητικα γι αυτο μη γελας καθολου!

Ναι, αλλα ευτυχως μου ειπαν οτι φεύγουν με οδηγηση μηχανης
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Ο μόνος τρόπος να εξαφανιστεί η υγρασία είναι να βρείς την αιτία που την δημιουργεί που είπε και ο armagedon. Όλα τα άλλα είναι προσωρινή λύση. Μπορείς να σου φανεί extreme αυτό που θα πώ αλλά μίλα με τον ιδιοκτήτη να λύσει το πρόβλημα αλλιώς σκεφτείτε να αλλάξετε σπίτι. Η υγρασία και η μούχλα είναι απο τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να έχει ένα σπίτι... σε λίγο θα μυρίζουν τα ρούχα σας και τα πράγματα σας και δεν είναι και ότι καλύτερο για το αναπνευστικό σου....

Αν δεν υπάρχει διαρροή από ύδρευση ή αποχέτευση τότε είναι σίγουρα απο την χάλια περιφερειακή μόνωση της οικοδομής, όταν βρέχεται ο εξωτερικός τοίχος αφήνει σταδιακά την υγρασία να περάσει μέσα και δεν την κόβει. Ρίξε και μια ματιά μετά από βροχή απο την εξωτερική μεριά του τοίχου να δείς αν υπάρχουν σημάδια υγρασίας....

Καλή τύχη

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Η μουχλα ειναι μυκητας ο οποιος καταπολεμαται μονο με ξυδι ,ειχα το ιδιο προβλημα ,μην περασεις ουτε χρωματα ουτε τπτ.Κατσε με υπομονη και τριψε της περιοχες με μουχλα με ενα σφουγγαρι ποτισμενο στο ξυδι,συνεχης πλυσεις μεχρι να φυγει.Αν το βαψεις χωρις να φυγει η μουχλα ,θα γινει παλι το ιδιο.

Μετα δες γι'αυτο που ψαχνεις.
    ενας ευκολότερος τρόπος ειναι να ψεκαστεί η μούχλα με χλωρίνη.
    Ασ'την ολο το βράδυ και την άλλη μέρα απλά θα λείπει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOMASKTM
    εαν το πρόβλημα δεν ειναι απο κάτι συγκεκριμενο π.χ σωληνα,υδροροή κ.τ.λ
    πάρε ενα τέτοιο και θα σωθείς

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    ο κουμπαρος μου που ειχε τρελο προβλημα με υγρασια (μιλαμε να εχει πλημηρησει το υπογειο 80 ποντους με το συμπαθειο) εχει ξεμπερδεψει,
    Μαλακία αν το έφτιαξε. Αλλοι πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά για εσωτερική πισίνα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    χμ.... γ@μησε τα μπρο!

Τωρα, στο δικο μου το οποιο ειναι παλιο αλλα ανακαινισμενο εχω παλι (σχεδον) το ιδιο θεμα! Εκανα μονωσεις, εχω αλουμινια κουφωματα, εχω και τετοιο που λες.

kai εδώ είναι το πρόβλημα...
    Εγώ όσο είχα τα παλιά κουφώματα ΠΟΤΕ δεν είχα υγρασία.
    Μόλις έβαλα τα "καλά" τσαααακ πάρτα.

Τι μπορεί να γίνει ?
    Πριν απ όλα καθάρισε την υγρασία (μούχλα) με χλορίνη και ζεστό νερό (γιατί είναι ζωντανή)
    έχει και κάτι σπέσιαλ υγρά αλλά και η κοινή χλορίνη κάνει.
    Βάλε καμιά ανάκληση και άστην ανοιχτή
    Μην κάνεις ζεστό μπάνιο ντους με ανοιχτή πόρτα (αλλά όταν τελιώνεις άνοιγε το παράθυρο)
    Μην βράζεις φαι με κλειστά παράθυρα
    Μην αφήνεις ρούχα να στεγνώνουν μέσα
    Μην κοιμάσε με κλειστή πορτα (άσε λίγη ανοιχτή)
    Υπάρχουν και αφυγραντίρες σε όλα τα καταστήματα ηλ. ειδών αλλά νομίζω ότι αν αερίζεις καλά δεν έχεις πρόβλημα.
    (αυ΄τα αν η υγρασία είναι εξωτερική αν βγαίνει μέσα από τον τοίχο το κόλπο αλλάζει και θέλει πολλά λ7)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti

Re: Υπερβολική υγρασία σε 7 χρονών σπίτι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Μιάς και μπήκε ο χειμώνας και μένουμε πλέον μόνιμα στο καινούριο σπίτι με την γυναίκα μου(ενοίκιο), παρατήρησαμε έντονο πρόβλημα στα υπνοδωμάτια που βλέπουν και τα δύο σε εξωτερικούς τοίχους και επίσης στο μπάνιο με το εντονότερο πρόβλημα που είναι επίσης μεγάλο μέρος του σε εξωτερικό τοίχο.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα (η ακόμα εάν έχει και μαγαζί επί του θέματος) να με διαφωτίσει σχετικά με την αγορά αφυγραντήρα-ιονιστή.

Για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις σχετικά με το σπίτι,βάφτηκε από εμας τον Μάρτιο που το κλείσαμε χωρίς να έχουμε παρατηρήσει παλιά σημάδια υγρασίας στα υπνοδωμάτια.(εκτός και αν είχαν ήδη επιδιορθωθεί )Ήδη ο τοίχοςσ την γωνία δίπλα από την τζαμαρία του υπνοδωματίου έχει σκάσει και θέλει επιδιόρθωση.Το τζάμι το πρωί είναι σαν να το έχεις ψεκάσει με νερό και στάζει στα πλακάκια.Το ίδιο συμβαίνει σε χειρότερη φάση στο μπάνιο με μικρή λιμνούλα στο περβάζι το οποίο στούς αρμούς έχει σχηματίσει μούχλα που όσο και να την καθαρίζουμε με χλωρίνη επανέρχεται μετά απο 3-4 μέρες.Το σπίτι το πρωί αερίζεται αρκετά 1 με 1:30 ώρα οπότε δέν τίθεται θέμα.Το κακό είναι ότι είμαστε δίπλα σε άλσος και έχει πάρα πολύ υγρασία γενικά η περιοχή.

Ερώτηση τώρα.Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κρίνουμε το πόσο δυνατός θα είναι για ένα σπίτι 70 τετράγωνικων?Κάνει δουλεία και σε υπόλοιπο χώρο αν τοποθετηθεί μόνο στο υπνοδωμάτιο η πρέπει να πάρω άλλον για το μπάνιο και ούτω καθεξής?Δουλεύει η είναι απάτες και τζάμπα λεφτά?Ευχαριστώ!

Έχω πάρει κι εγώ λίγο καιρό τώρα έναν Olympia Splendid, και πραγματικά κάνει δουλειά. Μένω σε περιοχή με μεγάλη υγρασία,και μέσα στο σπίτι χειμώνα πάει μέχρι 55-57% ποσοστό που είναι σε νορμάλ επίπεδα,αλλά ήθελα να το κατεβάσω κι άλλο.
    Χώρια την οικονομία που θα κάνω στο πετρέλαιο,γιατί το σπίτι είναι πολύ πιο ζεστό,και ο καυστήρας δουλεύει πολύ λιγότερο για την ίδια θερμοκρασία.
    Εγώ τώρα τον έχω ρυθμισμένο,να την κρατάει κάτω από 50%
    Στή δική σου περίπτωση το πρόβλημα είναι προφανώς κατασκευαστικό,γιατί τοοοοση πολύ υγρασία δεν δικαιολογείται αλλιώς.
    Αφού είσαι με ενοίκιο σήκω φύγε γρήγορα γιατί επιβαρύνεις την υγεία σου άδικα,και με τέτοια υγρασία σε λίγο καιρό χαιρέτα τα κοκκαλάκια σου.
    Πρόσωπο του στενού μου περιβάλλοντος έχει ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα,και άν κι έβαλε αφυγραντήρα,το μόνο που έχει καταφέρει είναι να μαζεύει κάθε μέρα καμμιά 15ριά λίτρα νερό χωρίς να καταφέρει ουσιαστικά να ρίξει το ποσοστό.
    Η συμβουλή μου γιατί την έψαχνα καιρό με την υγρασία στο σπίτι μέσα είναι η εξής
    Πάρε ένα αξιόπιστο υγρόμετρο,και αν τα βράδυα,(όχι το πρωί μετά που έχει αεριστεί το σπίτι) βλέπεις τιμές πάνω από 60%,
    σηκωθείτε φύγετε.Δε φταίει η περιοχή,φταίει το σπίτι.
    Μενω σε περιβόλι-ελαιώνα, μέσα στον κάμπο των Χανίων,αλλά για να δω τιμές (χωρίς αφυγραντήρα) πάνω από 60%,είναι εξαιρετικά δύσκολο.
    Τη γκάμα της Olympia splendid την έχει η Ηλεκτρονική Αθηνών

Αρχαιολογικό μέλος Το avatar του/της tomy
    Αν κ αυτοψία μέσω Internet δεν γίνεται, σε ποια περιοχή μένεις, τι προσανατολισμο έχουν τα δωμάτια που έχουν πρόβλημα και τι έτους κατασκευής είναι η κατοικία; Τα αλουμινένια κουφώματα είναι θερμοαγωγιμα με αποτέλεσμα, όπως αναφέρθηκε, λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας εσωτερικού με εξωτερικού να έχεις συμπυκνωση υδρατμων στην επιφάνεια τους. Μόνο στα νέας τεχνολογίας που είναι θερμοδιακοπτομενα λύνεται το πρόβλημα! Μούχλα λογικά έχεις στις γωνίες των δωματίων που εμφανίζουν πρώτον τις μεγαλύτερες θερμικές απώλειες αλλα έχεις και ελλειπη αερισμο..

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    τι μου θυμησες τωρα...

Ο ενοικιαστής καλεί τον ιδιοκτήτη της κατοικίας όπου διαμένει αγανακτισμένος.
    - " Δεν πάει άλλο η κατάσταση . Το σπίτι έχει γεμίσει ποντίκια . "
    - " Αποκλείεται δε σε πιστεύω " , απαντά ο ιδιοκτήτης .
    - " Κάτσε και θα δεις . "
    Πηγαίνει ο ενοικιαστής στην κουζίνα παίρνει ένα μεγάλο κομμάτι τυρί . Κόβει ένα κομματάκι και το πετάει χάμω . Σε κλάσματα δευτερολέπτου ένα ποντίκι το αρπάζει και εξαφανίζεται .
    - " Σιγά του λέει ο ιδιοκτήτης ! Κάνεις έτσι για ένα ποντικάκι ; "
    - " Περίμενε " , απαντά .
    Κόβει δύο κομματάκια τυρί τα πετάει χάμω . Ξεπετάγονται αμέσως δύο ποντίκια τα αρπάζουν και εξαφανίζονται .
    - " Σιγά μωρέ . Πως κάνεις έτσι για δύο ποντικάκια ! "
    - " Δύο ; Περίμενε και θα δεις . "
    Κόβει τέσσερα κομματάκια τυρί τα πετάει χάμω . Τέσσερα ποντίκια ορμάνε αρπάζουν το τυρί και φεύγουν .
    - " Ε καλά . Και τι έγινε ; Για τέσσερα ποντίκια κάνεις τόση φασαρία ; "
    - " Τέσσερα ; Για κοίταξε . "
    Μοιράζει όλο το υπόλοιπο τυρί σε πολλά κομματάκια και τα πετάει χάμω . Αμέτρητα ποντίκια εμφανίζονται και αρπάζουν τα τυράκια . Ανάμεσα τους και ένα ψάρι !
    - " Εεεεπ ! Τι γυρεύει το ψάρι εδώ " , ρωτάει ο ιδιοκτήτης ;
    - " Aσε το ψάρι τώρα και δες τα ποντίκια . Για την υγρασία θα τα πούμε αργότερα ! "
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να μετακομισεις το σκεφτηκες ? αφυγραντηρες κτλ δυσκολα 8α κανουν δουλια , επισεις ο τοιχος κοιταει Βορρα ? και τι χρωμα ειναι η μουχλα πρασινη η μαυρη ?
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Υπερβολική υγρασία σε 7 χρονών σπίτι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Μιάς και μπήκε ο χειμώνας και μένουμε πλέον μόνιμα στο καινούριο σπίτι με την γυναίκα μου(ενοίκιο), παρατήρησαμε έντονο πρόβλημα στα υπνοδωμάτια που βλέπουν και τα δύο σε εξωτερικούς τοίχους και επίσης στο μπάνιο με το εντονότερο πρόβλημα που είναι επίσης μεγάλο μέρος του σε εξωτερικό τοίχο.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα (η ακόμα εάν έχει και μαγαζί επί του θέματος) να με διαφωτίσει σχετικά με την αγορά αφυγραντήρα-ιονιστή.

Για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις σχετικά με το σπίτι,βάφτηκε από εμας τον Μάρτιο που το κλείσαμε χωρίς να έχουμε παρατηρήσει παλιά σημάδια υγρασίας στα υπνοδωμάτια.(εκτός και αν είχαν ήδη επιδιορθωθεί )Ήδη ο τοίχοςσ την γωνία δίπλα από την τζαμαρία του υπνοδωματίου έχει σκάσει και θέλει επιδιόρθωση.Το τζάμι το πρωί είναι σαν να το έχεις ψεκάσει με νερό και στάζει στα πλακάκια.Το ίδιο συμβαίνει σε χειρότερη φάση στο μπάνιο με μικρή λιμνούλα στο περβάζι το οποίο στούς αρμούς έχει σχηματίσει μούχλα που όσο και να την καθαρίζουμε με χλωρίνη επανέρχεται μετά απο 3-4 μέρες.Το σπίτι το πρωί αερίζεται αρκετά 1 με 1:30 ώρα οπότε δέν τίθεται θέμα.Το κακό είναι ότι είμαστε δίπλα σε άλσος και έχει πάρα πολύ υγρασία γενικά η περιοχή.

Ερώτηση τώρα.Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κρίνουμε το πόσο δυνατός θα είναι για ένα σπίτι 70 τετράγωνικων?Κάνει δουλεία και σε υπόλοιπο χώρο αν τοποθετηθεί μόνο στο υπνοδωμάτιο η πρέπει να πάρω άλλον για το μπάνιο και ούτω καθεξής?Δουλεύει η είναι απάτες και τζάμπα λεφτά?Ευχαριστώ!

sorry ρε παιδια αλλα οταν....

Εχει τρυπα το σκαφος ...

Το πρωτο πραγμα που κανουμε δεν ειναι σιγουρα.....Να αγορασουμε μια καλη αντλια...!

Ολη αυτη η υγρασια απο καπου μπαινει.......

Αρμοι , πρεβαζια κλπ....

Τσεκαρισμα στον τοιχο απο την εξωτερικη πλευρα που αφορα τα συγκεκριμενα δωματια που αναφερεις...

Τσεκαρισμα στο εαν υπαρχει καποια διαμπερης και στα τρια δωματια υδροροη χωμενη σε μεσοτοιχια που τυχον εχει διαροη.....

και μετα τα υπολοιπα......

Βλεπεις οταν ειχαμε φτασει στο σημειο οι κατασκευαστες να σηκωνουν πολυκατοικιες ποιο γρηγορα και απο το να παιζεις με lego....

Καποια πολυ απλα πραγματα οπως στοκαρισματα και μονοσεις ειχαν παει περιπατο....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ!!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2006, 08:20
  2. Σε καθε σπιτι ενας τρελος και στο δικο μας ΟΥΛΟΙ !!!
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 244
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:18
  3. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ