Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
2 εκατοστα ειναι.
Γι'αυτό χτυπάνε οι ταχύτητεςΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Καλά τα λέει, σε πιάνουμε αδιάβαστο.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
2 εκατοστα ειναι.
Γι'αυτό χτυπάνε οι ταχύτητεςΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Καλά τα λέει, σε πιάνουμε αδιάβαστο.![]()
![]()
Και οι ταχυτητες δεν κοπανανε οταν εχεις παρα-σφιγμενο τον συμπλεκτη, απλως μπορει να πατιναρει.
Παντα τα λεω σωστα, απλως εισαστε ξεροκεφαλοι![]()
Αρκεί να έχει ένα μικρό τζόγο, νομίζω ότι το πατινάρισμα αρχίζει (έστω και ανεπαίσθητα) εκεί που σταματάει ο τζόγος.. (για τα υπόλοιπα κάνω το κουνέλιΑρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
![]()
Και οι ταχυτητες δεν κοπανανε οταν εχεις παρα-σφιγμενο τον συμπλεκτη, απλως μπορει να πατιναρει.)
![]()
Απο δισκους πως πας...???
![]()
Ride(s) the wind of change...
Λογικα θα υπαρχει λογος για να λενε 10-20 mm και οχι 2-3...
Οταν στριβεις τερμα το τιμονι (πχ) οι ντιζες μενουν στην θεση τους ?
:hypnotize
Καλά και λογικά τα λέει ο makis 206. Προσωπικά δεν έχω δει (μέχρι σήμερα) προβλεπόμενιο τζόγο συμπλέκτη πάνω από 5 mm. Όταν λοιπόν βλέπω και διαβάζω 10-20 mm μου σηκώνεται η τρίχα.
10-20 mm μετακινηση της μπιλιας (της μανετας) ειναι μικρος τζογος. 5 mm σημαινει τερμα σφιγμενο.
Το λεω μπας και νομιζεις 10-20 μετακινηση της ντιζας (μεσα απο το λαστιχο)
αν δεν κανω λαθος αλλα μανιουαλ μετρανε τον τζογο στην μπιλια και αλλα στην εγκοπη που σηματιζει η μανετα με την βαση της οταν αρχιζεις να την τραβας.(ακριβως πανω απο εκει που περναει η ντιζα)
πιο σκληρο το κιβωτιο τι εννοεις?
θελει πιο πολυ δυναμη να αλλαξει η καθε ταχυτητα η οταν αλλαζει κανει κλανκ κλουνκ??
Και γω εκεί στην εγκοπή μετράω τον τζόγο αλλά δεν ξέρω που το έχω δειΑρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
αν δεν κανω λαθος αλλα μανιουαλ μετρανε τον τζογο στην μπιλια και αλλα στην εγκοπη που σηματιζει η μανετα με την βαση της οταν αρχιζεις να την τραβας.(ακριβως πανω απο εκει που περναει η ντιζα)![]()
Γιατί το μάνιουαλ στη μπίλια δείχνει.
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Δηλαδή για να καταλάβω, ο αδαής, 10-20 mm τζόγος μετρούμενος στην μπίλια της μανέτας σε πόσα mm αντιστοιχεί στη βάση της μανέτας (εκεί που δείχνει δηλ. ο Joyrider στην φωτό)?
Ναι ρε μαστορα, τα 2 εκατοστα στην μπιλια μεταφραζονται σε 2-3 χιλιοστα μετακινηση της ντιζας (μεσα απο το λαστιχο, ή εκει που δειχνεις εσυ).
Γιατι ομως να το κοιτας ετσι...
Σαν να λες οτι κοιτας την βενζινη με ξυλακι![]()
Γιατί μου είναι πιο εύκολο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Ναι ρε μαστορα, τα 2 εκατοστα στην μπιλια μεταφραζονται σε 2-3 χιλιοστα μετακινηση της ντιζας (μεσα απο το λαστιχο).
Γιατι ομως να το κοιτας ετσι...
Φτου και αυτό λαθος το κάνω;Σαν να λες οτι κοιτας την βενζινη με ξυλακι![]()
![]()
.
.
Έλα το ίδιο λέμε αμάν.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Ρε μλκα θα με τρελανεις, ειναι ποιο ευκολο να κοιτας την εγκοπη απο το να χαιδευεις απλως την μανετα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Γιατί μου είναι πιο εύκολο.
Μηπως τα 'χω χαμενα ρε γμτ κ ολα μου φαινονται στραβα...![]()