Ναι έχω γνωρίσει από πολύ κοντά εξαρτημένους, ναι είναι όλοι τους εθελοντές στη μαλακία που πάνε να μπλέξουν. Το να πάθεις καρκίνο είπα δεν είναι επιλογή σου το να πάθεις όμως κίρρωση του ύπατος είναι επιλογή σου και δεν γουστάρω εγώ να πληρώνω τις συνέπειες των δικών σου λάθος επιλογών.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εχεις γνωρισει ποτε απο κοντα καποιον εξαρτημενο???και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο ναρκωτικες ουσιες....μπορει να ειναι απο το τσιγαρο η απο το ποτο...
δηλαδη με την λογικη σου οσοι παθαινουν καρκινο η κυρωση του ηπατος πρεπει και αυτους να τους αφηνουμε χωρις θεραπεια μιας και το κανουν εις γνωση τους???
και κατι τελευταιο...το να μπλεξεις με ουσιες δεν γινετε παντα τοσο απλα οσο φανταζεσε...δεν ειναι απαραιτητο οτι το θες και το γουσταρεις...πολυ απλα μπορει να μπλεξεις με την λαθος παρεα την λαθος στιγμη και πριν παρεις χαμπαρι τι γινετε να σε παρει η κατηφορα...φαντασου κιολλας καποιος που ''μικραινει'' την διαρκεια ζωης του ''εις γνωση'' του βαροντας ενεσεις να μην τον νοιαζει να την ''μηδενησει'' με το να νοσησει με μια μη αναστρεψημη αρρωστεια που σε οδηγει σουμπιτο στον θανατο...
Επίσης σε όλους μας λίγο πολύ δόθηκε η ευκαιρία ή δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις αν μπλέξουμε.
Εγώ για την ιστορία δούλευα πάνω από 6 χρόνια νύχτα, οπότε καταλαβαίνεις ότι ήταν πάρα πολύ εύκολο να μπλέξω. Επέλεξα να μη μπλέξω. Τες πα για να το τελειώνουμε θα σου πω το εξής απλό: Αν βρεθώ μπροστά σε τραυματισμένο σκύλο θα σκύψω να τον μαζέψω για να το πάω σε κτηνίατρο παρ' όλο που μπορεί να με ρημάξει στα δαγκώματα λόγω πόνου, αν βρεθώ σε πρεζάκι πεσμένο στο δρόμο απλά θα προσπεράσω. Έτσι όμως λειτουργώ εγώ, δεν είναι απαραίτητο να αρέσει η δικιά μου θεώρηση του πράγματος, σε όλους.
![]()
![]()