Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Κοινωνία μπουρδέλο.. κράτος το ίδιο... είμαστε πίθηκοι στα δέντρα τελικά. Οχι Έλληνες

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εχεις γνωρισει ποτε απο κοντα καποιον εξαρτημενο???και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο ναρκωτικες ουσιες....μπορει να ειναι απο το τσιγαρο η απο το ποτο...
    δηλαδη με την λογικη σου οσοι παθαινουν καρκινο η κυρωση του ηπατος πρεπει και αυτους να τους αφηνουμε χωρις θεραπεια μιας και το κανουν εις γνωση τους???
    και κατι τελευταιο...το να μπλεξεις με ουσιες δεν γινετε παντα τοσο απλα οσο φανταζεσε...δεν ειναι απαραιτητο οτι το θες και το γουσταρεις...πολυ απλα μπορει να μπλεξεις με την λαθος παρεα την λαθος στιγμη και πριν παρεις χαμπαρι τι γινετε να σε παρει η κατηφορα...φαντασου κιολλας καποιος που ''μικραινει'' την διαρκεια ζωης του ''εις γνωση'' του βαροντας ενεσεις να μην τον νοιαζει να την ''μηδενησει'' με το να νοσησει με μια μη αναστρεψημη αρρωστεια που σε οδηγει σουμπιτο στον θανατο...
    Ναι έχω γνωρίσει από πολύ κοντά εξαρτημένους, ναι είναι όλοι τους εθελοντές στη μαλακία που πάνε να μπλέξουν. Το να πάθεις καρκίνο είπα δεν είναι επιλογή σου το να πάθεις όμως κίρρωση του ύπατος είναι επιλογή σου και δεν γουστάρω εγώ να πληρώνω τις συνέπειες των δικών σου λάθος επιλογών.

Επίσης σε όλους μας λίγο πολύ δόθηκε η ευκαιρία ή δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις αν μπλέξουμε.
    Εγώ για την ιστορία δούλευα πάνω από 6 χρόνια νύχτα, οπότε καταλαβαίνεις ότι ήταν πάρα πολύ εύκολο να μπλέξω. Επέλεξα να μη μπλέξω. Τες πα για να το τελειώνουμε θα σου πω το εξής απλό: Αν βρεθώ μπροστά σε τραυματισμένο σκύλο θα σκύψω να τον μαζέψω για να το πάω σε κτηνίατρο παρ' όλο που μπορεί να με ρημάξει στα δαγκώματα λόγω πόνου, αν βρεθώ σε πρεζάκι πεσμένο στο δρόμο απλά θα προσπεράσω. Έτσι όμως λειτουργώ εγώ, δεν είναι απαραίτητο να αρέσει η δικιά μου θεώρηση του πράγματος, σε όλους.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Ναι έχω γνωρίσει από πολύ κοντά εξαρτημένους, ναι είναι όλοι τους εθελοντές στη μαλακία που πάνε να μπλέξουν. Το να πάθεις καρκίνο είπα δεν είναι επιλογή σου το να πάθεις όμως κίρρωση του ύπατος είναι επιλογή σου και δεν γουστάρω εγώ να πληρώνω τις συνέπειες των δικών σου λάθος επιλογών.

Επίσης σε όλους μας λίγο πολύ δόθηκε η ευκαιρία ή δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις αν μπλέξουμε.
    Εγώ για την ιστορία δούλευα πάνω από 6 χρόνια νύχτα, οπότε καταλαβαίνεις ότι ήταν πάρα πολύ εύκολο να μπλέξω. Επέλεξα να μη μπλέξω. Τες πα για να το τελειώνουμε θα σου πω το εξής απλό: Αν βρεθώ μπροστά σε τραυματισμένο σκύλο θα σκύψω να τον μαζέψω για να το πάω σε κτηνίατρο παρ' όλο που μπορεί να με ρημάξει στα δαγκώματα λόγω πόνου, αν βρεθώ σε πρεζάκι πεσμένο στο δρόμο απλά θα προσπεράσω. Έτσι όμως λειτουργώ εγώ, δεν είναι απαραίτητο να αρέσει η δικιά μου θεώρηση του πράγματος, σε όλους.

οκ με την ιδια λογικη αν-χτυπα ξυλο-πεσεις με καμια 200ρα να σε αφησουν να πεθανεις επειδη και αλλοι δεν γουσταρουν να πληρωνουν τις συνεπεις των δικων σου λαθων...ή οσους καπνιζουν και παθουν καρκινο ασ'τους να πεθανουν....εγω δεν καπνιζω οποτε στα @@ μου.....να πεθανει η κατσικα του γειτονα δεν ειναι ομως λυση ετσι...φιλικα παντα
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παλαιό μέλος

Κάποιοι άνθρωποι ενδεχομένως να μην είχαν την τύχη που είχες εσύ. Να μην είσαι ποτέ απόλυτος στη ζωή σου.
    Δυστυχώς αν γεννηθείς από μάνα πρεζού δε θα έχεις τα ίδια εφόδια με αυτά που σου δώσαν εσένα οι γονείς σου.
    Επίσης αν γεννηθείς τσιγγάνος και η μάνα σου αντί να σε στείλει σχολείο σε έχει από τα 7 σου να πουλάς πρέζα μάλλον κάποια στιγμή θα δοκιμάσεις.
    Επίσης αν ήσουν φαντάρος στο Αφγανιστάν επί σοβιετικής ένωσης μάλλον θα δοκίμαζες πρέζα.
    Να μην είσαι ΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ στη ζωή σου.
    Υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα....
    Απλώς εγώ νομίζω ότι ο άνθρωπος αν ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ, αν δε θέλει είναι άξιος της μοίρας του....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Να μην είσαι ΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ στη ζωή σου.
    Απλώς εγώ νομίζω ότι ο άνθρωπος αν ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ, αν δε θέλει είναι άξιος της μοίρας του....
    :rotflmao:

edit
    Ειμαι σιγουρος πως φταινε, φταινε, φταινε, φταινε! Κι εγω θα κρατησω την αναπνοη μου μεχρι να σκασω
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    :rotflmao:

edit
    Ειμαι σιγουρος πως φταινε, φταινε, φταινε, φταινε! Κι εγω θα κρατησω την αναπνοη μου μεχρι να σκασω
    Δε σε κατάλαβα???

Δε σε κατάλαβα???
    Είναι αυτοαναιρούμενες οι 2 θέσεις σου
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Δε σε κατάλαβα???
    Ασχετο, αλλα εξηγησε μας κατα ποσον το 'ειμαι σε θεση να θελω' ειναι και προϊον των 'ευκαιριων που ειχα στη ζωη', η οχι.

Η απαντηση παντως σε αυτο που ρωτας παντως ειναι προφανης και εχει να κανει με την αντιφαση που υπαρχει στις ανωτερω δυο προτασεις σου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Είναι αυτοαναιρούμενες οι 2 θέσεις σου
    Δεν είναι καθόλου, όπως και να έχει δεν είναι εκεί το θέμα.
    Νομίζω είναι σαφές αυτό που θέλω να πω.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Ασχετο, αλλα εξηγησε μας κατα ποσον το 'ειμαι σε θεση να θελω' ειναι και προϊον των 'ευκαιριων που ειχα στη ζωη', η οχι.

Η απαντηση παντως σε αυτο που ρωτας παντως ειναι προφανης και εχει να κανει με την αντιφαση που υπαρχει στις ανωτερω δυο προτασεις σου.
    Όλα στη ζωή είναι συνάρτηση των εφοδίων που σου δίνουν αυτοί που σε μεγαλώνουν νομίζω σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Αυτό κολλάει στο αν "θα μπλέξεις" εύκολα η όχι.
    Αυτό που λες δε νομίζω ότι το είπα κάπου. Αυτό που εγώ λέω είναι ότι αν θες να κόψεις ακόμη και την πρέζα μπορείς. Θέλει ψυχική δύναμη αλλά μπορείς.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    οκ με την ιδια λογικη αν-χτυπα ξυλο-πεσεις με καμια 200ρα να σε αφησουν να πεθανεις επειδη και αλλοι δεν γουσταρουν να πληρωνουν τις συνεπεις των δικων σου λαθων...ή οσους καπνιζουν και παθουν καρκινο ασ'τους να πεθανουν....εγω δεν καπνιζω οποτε στα @@ μου.....να πεθανει η κατσικα του γειτονα δεν ειναι ομως λυση ετσι...φιλικα παντα

Ρε μάστορα το να πέσεις είναι Α Τ Υ Χ Η Μ Α, το να πρεζόνεσαι είναι ηθελημένη προδιαγεγραμμένη πορεία στα σκατά. Όταν οδηγείς δεν το ξέρεις ότι θα πάθεις ατύχημα, όταν τρυπιέσαι η πορεία σου είναι μία και συγκεκριμένη.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Ρε μάστορα το να πέσεις είναι Α Τ Υ Χ Η Μ Α, το να πρεζόνεσαι είναι ηθελημένη προδιαγεγραμμένη πορεία στα σκατά. Όταν οδηγείς δεν το ξέρεις ότι θα πάθεις ατύχημα, όταν τρυπιέσαι η πορεία σου είναι μία και συγκεκριμένη.
    οταν πηγαινεις με 300 σε δρομο των 130 πανω απ ολα ειναι μλκια σου....οταν περνας με κοκκινο η στοπ ειναι μλκια σου....εκει δεν σε πειραζει να πληρωνεις?
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παίδες το θρεντ ξεφεύγει. Ο μάγος έθιξε κάτι πολύ συγκεκριμένο και προσωπικά τουλάχιστον με βρίσκει η θέση του απόλυτα σύμφωνο. Τα πρεζάκια και η περί αυτών κατάσταση - κύκλωμα δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτηση.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

με την λογικη σου...

στα παπαρια μου για καποιον που εχει διανοητικα προβληματα εκ γεννετης....αλλωστε με την σημερινη ιατρικη τεχνολογια γνωριζουμε αν ενα παιδι γεννηθει με διανοητικα προβληματα...ας κανουν εκτρωση η αν θελουν τοσο πολυ να το κρατησουν οι γονεις του να μην πληρωνω εγω για την μαλακια που τους εκατσε....

οπως και βεβαια και καποιος που εμεινε παραλυτος απο μαλακια του λογω διαφορων συνθηκων...στα παπαρια μου που ηπιε η ετρεχε...γιατι να τον πληρωνω εγω για την μαλακια που εκανε αυτος....

και ποσα αλλα παραδειγματα να δωσω....

Το να πάθεις καρκίνο είπα δεν είναι επιλογή σου
    Ολακερη η ολιστικη ιατρικη θα διαφωνησει εδω μαζι σου....

το να πάθεις όμως κίρρωση του ύπατος είναι επιλογή σου και δεν γουστάρω εγώ να πληρώνω τις συνέπειες των δικών σου λάθος επιλογών.
    Lega Ovest?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Σας το ξαναλέω η εξάρτηση είναι ασθένεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    Σε ανθρώπους εξαρτημένους από τυχερά παιχνίδια έχει παρατηρηθεί διαφορετική ορμονική δραστηριότητα.
    Υπάρχει ΒΛΑΒΗ
    (και σοβαρές ενδείξεις ότι η βλάβη αυτή προϋπήρχε. Έχουν βρεθεί άνθρωποι που έγιναν αλκοολικοί σε χρόνους ρεκόρ από το την ημέρα που έβαλαν στο στόμα τη πρώτη γουλιά)

Από εκεί και πέρα δείτε τι λένε μερικοί που «ξέρουν» σε γονείς που ρωτάν γιατί έμπλεξαν τα παιδιά τους

-Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για την εξάρτηση από αλκοόλ ή ναρκωτικά είναι ότι οι ουσίες αυτές είναι στην πραγματικότητα αναισθητικά.
    Μπλοκάρουν με λίγα λόγια τον πόνο. Τον φυσιολογικό πόνο και τον συναισθηματικό πόνο.
    Οι ουσίες αυτές κάνουν τους ανθρώπους αναίσθητους.
    Πριν όμως μια ουσία προκαλέσει έναν άνθρωπο θα πρέπει να υπάρχει δυστυχία, απόγνωση

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μικρό Κ6 επιτέλους στα χέρια μου!!!!
    από mirrorofsorrow στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 09:53
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2006, 11:51
  3. Το ...νηπιαγωγείο πάει εκδρομή στα χιόνια (29/1)
    από SF στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2006, 20:48
  4. Ποτε θα γινει το καινουργιο track-day στα Μεγαρα
    από anco στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2005, 18:34
  5. Επειδη εγινε πανικος με τα πολλαπλα ποστ για το ιδιο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 17:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF