Ποια η διαφορά?Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
Στο τουτού έχω ABS, και χαίρομαι. Με πειράζει που θέλουν να το βάλουν με το στανιό στα μηχανάκια.![]()
Ποια η διαφορά?Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
Στο τουτού έχω ABS, και χαίρομαι. Με πειράζει που θέλουν να το βάλουν με το στανιό στα μηχανάκια.![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
ειλικρινά αδυνατώ να αντιληφθώ το συλλογισμό σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
Στο τουτού έχω ABS, και χαίρομαι. Με πειράζει που θέλουν να το βάλουν με το στανιό στα μηχανάκια.
σε ενοχλεί ή δεν σε ενοχλεί που η Bosch θα πάει να τα τσεπώσει επειδή κάποτε όλα τα δίκυκλα θα εξοπλίζονται με abs;
Και στα αυτοκίνητα με το στανιό το έβαλαν. γιατί δεν σε πειράζει;
μας βαλανε με το στανιο κρανη, τωρα και abs, που θα παει αυτη η ιστορια γαμωτι μου???![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ατυχής παραλληλισμός το κράνος με το abs.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
μας βαλανε με το στανιο κρανη, τωρα και abs, που θα παει αυτη η ιστορια γαμωτι μου???![]()
με την ίδια λογική κάποια στιγμή θα πρέπει να αντικαταστήσουν και τον αναβάτη, με κάποιο άλλο σύστημα, μιας αυτός είναι η (αν όχι η μοναδική) κυριότερη αιτία των ατυχημάτων.
ατυχής παραλληλισμόςΑρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
με την ίδια λογική κάποια στιγμή θα πρέπει να αντικαταστήσουν και τον αναβάτη, με κάποιο άλλο σύστημα, μιας αυτός είναι η (αν όχι η μοναδική) κυριότερη αιτία των ατυχημάτων.![]()
μην το λές!
ήδη κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες κάνουν δοκιμές πάνω σε τέτοια συστήματα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
ατυχής παραλληλισμός το κράνος με το abs.
εμμμμμ.....το λενε χιουμορ?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
σόρρυ δεν το κατάλαβα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
εμμμμμ.....το λενε χιουμορ?
δεν έχω την "αίσθηση" που λένε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
...
με την ίδια λογική κάποια στιγμή θα πρέπει να αντικαταστήσουν και τον αναβάτη, με κάποιο άλλο σύστημα, μιας αυτός είναι η (αν όχι η μοναδική) κυριότερη αιτία των ατυχημάτων.
Καλύτερα. Έχεις δει τι κυκλοφορεί εκεί έξω;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αν εχω δει μόνο; εχω παιξει και ξύλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλύτερα. Έχεις δει τι κυκλοφορεί εκεί έξω;
δυστηχώς όμως μαζί με "αυτούς" υπάρχω και εγώ!
και θέλω να συνεχίσω να οδηγώ και όχι να με "οδηγούν"
τεσπα, μεγάλη κουβέντα ανοίξατε με το abs...
το abs ειναι πολυ καλο βημα να εφαρμοστει και στα μικρα.προσωπικα αδιαφορω αν ειναι μονοπωλιο μιας εταιριας μιας και σωζει καταστασεις χαμενες.ειδικα τωρα τον χειμωνα με τις υγρασιες ειναι απαραιτητο,και οσοι υποστηριζουν το αντιθετο θεωρω εθελοτυφλουν![]()
![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Δε νομίζω ότι λέω κάτι το δυσνόητο. Θέλω να υπάρχει επιλογή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ειλικρινά αδυνατώ να αντιληφθώ το συλλογισμό σου.
σε ενοχλεί ή δεν σε ενοχλεί που η Bosch θα πάει να τα τσεπώσει επειδή κάποτε όλα τα δίκυκλα θα εξοπλίζονται με abs;
Και στα αυτοκίνητα με το στανιό το έβαλαν. γιατί δεν σε πειράζει;
κατ'αρχάς δεν απάντησες στην πρώτη ερώτηση μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
Δε νομίζω ότι λέω κάτι το δυσνόητο. Θέλω να υπάρχει επιλογή.
κατά δεύτερον, γιατί δεν σε ενοχλεί στα αυτοκίνητα και σε ενοχλεί στις μοτοσυκλέτες;
μιλάω πάντα για μηχανές δρόμου, όχι enduro κτς
Γιαυτο θα παιρνω παλια μηχανακια without abs...
![]()
![]()
τα λ7 σας θέλουν... ΜΟΝΟ
(στα αμάξια υπάρχει ίδιος νόμος? ΓΙΑΤΙ?)