οχι δεν ακουω μόνο όταν γυρίζω τον διακόπτη αλλα αυτό ειναι φυσιολογικό λες να ειναι η ΑΝΤΛΙΑ ένα σφύριγμα το ακούω αλλα δεν μπορω να καταλάβω και πολλά.
οχι δεν ακουω μόνο όταν γυρίζω τον διακόπτη αλλα αυτό ειναι φυσιολογικό λες να ειναι η ΑΝΤΛΙΑ ένα σφύριγμα το ακούω αλλα δεν μπορω να καταλάβω και πολλά.
el Capitan
αλλαξε μαστορα αμα ακους και μεταλλικο ηχο γαμισετα.
πηγαινε σε εναν που ξερει τι μπορει να γινετε και μην διανοηθεις να το βαλεις δυναμομετρηση γιατι σε βλεπω οτι το σκεφτεσε αρκετα.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Απο την αρχη αντλια βενζινης μου ηρθε στο νου, αν την ακους μεσα απο το κρανος να σφυραει στο ρελαντι, τοτε εκει ειναι το προβλημα.
Σε μερικα μηχανακια ειναι φυσιολογικο, στο δικο μας οταν αρχισει αυτα τα "καλπα" η αντλια... υπαρχει προβλημα
θα του π'ω πρώτα να τσεκάρει την αντλία και μετά βλέπω και κάνω ανάλογα κρίμα όμως καινούργιο μηχανάκι
el Capitan
που εισαι ρε μαν?
πες που εισαι και ας σου πουν τα χωριανακια απο δω κανα καλο μαστορα.
είπα και πριν και ξανά λέω
Π. Φάληρο κοντά Αγ.Βαρβάρα.
το μηχανάκι το πήρα απο την Αμφιθέας ο νοώ νοητό
el Capitan
εαν ειναι στην εγγυηση γιατι θα σου φαει ενα μηνιατικο?
και δεν ειναι καλο να βαζεις βενζινα σε διαφορους-συνταγη να πετυχεις σιγουρα νοθευση.
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
αναγκαστικά γίνετε δεν το επιδιώκω βασικα όλοι τους ειναι χάλια πλεων
και οι μεγάλες εταιρίες βγαζουν και καλά κατι σελλ οικονομικσ και παπαντζιλικια δηλαδή ή 100 η θανατος
el Capitan
μια χαρα ειναι η σελ εμενα μου βγαζει συν 20χλμ βεβαια απο το ιδιο βενζιναδικο.οπως και η εκο η απλη ειναι πολυ καλη.προτιμω να βαζω καλη βενζινη παρα κουκουρου και να λεω απο μεσα μου απο την νοθευμενη βενζινη με αφησει σε καμια εθνικη η παρω καμια αντλια βενζινης στο χερι.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Δεν ξερω για την βενζινη κ οταν ειναι νοθευμενη.. κατα ποσον μπορει να χαλασει η τρομπα.
Για το μηχανακι μας 1 πραγμα ειναι θανατος, οταν το δουλευεις πολλες ωρες με μπαρα που αναβοσβηνει, εμενα οταν χαλασε η τρομπα ηταν οταν ηθελα να το αδειασω τελειως για να δω ποσα λιτρα θα παρει (ευτυχως με επιασε η εγγυηση, τελευταιος μηνας)
Αυτο οφειλεται στο οτι η τρομπα για να ψυχεται εχει την βενζινη, χωρις βενζινη αν το δουλευεις πολυ παθαινει ζημια.
Απο τοτε εννοειται οτι στις δυο γραμμες φουλαρω.. παντα.
ενα σορο μαλακιες μπορει να εχει η νοθευμενη βενζινη ξερεις στο ντεποζιτο τι χωμα και πετραδακια πολλες φορες απο μουφα βενζινη βρισκεις?ενοοειτε αμα βαζεις συνεχεια τι να σου κανει η ντρομπα βενζινης?θα τα παιξει.
εδω τα μπεκ μπορουν να βουλοσουν του ψεκασμου.
λοιπόν επειδή δουλεύω σε δεξαμενόπλοιο και η κυρια μεταφορά γίνετε με αυτά τα πλοία η γνώμη μου είναι οτι ειναι μάπα ντρέπομαι που το λέω αλλά έτσι ειναί τέλος πάντων στο θέμα μας ......... λοιπόν πήγα σέ άλλο μάστορα και μου είπε αλλάζουμε αντλία κατά 90% είναι η αντλία ειναι στην εγγύηση και όλα καλά ... μόλις αλλάξω αντλία σας λέω τα αποτελέσματα .....
el Capitan
Ωπ εδω ειμαστε... Οσο θα περιμενεις να ερθει η αντλια (εγω πχ περιμενα 20 εργασιμες να ερθει απο ευρωπη) μην το οδηγησεις, δεν του κανει καλο να κοβεται η τροφοδοσια.Αρχικά δημιουργήθηκε από immoral
λοιπόν επειδή δουλεύω σε δεξαμενόπλοιο και η κυρια μεταφορά γίνετε με αυτά τα πλοία η γνώμη μου είναι οτι ειναι μάπα ντρέπομαι που το λέω αλλά έτσι ειναί τέλος πάντων στο θέμα μας ......... λοιπόν πήγα σέ άλλο μάστορα και μου είπε αλλάζουμε αντλία κατά 90% είναι η αντλία ειναι στην εγγύηση και όλα καλά ... μόλις αλλάξω αντλία σας λέω τα αποτελέσματα .....
Αν φταιει η αντλια βεβαια... γιατι καμια φορα οι μαστορες ειναι πονηροι
Υγ. και στο μελλον δωσε βαση στο προηγουμενο μηνυμα μου![]()
δεν το εχω κάνει ποτε και ούτε πρόκειται να αφήσω μηχάνημα με ρεζέρβα το ξέρω ειναι θάνατος
el Capitan
πέρασα απο 4 συνεργεία... τελικα κατέληξα στο θέμα οτι ειναι το καύσιμο αλλα προληπτικά θα αλλάξω την αντλία αφού ειναι στην εγγύηση δεν με πειράζει
ο τελεφτως μου είπε να την βάλουμε σε μηχανημα μέτρησης, δυναμόμετρο το ειπε, τωρα δεν ξερω να σας πω αν θα την δυναμομετρηση η θα την εχει στης 3500 μεχρι να εμφανιστεί το πρόβλημα μάλλον κατοι τέτοιο θα ειναι, αν ειναι έτσι ο πρώτος μάστορας ειχε δίκιο και να με συχώρεση παρεξήγηση ........
el Capitan