Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: Να αγοράσω Καγκελα Givi?

Loipon kalispera se olous evala extes kagela KAPPA alla to gnosto provlima pou eixan oloi irthe kai se mena !!!

Giro stis 6000 strofes sintonizei arketa dinata otan afino to gazi kirios !!!

Exo filo mai ta idia kagela alla den tou kanoun thorivo .Diavasa oti merikoi apo emas evala kati anamesa sto simio pou enonoun ta kagela brosta apo to psigio !!

As voithisei kapios re paidia me mia gnomi giati pao na trelatho !!

Eixa sinithisei pou tis ta exona kai den akouga tipota kai tora mou kakofenetai!!!

Efxaristo !!!
    www.satfreaks.gr

Παλαιό μέλος
    εμενα τα τζιβι μου κοπηκαν 2 φορες στο πανω δεξι ακρο λογω συντονισμων..Τωρα μου τα αλλα ξε δωρεαν η τζιβι και τα ακρα που πιανουν πανω στο σασσι της μηχανης ειναι ολα σπαστα δλδ αποτελουνται απο 2 τμηματα και ετσι ουτε κραδασμοι ουτε σπασιματα...
    Leave it to Random to needlesly complicated things

kai emena ta kappa den einai kollita einai kremasta alla ti leme tora afou ta idia einai kappa kai Givi !!!

Esteila e-mail ston antoiprosopo gia na do mipos exei kapia lisi tin opoia den efarmose to magazi pou ta evala!

ante na doume pas na valeis kati stin mixani sou kai olo provlimata einai !!
    www.satfreaks.gr

Loipon elava e-mail apo ton antoiprosopo kai tha ithela na po ena megalo bravo gia tin grigori apantisi tous !!!!

Mou eipan episis na peraso apo to katastima motomarket stin leoforo Sigrou kai na zitiqo kapio atomo gia na dei tin topothetisi pou exoun kanei kai na me voithisei sto provlima mou !!!

Sto e-mail pou elava ipirxan kai

fotografies me ola ta exartimata pou

eprepe na eixan xrisimopoiithe gia tin

topothetisi

Bravo kai pali gia ton eppagelmatismo tous pou leipei aftin tin epoxi apo polous!!!

Pantos stin suzuki pou piga mou eipan oti boroun na to ftiaxoun troxizontas ligo ton apostati kai vazontas silikoni ekei pou enonoun ta kagela !!!
    www.satfreaks.gr

το DL650 ζητά &παίρνει km Το avatar του/της kconst
    Αρχικά δημιουργήθηκε από deminio11
    Sto e-mail pou elava ipirxan kai
    fotografies me ola ta exartimata pou
    eprepe na eixan xrisimopoiithe gia tin
    topothetisi
    Δώσε και σε μας ρε μπάρμπα!
    Κοινοποίησε τις φωτό να ξέρουμε και εμείς τι γίνεται...

αλλος ενας θα προστεθει στην παρεα....Και εγω παρατηρησα στο στρομακι μου αυτον τον θορυβο...Στις συσγκεκριμενες στροφες...
    Μιας και ειμαι κοντα, θα περασω και γω οπως ενας αλλος φιλος απο τον μαντη για να βρω την υγεια μου...ελπιζω....

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    εμενα τα τζιβι μου κοπηκαν 2 φορες στο πανω δεξι ακρο λογω συντονισμων..Τωρα μου τα αλλα ξε δωρεαν η τζιβι και τα ακρα που πιανουν πανω στο σασσι της μηχανης ειναι ολα σπαστα δλδ αποτελουνται απο 2 τμηματα και ετσι ουτε κραδασμοι ουτε σπασιματα...
    Το αυτο και σε εμενα,μολις παρατηρησα οτι παλι εσπασε το δεξι πανω στην κολληση.Ξανα στους Givi για αλλαγη(το ειχα αλλαξει μια φορα ηδη).Παντως οι κραδασμοι δεν με ενοχλουν,εχω βαλει χωματινα
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Eγώ πάντως στο 1000άρι έβαλα τα κάγκελα της GIVI και δεν έχω παρατηρήσει κάποιον τριγμό ή ύποπτο κραδασμό που να μπορώ να πώ ότι οφείλεται σε αυτά...
    Δεν έχω όμως 100% άποψη γιατί τα κάγκελα φορέθηκαν από καινούργιο και δεν το έχω οδηγήσει χωρίς αυτά...

Πάντως φαίνονται στιβαρά ....(φυσικά δεν έχουν τεσταριστεί....φτου, φτου, μακριάαααα !!!)

Δες τα...
    Ούτε εγώ ακούω κάτι.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Στα κάγκελα της GIVI και της KAPPA που είναι περίπου τα ίδια χρειάζεται λίγο προσοχή γιατί φτάνουν κάπως ψηλά και καλύπτουν μέρος των πλαϊνών πλαστικών. Αυτό αν και αρχικά φαίνεται για πλεονέκτημα σε περίπτωση πτώσης εν κινήσει υπάρχει σοβαρή περίπτωση το κάγκελο να πιέσει το πλαϊνό καπάκι και στην συνέχεια να πιέσει και το ρεζερβουάρ που βρίσκεται μέσα από το πλαϊνό καπάκι.
    Την έχω πατήσει και γι’ αυτό λέω τα παραπάνω. Ο μάστορας μάλιστα που έφτιαξε την μηχανή μετά την πτώση μόλις είδε τα κάγκελα τσέκαρε αμέσως το ρεζερβουάρ αν και δεν φαινόταν ότι έχει πρόβλημα και μου είπε ότι την έχουν πατήσει και άλλοι.
    Τα μόνα κάγκελα που δεν έχουν πιθανόν τέτοιο πρόβλημα (γιατί σταματούν χαμηλότερα από τα πλαϊνά καπάκια) είναι τα SW-Motech και αυτά που βάζει η Suzuki τα οποία μάλλον είναι ίδια με τα SW- Motech.

Pε παιδια μολις παρατηρησα οτι και σε μενα το δεξι καγκελο στο υψος που ειναι οι βιδες εχει σπασει!!!Το μηχανακι εχει πεσει μονο μια φορα απο αυτη την πλευρα και δεν νομιζω να δικαιολογειται να σπαει τοσο ευκολα....Αληθεια ξερει κανεις καποιο τηλεφωνο, διευθυνση της GIVI για να το παω? Κλεινοντας περιπου 2 χρονια, υπαρχει περιπτωση για αντικατασταση χωρις επιβαρυνση η παμε για καινουρια....?

ΚΛΑΨ!!! ΜΟΥ ΈΣΠΑΣΕΕΕΕ.... Αριστερά στη βίδα κάτω..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    Συμφωνώ απολύτως. Αυτή την στιγμή τα Kappa-Givi που κυκλοφορούν είναι αυτά τα σπαστά. Τα παλιά και πιο εύκολα παρουσιάζανε τριγμούς και σπάγανε από κραδασμούς. Η αντιπροσωπία γνωρίζει το πρόβλημα των παλιών και σου τα αλλάζει άμεσα. Σε εμένα δεν ακούγόταν τίποτα ούτε με τα παλιά ούτε με τα καινούργια.

Δυστυχώς σε εμένα έχουν δοκιμαστεί κιόλας (μόλις πάρω και τα λεφτά από την ασφαλιστική θα ακολουθήσει πλήρης αναφορά για να δείτε και τι παίζει με κόστος ανταλακτικών σε ένα μικροατύχημα ~3000Ε). Τα κάγκελα κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν έχω πέσει με άλλα αλλά από το σχήμα τα Kappa προσφέρουν κάλυψη πολύ πιο ψηλα από άλλα.

Εγώ προσωπικά αυτά έβαλα και μετά το ατυχημα γιατί είμουν ευχαριστημένος.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto
    Συμφωνώ απολύτως. Αυτή την στιγμή τα Kappa-Givi που κυκλοφορούν είναι αυτά τα σπαστά. Τα παλιά και πιο εύκολα παρουσιάζανε τριγμούς και σπάγανε από κραδασμούς. Η αντιπροσωπία γνωρίζει το πρόβλημα των παλιών και σου τα αλλάζει άμεσα. Σε εμένα δεν ακούγόταν τίποτα ούτε με τα παλιά ούτε με τα καινούργια.

Δυστυχώς σε εμένα έχουν δοκιμαστεί κιόλας (μόλις πάρω και τα λεφτά από την ασφαλιστική θα ακολουθήσει πλήρης αναφορά για να δείτε και τι παίζει με κόστος ανταλακτικών σε ένα μικροατύχημα ~3000Ε). Τα κάγκελα κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν έχω πέσει με άλλα αλλά από το σχήμα τα Kappa προσφέρουν κάλυψη πολύ πιο ψηλα από άλλα.

Εγώ προσωπικά αυτά έβαλα και μετά το ατυχημα γιατί είμουν ευχαριστημένος.
    Καππα απο πού και πόσο?

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liberto
    Καππα απο πού και πόσο?
    Δεν είμαι σίγουρος αν έχω τα kappa ή τα Givi. Νομιζς ότι τα προιόντα τους ταυτίζονται.

Αυτά που έχω εγώ τα φέρνει το moto market.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Μέλος Το avatar του/της thrax
    To moto market νομιζω φερνει μονο kappa

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι να αγορασω ????
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2007, 19:53
  2. Ποιο arai να αγοράσω;
    από makaronachis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 19:25
  3. Τι να αγορασώ;
    από Maira στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 14:14
  4. Θελω να αγορασω...
    από Tasosneo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2005, 23:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ