Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Πραγματικά άλογα

Re: ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από lygonis
    Συγνώμη ρε παιδια αλλα το watt είναι ισχύς η οποίο δίνεται πολλπλασιάζωντας την ένταση με την τάση του ρεύματος.Σωστα?

Σωστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πίσω από κάθε ισχύ που βλέπεις υπάρχει σώνει και καλά μια τάση και ένα ρεύμα!

Ισχύς παράγεται/καταναλώνεται από διάφορες διατάξεις, ΜΙΑ από αυτές είναι ο ηλεκτρισμός, μια άλλη είναι οι μηχανές εσωτερικής καύσης, δηλαδή οι κινητήρες μοτο/αυτο/πλοίων/κλπ.

Επίσης όλες οι μονάδες ισχύος μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε περίπτωση, απλά στις ΜΕΚ είθισται να χρησιμοποιούμε τον ίππο.

Banned
    Κάτσε... σε καίει τόσο πολύ το πόσα άλογα βγάζει η μηχανή σου; Το θεωρείς ότι είναι σημαντικός παράγοντας για την απόδοση της μοτοσυκλέτας σου;

Περισσότερο από το πως δουλεύεις τον κινητήρα;
    Από το πως τον έστρωσες;
    Από τις αναρτήσεις;
    Τα ελαστικά;
    Το πλαίσιο;
    Τα χίλια δυο πράματα που έχει πάνω;

Γω κρίνω ότι φοβάσαι μη σε αδικήσουν και η φοβία αυτή (ή σε κάτι άλλο, δε μπορώ να το μαντέψω εύκολα- μπορεί να είναι λ.χ. η απογοήτευση ότι το επόμενο μοντέλο θα έχει +10hp) μεταφράζεται σε ανυσηχία για την απόδοση του κινητήρα.

Αν ψάχνεις κάποιους δω στο forum να συμφωνήσουν μαζί σου και επομένως να νοιώσεις πιό άνετα με τις σκέψεις σου, ατύχησες. Ένας συνετός οδηγός (άνθρωπος) δε θα θεωρήσει τις σκέψεις σου προσγειωμένες.

Τέλοσπάντων βαριέμαι να κάνω ψυχανάληση τώρα. Πάντως, προσπάθησε να σκεφτείς λίγο πιό προσγειωμένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

Thumbs down ψυχανάληση?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    Κάτσε... σε καίει τόσο πολύ το πόσα άλογα βγάζει η μηχανή σου; Το θεωρείς ότι είναι σημαντικός παράγοντας για την απόδοση της μοτοσυκλέτας σου;

Περισσότερο από το πως δουλεύεις τον κινητήρα;
    Από το πως τον έστρωσες;
    Από τις αναρτήσεις;
    Τα ελαστικά;
    Το πλαίσιο;
    Τα χίλια δυο πράματα που έχει πάνω;

Γω κρίνω ότι φοβάσαι μη σε αδικήσουν και η φοβία αυτή (ή σε κάτι άλλο, δε μπορώ να το μαντέψω εύκολα- μπορεί να είναι λ.χ. η απογοήτευση ότι το επόμενο μοντέλο θα έχει +10hp) μεταφράζεται σε ανυσηχία για την απόδοση του κινητήρα.

Αν ψάχνεις κάποιους δω στο forum να συμφωνήσουν μαζί σου και επομένως να νοιώσεις πιό άνετα με τις σκέψεις σου, ατύχησες. Ένας συνετός οδηγός (άνθρωπος) δε θα θεωρήσει τις σκέψεις σου προσγειωμένες.

Τέλοσπάντων βαριέμαι να κάνω ψυχανάληση τώρα. Πάντως, προσπάθησε να σκεφτείς λίγο πιό προσγειωμένα.
    Για να καταλάβω τώρα εσύ με κρίνεις? Σου έχω δώσει αυτό το δικαίωμα? Ξαφνικά αυτό το post αφορά το αν οι σκέψεις μου είναι συνετές η προσγειωμένες? Είμαι σε αυτό το forum από τις 30/08/02 και έχω όλα και όλα 57 μηνύματα σου μοιάζω για κάποιον που ψάχνει για επιβεβαίωση ή υποστίρηξη. Ξαφνικά η απάντηση σου μου προξενεί επιθετικότητα και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ελα ντε..

εσυ ρε τσιρε τι εισαι τώρα ψυχολόγος??

τι μαλακίες του λες τωρα εσυ??

Re: ψυχανάληση?

Φίλε lygonis ο gtsiros έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο: γίνεται αντιπαθής ταχύτατα. Από στάση στην αντιπάθεια σε 2.3" ένα πράγμα.

Ωστόσο έχει και την πλάκα του, για παράδειγμα λέει ότι "βαριέται" να σου κάνει "ψυχανάληση", δηλαδή ούτε πώς γράφεται η λέξη δεν ξέρει.

Banned

Re: Re: ψυχανάληση?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Ωστόσο έχει και την πλάκα του, για παράδειγμα λέει ότι "βαριέται" να σου κάνει "ψυχανάληση", δηλαδή ούτε πώς γράφεται η λέξη δεν ξέρει.
    Για κοίτα και γω πως το έγραψα.

Η αντίδρασή τους ήταν αναμενόμενη... Αντί να παρουσιάσουν κανένα επιχείρημα, άρχισαν να κράζουν "γιατί με λες έτσι" και "ποιός είσαι συ" και τέτοια.

Θέλετε να πείτε κάτι; Απαντήστε στο ποστ μου, εκτώς της τελευταίας πρότασης... Είστε ρεζίλια ρε... με αφορμή μία πρόταση που δε σας άρεσε, αγνοήσατε ολόκληρο το ποστ. Γω φταίω που είπα την εξήγηση για την αγανάκτησή του στο αρχικό ποστ του θρεντ.

Banned

Re: Re: ???

Ισχύς παράγεται/καταναλώνεται
    Να με συγχωρείς που γίνομαι τόσο ψείρας αλλά, η "ισχύς", δε θα λέγαμε ότι καταναλώνεται ή ότι παράγεται. Η ισχύς είναι ο ρυθμός μετατροπής/μεταφοράς ενέργειας. Δεν ακούγεται καλό το "παράγεται ρυθμός μετατροπής ενέργειας", ε;

και είμαι γω αυτός που δεν έχει ακόμα πτυχίο φυσικού... και όλα τα υπόλοιπα μπάζα που τους ρωτάς "τι πάει να πει εξίσωση schrodinger;" και σου απαντάνε "ε, είναι μια εξίσωση που λύνουμε" :hypnotize :a04: :a020: :a025: :a37: :a29:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: Re: ψυχανάληση?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    Για κοίτα και γω πως το έγραψα.

Η αντίδρασή τους ήταν αναμενόμενη... Αντί να παρουσιάσουν κανένα επιχείρημα, άρχισαν να κράζουν "γιατί με λες έτσι" και "ποιός είσαι συ" και τέτοια.

Θέλετε να πείτε κάτι; Απαντήστε στο ποστ μου, εκτώς της τελευταίας πρότασης... Είστε ρεζίλια ρε... με αφορμή μία πρόταση που δε σας άρεσε, αγνοήσατε ολόκληρο το ποστ. Γω φταίω που είπα την εξήγηση για την αγανάκτησή του στο αρχικό ποστ του θρεντ.
    ΡΕ ΣΥ ΤΣΙΡΕ....

δε πας να πεις πηδήξεις καμια γάτα να έρθεις λιγο στα ισα σου???

αντε παλικαρι μου.
    και αμα τη πηδήξεις...ελα πες μα τις εντυπωσεις σου και αν την αδίκησες ..η αν ειχε τιποτα φοβίες..πριν το σεξ μαζί σου.

αντε αγορίνα μου και έλα μετα να μας πεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παρακαλείσθε όπως μεταβείτε στο αντίστοιχο thread στις διαμάχες για να ξεμαλιαστείτε...

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Για να είναι κανείς 100% σίγουρος θα πρέπει να βγάλει τον κινητήρα στον πάγκο και να τον δυναμομετρήσει, όπως κάνουν οι εταιρείες.
    Με δυναμομέτρηση στον τροχό δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα και ακόμα περισσότερο (πιστεύω) να διεκδικήσεις κάτι νομικά.
    Πάντως αν θες να τον δυναμομετρήσεις ίσως θα ήταν καλό να περιμένεις να πιάσουν για τα καλά τα κρύα και όχι να πας τώρα με τη ζέστη...

ΥΓ. Τι μ@άρα μηχανή είναι αυτή η R1 ρε π#...
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

YEC Το avatar του/της alexk
    Πιθανότατα, την επόμενη εβδομάδα, θα δυναμομετρήσω το δικό μου και θα σου πω για την απόδοση του.

Ψιλομαμά είναι, με τελικά, Υ και ένα φιλτράκι.

Η termignoni υπόσχεται με τα τελικά αύξηση 3 ίππων στον τροχό. Για να δούμε και με το Υ και φίλτρο τι θα γίνει...

Μετά από αρκετό καιρό όχι μια εβδομάδα (άρχισε να στρώνει τώρα... και να ανοίγει), σήμερα δυναμομέτρησα το μωρό μου.

Οι μετρήσεις είναι στον τροχό:
    157 άλογα στις 12121
    10.2 κιλά ροπή
    Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι από τις 11000 στροφές μέχρι και τις 13100 έχει πάνω από 150 άλογα...
    Φυσικά, οι μετρήσεις είναι άνευ ram-air.

Τελικά, παρ'όλο το ευλαβικό στρώσιμο, το μηχανάκι δεν "κοιμήθηκε" αλλά ξεμπαζώνει. Επίσης, με τις εξατμίσεις και το Υ, η τρύπα στις μεσαίες έχει κλείσει κατά πολύ. Με το χταποδάκι σε λίγο καιρό, θα κλείσει τελείως.

www.clubcsl.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

pou

Πού το δυναμομέτρησες και αν επιτρέπεται πόσο σου κόστισε η δυναμομέτριση?
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

Re: pou

Αρχικά δημιουργήθηκε από lygonis
    Πού το δυναμομέτρησες και αν επιτρέπεται πόσο σου κόστισε η δυναμομέτριση?
    Στα κεντρικά της Yamaha (Μοτοδυναμική).

Κόστος : 25 ευρώ + ΦΠΑ

ΥΓ: γιατί κάποιοι ζητάνε μια περιουσία για να κάνουν μια δυναμομέτρηση...έχω ακούσει κάτι 70 + ΦΠΑ και ξέφυγα
    www.clubcsl.com

Re: Re: pou

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    για dynometer..

ATS MOTO
    Στο thread αυτό μιλάμε για τα άλογα από τα R1 μας.

Που κολλάει η διαφήμιση από το δυναμόμετρο ήθελα να ήξερα???
    www.clubcsl.com

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2009, 05:18
  2. Γύρω στα 280 (πραγματικά) άλογα...
    από dirtbird στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 18:14
  3. σκοτωνουν τα αλογα οταν γερασουν ;
    από GST στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 17