Να υποθέσω ότι σου αρέσει το RS και θέλεις street?
Εαν ναι, το αγόρι σου έχει δίκιο![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
1,67 σε υψος...σε πλατος???
Κακές εμπειρίες αυτά τα "τυφλά" ραντεβού έτσι Πανούλη;![]()
οχι μονο.μου αρεσουν και τα naked.Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTOF
Να υποθέσω ότι σου αρέσει το RS και θέλεις street?
Εαν ναι, το αγόρι σου έχει δίκιο![]()
τωρα κοιτουσα στο καρ...εχει πολλα derbi και rs στα λεφτα μου αλλα μου την σπαει ο ηχος τους...
με ειχε προειδοποιησει ο φιλος μου οτι υπαρχουν και μερικοι ζουπηγμενοι εδω μεσα...
να υποθεσω οτι ο πανοπτικος ειναι one of them??
απο που εκρινες οτι ειμαι κινδυνος?
και δεν μας τον δίνεις στεγνά....Αρχικά δημιουργήθηκε από Anastasia91
με ειχε προειδοποιησει ο φιλος μου οτι υπαρχουν και μερικοι ζουπηγμενοι εδω μεσα...
![]()
αν αποφευγεις να το βαζεις μπροστα, λυνεται το θεμα του ηχου..Αρχικά δημιουργήθηκε από Anastasia91
οχι μονο.μου αρεσουν και τα naked.
τωρα κοιτουσα στο καρ...εχει πολλα derbi και rs στα λεφτα μου αλλα μου την σπαει ο ηχος τους...
?
oxi![]()
Βρηκα και αυτα αλλα μου ειπε οτι δεν με καλυπτει το διπλωμα μου(α1)...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1354163/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1703124/
Βασικα κανω την ερωτηση ξανα πιο ξεκαθαρα γιατι εχουμε μπερδευτει.
Καινουρια οδηγος που βγαζει διπλωμα τωρα και θελει να καταληξει καποια στιγμη στην ζωη του με μηχανη και οχι στο χωμα.εχει 1000ε να διαθεσει.
Τι να αγορασει??? (κρανος μπουφαν και γαντια εχω)![]()
Προφανώς σου λέει, να θέσεις κι ένα ερώτημα εκτός από την καταφατική εισαγωγή σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anastasia91
εγω τωρα τι ακριβως να σου απαντησω δηλαδη?![]()
(γυναίκες ρπμ)
ναι δικιο εχεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
Προφανώς σου λέει, να θέσεις κι ένα ερώτημα εκτός από την καταφατική εισαγωγή σου...
(γυναίκες ρπμ)![]()
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Ε!!!χαχαχα![]()
Για το δευτερο επιφυλασσομαι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
πολλα μα παρα πολλα ταπερακια...
κι αμα σπασει κανα νυχι?
αυτα τα παλιοταπερ, εχουν δυσκολο καπακι..
λοιπον..
έχεις 1000€
Θες μηχανή 250αρα
Πρέπει να πληρώσεις ασφάλεια και μεταβίβαση.. (δεν έχεις 1000€ πλέον)
Επειδή θα ειναι παλιά όλο και κάτι θα σου βγάζει, συν τα σερβις/λαστιχα κλπ Θα τα έχεις;
Σίγουρα θες να παρεις μηχανή; Δεν ειναι φτηνό σπορ. Δεν στα είπε αυτά ο φίλος σου;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τα zxr που εβαλες απο το car.gr είναι τα παλιά τα 4κύλινδρα, τα hitech SS που πηγαίνανε 21000 στροφές. Αρκετές απαιτήσεις συντήρησης, μεγάλη ηλικία, θα πρέπει να ασχολείσαι αρκετά η ίδια οπότε μόνο για έχοντες γνώσεις, γιατί αν είναι για κάθε χαζοπροβληματάκι ηλικίας να τρέχεις στους μαστόρους... το έκαψες... Συμβουλή μου, μακριά!
ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με το φτηνό (και με τις δύο έννοιες) σημερινό δικύλινδρο zxr250.
Ενημερωτικά όλο αυτό, σε περίπτωση που δεν κατέχεις την διαφορά.
Αν θέλεις σχετικά φτηνό (πάλι και με τις δύο έννοιες) ψάξε για CBF250, ή και παλιότερα CB500 που θα τα βρεις σε ξεφτίλα τιμές, τα οδηγάς λόγω μικρής ιπποδύναμης με το δίπλωμα που έχεις, και δεν βγάζουν ιδιαίτερα θέματα ούτε είναι απαιτητικά σε συντήρηση.
Σαν γυναίκα, θα σε βολέψει στην πραγματική ζωή, απείρως περισσότερο, ένα από τα πολλά μοντέλα σκούτερ. Σκέψου το.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
λοιπον..
έχεις 1000€
Θες μηχανή 250αρα
Πρέπει να πληρώσεις ασφάλεια και μεταβίβαση.. (δεν έχεις 1000€ πλέον)
Επειδή θα ειναι παλιά όλο και κάτι θα σου βγάζει, συν τα σερβις/λαστιχα κλπ Θα τα έχεις;
Σίγουρα θες να παρεις μηχανή; Δεν ειναι φτηνό σπορ. Δεν στα είπε αυτά ο φίλος σου;
ολα συνηγορουν για κεινα τα ταπερ που λεγαμε..
και θα περισσεψουν και φραγκα για το μανικιουρ..