:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ
φιλε μου να μαθεις να βλεπεις τα πραγματα οπως σου τα δειχνει η ζωη και οχι η καρδια σου.η φυση εχει ενα και μοναδικο σκοπο.την διμοιουργεια ζωης.αν λοιπον δεν θελεις να σεβαστεις το προνομιο της ζωης μηπως σου το δειχνει με τον τροπο της.ειμαι 49 οδηγω απο 17ατυχηματα αρκετα 25 -12- 73 στο 1 ατυχημα προσωρινη τυφλωση λογω ελειψης κρανους απο τοτε εχω καταστρεψει 3. το 94 καταστραφηκε το fzr απο βαρελι με τσιμεντο στην δικλη διαχωριστικη εθνικης.1999 πηγαινω σερρες και επιστρεφω λιγω δυνατης βροχης στην ευθεια του σιριου με 180 παταω πετρελαια και 400μ ανασκελα.μεχρι εδω η τυχη ηταν μαζι μου.σωματικες βλαβας 0(μηδεν)2003 στην καλλιθεα με 15χμω παρατριχα να χασω το ποδι μου ανοικτο καταγμα 25cm κνημη περονη εσω σφυρο.με πολη δουλεια τωρα περπατω αριστα.ο γιος μου οταν ημουν με παταριτσες καβαλισε παπι.η αντιδραση μου;......
αν συνεχιζα ισως να μην ειχα αλλη προειδοποιηση.πολλοι φιλοι φυγανε με το πρωτο.κλεισε τα ματια σου και ακου μονο την λαγικη σου.για να μας τα λες εχεις λογικη και θελεις σπρωξιμο.η συνεχεια ειναι δικη σου.(πηγαινε και πιασε συζητηση με παιδια στο εθνικο υδρημα αποκαταστασης αναπηρων.θα μεινεις αφωνος)
wrench
Ρε παιδιά, πως την λένε την γκόμενα του τύπου; Μαρίκα;
απορια.....![]()
οι πολλες συγκυριες................δεν οδηγουν καποια στιγμη στο πεπρωμενο???
δηλαδη αν συνεχως ειναι με το ενα ποδι στο ταφο.... (φτου, φτου!) γιατι μιλαμε για πτωσεις απο μηχανη, οχι απλα τρακαρισματα με κουτια.....καποια στιγμη δεν θα ερθει και το μοιραιο???
ελπιζω να το καταλαβει και να βρει αλλο σπορ οπως το μπιλιαρδο που ειπε....
καποια πραγματα απλα δεν ταιριαζουν σε καποιους ανθρωπους!!![]()
δεν είναι όλα για όλουςΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
απορια.....![]()
καποια πραγματα απλα δεν ταιριαζουν σε καποιους ανθρωπους!!![]()
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Τι μπιλιαρδο...........![]()
![]()
Δηλαδη θα κυκλοφορει με στεκα αναμεσα σε κοσμο![]()
![]()
Το παλικαρι μαλλον εχει πολυ λαθος αντιληψη για τις μηχανες.
Επειδη δεν προκειτε να βρει την χρυση τομη καλυτερα να ασχοληθει
με κατι αλλο πριν τον τιμωρισει η μηχανη ή χτυπησει καποιον
που δεν του φταιει.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
δεν είναι όλα για όλους![]()
![]()
αυτο ακριβως...![]()
![]()