να παρει τη μαουνα απλα και μονο για να εχει ενα ατου παραπανω,ΑΝ ποτε πατησει χωμα????
![]()
να παρει τη μαουνα απλα και μονο για να εχει ενα ατου παραπανω,ΑΝ ποτε πατησει χωμα????
![]()
διαβασα πολυ καλα τι θελει ο φιλος,γι'αυτο και ειπα την γνωμη μου εχοντας οδηγησει και τα δυοΑρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
Δεν το πα για σενα φιλε μου,ουτε για κανεναν προσωπικα βεβαια,το λεω για την νοοτροπια του δεν διαβαζω τι γραφει καποιος και τι ζηταει και απανταμε τυποποιημενα (στην καλυτερη ή με ειρωνεια στην χειροτερη) . Λεει ο φιλος οτι εχει 1,71 υψος, οτι το θελει και για την πολη εκτος των αλλων , και εγω vstrom εχω και ειναι λογικο αν δεν ειμαι υποκειμενικος αλλα καλα θα ηταν να ακουσουμε και τις αναγκες αυτου που ρωταει και με αυτα τα κριτηρια να απανταμε
![]()
![]()
CBF 600...
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Μπορουμε λοιπον να τον βοηθησουμε οσο μπορουμε να κανει την καλυτερη επιλογη...
Κριτηριο πρωτο και βασικοτερο (για μενα) η εξωτερικη εμφανιση αφου πανω απ ολα η μηχανη ειναι ερωτας
οσο αφορα αξιοπιστια, κοστος συντηρησης ειναι μια η αλλη και τα δυο (αν καποιος εχει αντιθετη αποψη ας με διορθωσει)
Και τα δυο εχουν ξεκουραστη θεση οδηγησης, το vstrom ομως λογω ογκου και υψους θα σε προβληματισει στην αρχη τουλαχιστον μεχρι να το συνηθισεις στις επιτοπιες μανουβρες,στο παρκαρισμα (με βαση τη μετρια εμπειρια οδηγησης που λες) αλλα και αν αποφασισεις να πατας κανα βατο χωματοδρομο θα σε προβληματισει για τον ιδιο λογο. Αυτα απο μενα....
Kαι τα δύο μηχανάκια καλά είναι . ..Και δεν είναι τα ίδα . Το ένα είναι 2κύλινρο και το άλλο με 4 .
Φίλε μου με το ύψος σου και την εμπειρία σου το στρώμα ...Ξέχνα το .
Θα αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα και θα χάσεις τον λογαριασμό στο πόσες φορές έπεσες σταματημένος ή με λίγα απο την κλίση και τα κιλά που δεν θα φτάσεις να κρατήσεις .
Πάρε το ΣιΜπι Εφ 'η και κάτι άλλο αν σου αρέσει ,αλλά όχι Βστρωμ![]()
![]()
Οτι και να λετε v-strom θα παρει & αργοτερα θα το πουλησει για TDM ή τρουμφ.![]()
και που ειναι το κακο σε αυτο,ειπαμε ποιο ειναι το κυριωτερο κριτηριο,ας παρει οποιο του αρεσει.. αν εχεις να πεις κατι να βοηθησεις στην επιλογη του πιστευω ειναι ολο αυτια, αυτα που λες το πιο πιθανο ειναι να του φαινονται ακαταλαβιστικα αν δεν εχει ξαναδιαβασει εδω μεσα.Οτι και να λετε v-strom θα παρει & αργοτερα θα το πουλησει για TDM ή τρουμφ.
+650Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Οτι και να λετε v-strom θα παρει & αργοτερα θα το πουλησει για TDM ή τρουμφ.![]()
![]()
![]()
![]()
Ε ρε πστμΕ.... ελεος με το κραξιμο![]()
! Τι ρατσισμος ειναι αυτος εδω μεσα...
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:οκ δεκτο! αν και δεν ηξερα οτι μπηκαν και τα τριουμφ πλεον στην λιστα με τις most κραγμενες εδω μεσα ( vstrom,tdm,βαρκαντερο,τσοπεροειδη,κλπ...)
Το γεγονος να μην καταλαβαινει για τη πραγμα μιλαμε και να μην ειναι (και) εδω ο καταλληλος χωρος το εχει σκεφτει κανεις?
λογω υψους παρε κατι πιο χαμηλο.
cbf er6 και bandit εχουν χαμηλη σελα και βγαινουν με abs
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Τωρα διαβασα καλα το μηνυμα.. κ ειδα οτι εγραψε κ για το 1050... Καλα εχω μπει στο πνευμα των κυριακατικων moto-riders
![]()
![]()
Παρε αυτοκινητακι καλε μ![]()
Ε μα ημανε σιγουρος οτι διαβασες μεχρι εκει που ελεγε "...strom" για πρωτη φορα και σε πηρε η χαρα για σχολιο!Τωρα διαβασα καλα το μηνυμα.. κ ειδα οτι εγραψε κ για το 1050...![]()
:o Αυτοι ειναι τροποι... σε ρωταει καποιος σοβαρα και καταληγει να ερχεται η απαντηση "παρε αυτοκινητο"