Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Μπότες από ebay?

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
    Όσο για μπαλακλάβα, έλεγα αντί για 20 ευρώ να δώσω 4-5...αλλά όταν έδειξα τι εστί μπαλακλάβα στο αίσθημα, ήρθε και μου είπε ότι έχει κάτι παρόμοιο το Jumbo. Θα πεταχτώ να το δω από περιέργεια!!! Η μπαλακλάβα είναι 100 γραμμάρια υφάσματος. Αν μπορώ , θα προτιμήσω να μη δώσω 20άρικο για αυτή...
    Κάνεις τεράστιο λάθος φίλε μου με την μπαλακλάβα. Οι βαβμακερές που έχεις δει(εχω δει αυτες στο JUMBO) και να τις φοράς δεν κάνουν τίποτα μιας και δεν έχουν φτιαχτεί για μηχανή(κρύο με ταχύτητα και της μηχανής όχι μόνο του αέρα). Πήγαινε δες αυτη που σου λεω και θα καταλάβεις τι εννοώ. Δεν είναι απλά ύφασμα έχει αντιανεμική μεμβράνη με fleece απο μέσα. Επίσης αυτη έχει και προστασία μέχρι ψηλά στο κρανίο απο πίσω και αποφέυγεις το αυχενικό. Εγω εχω παρόμοια 6 χρόνια τώρα και έχει βγάλει τα λεφτά της με το παραπάνω.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Κάνεις τεράστιο λάθος φίλε μου με την μπαλακλάβα. Οι βαβμακερές που έχεις δει(εχω δει αυτες στο JUMBO) και να τις φοράς δεν κάνουν τίποτα μιας και δεν έχουν φτιαχτεί για μηχανή(κρύο με ταχύτητα και της μηχανής όχι μόνο του αέρα). Πήγαινε δες αυτη που σου λεω και θα καταλάβεις τι εννοώ. Δεν είναι απλά ύφασμα έχει αντιανεμική μεμβράνη με fleece απο μέσα. Επίσης αυτη έχει και προστασία μέχρι ψηλά στο κρανίο απο πίσω και αποφέυγεις το αυχενικό. Εγω εχω παρόμοια 6 χρόνια τώρα και έχει βγάλει τα λεφτά της με το παραπάνω.
    Για να μη χαθούμε σε ατέρμονες συζητήσεις για το τι είναι αντιανεμικό κατά την άποψη μιας εταιρείας και τι απλά μάρκετιν, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι καλό είναι η μπαλακλάβα να ζεσταίνει. Εμένα όμως δε με παίρνει να βάλω χοντρή γιατί το κράνος είναι σωστό στο μέγεθος και άρα με σφίγγει. Ωραίο και ζεστό το fleece αλλά με το υποσιάγωνο , μου μένει στην ουσία ένα μικρό κομμάτι λαιμού που δροσίζεται και αυτό μόνο όταν δε φοράω κασκόλ. Στην ουσία περιλαίμιο χρειάζομαι (και λουρί μετά!) αλλά μου αρέσει περισσότερο η ιδέα της μπαλακλάβας.
    πχ
    http://www.ebay.co.uk/itm/OUTDOOR-WO...item43aba012e5
    και άπειρες άλλες.
    (και μιας και ανέφερα το marketing, η ανωτέρω έχει και thermal cotton. Όσο σε πείθει εσένα το θερμικό βαμβάκι άλλο τόσο με αγγίζει η αντιανεμική μεμβράνη των 20 ευρώ...

Στην τελική αν όντως δω ότι έχουν τρελή διαφορά δε θα πάρω καμιά και θα φοράω κασκόλ...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Για να μη χαθούμε σε ατέρμονες συζητήσεις για το τι είναι αντιανεμικό κατά την άποψη μιας εταιρείας και τι απλά μάρκετιν, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι καλό είναι η μπαλακλάβα να ζεσταίνει. Εμένα όμως δε με παίρνει να βάλω χοντρή γιατί το κράνος είναι σωστό στο μέγεθος και άρα με σφίγγει. Ωραίο και ζεστό το fleece αλλά με το υποσιάγωνο , μου μένει στην ουσία ένα μικρό κομμάτι λαιμού που δροσίζεται και αυτό μόνο όταν δε φοράω κασκόλ. Στην ουσία περιλαίμιο χρειάζομαι (και λουρί μετά!) αλλά μου αρέσει περισσότερο η ιδέα της μπαλακλάβας.
    πχ
    http://www.ebay.co.uk/itm/OUTDOOR-WO...item43aba012e5
    και άπειρες άλλες.
    (και μιας και ανέφερα το marketing, η ανωτέρω έχει και thermal cotton. Όσο σε πείθει εσένα το θερμικό βαμβάκι άλλο τόσο με αγγίζει η αντιανεμική μεμβράνη των 20 ευρώ...

Στην τελική αν όντως δω ότι έχουν τρελή διαφορά δε θα πάρω καμιά και θα φοράω κασκόλ...
    Δεν εχεις καταλάβει πως είναι η μπαλακλάβα που λέμε φίλε μου και πέφτεις σε λάθος συμπεράσματα όπως πχ οτι είναι χοντρή με fleece. Ίσα ίσα είναι πολύ λεπτή. Το κασκόλ δεν σου προσφέρει ίδια προστασία και είναι ογκώδες μπροστά στην μπαλακλάβα. Πριν την πάρω και εγώ φορούσα κασκολ, μπαλακλάβα σαν αυτη που έβαλες στο λινκ και το πρωί που πήγαινα για δουλειά στις 6 τον δάγκωνα κανονικότατα και με ταχύτητες παπιού σε πόλη όχι κατι σπουδαίο. Πήγαινε δες για τι μιλάω και πιστεύω θα αναθεωρήσεις για την αξία της σε σχέση με αυτη που εβαλες η οποία δεν προσφέρει τίποτα κατ΄εμέ.

Στο θέμα με τις μπότες που λες...

Κάνουν λιγότερο απο ένα ζευγάρι παπούτσια και σε προστατεύουν περισσότερο και από κρύο και από κάποια επιπόλαια πτώση (απο οτι τα παπούτσια)

Όλα αυτά με τις προστασίες κτλ καλά είναι ,αλλά δεν είναι για καθε μερα.

Αν σου τύχει ένα σύρσιμο , θα γλυτώσεις με κάτι ψιλά .Το μπουφάν θα είναι αιτία και δεν θα γδαρθείς κτλ .

Αν πέσεις καλά ... Ούτε μπότες ούτε τίποτα δεν θα σε προστατέψει ...Μόνο η τυχη .

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Όταν πληρώνουμε πολλά βρίσκουμε λόγους να πούμε ότι τα άξιζε. Όταν πληρώνουμε λίγα δε χάνουμε ευκαιρία να θάψουμε το "κινέζικο" (φυσικά όταν μας πουλάνε το κινέζικο σε τιμή ευρωπαϊκή είμαστε jet!)
    Όταν τα περισσότερα εμπορεύματα φτιάχνονται σε μία ή δύο σχιστομάτικες χώρες, και όταν διαβάζω -και εδώ μέσα- για επώνυμα αδιάβροχα, μπουφάν, υποδήματα και ό,τι άλλο να βγάζουν κανονικότατα τις προβληματάρες τους, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ:μήπως να δοκιμάσω να το τσιμπήσω από την πηγή?
    Από εκεί που ίσως να το παίρνει και η Dainese-Mercedes πριν βάλει το λογότυπό της?
    Το ότι 2 προϊόντα φτιάχνονται στην ίδια χώρα δεν σημαίνει ότι θα είναι και της ίδιας ποιότητας

Το made in china έχει 2 όψεις:
    1. Καλά ποιοτικά υλικά που απλά φτιάχνει ή συναρμολογεί ενας κινέζος.
    2. Χάλια ποιοτικά υλικά που απλά φτιάχνει ή συναρμολογεί ενας κινέζος.
    +1
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Το ότι 2 προϊόντα φτιάχνονται στην ίδια χώρα δεν σημαίνει ότι θα είναι και της ίδιας ποιότητας

+1

Δε διαφωνούμε κάπου. Θα διαφωνήσουμε αν μου πεις ότι εμπιστεύεσαι το ένα προϊόν επειδή σου το λέει η εταιρεία που στο πουλάει (και ακόμη περισσότερο αν την εμπιστεύεσαι επειδή το πουλάει 15 φορές την τιμή που το βρίσκεις noname- άρα αποκλείεται να λέει ψέμματα).

Κι επειδή δε θέλω να αφήνω λάθος εντυπώσεις, δε λέω ότι οι ποιοτικές διαφορές δεν υπάρχουν, αλλά παλεύω σε κάθε μου αγορά να μην πληρώσω όσα λείπουν στην κάθε εταιρειάρα για να φτιάξει τα τρελά της κέρδη στην καμπούρα μου.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Οι ποιοτικές διαφορές προφανώς και υπάρχουν, και τις περισσότερες φορές αντικατοπτρίζονται στην τιμή. Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις στην τιμή μπαίνουν και άλλα, όπως σχεδίαση, brandname, status κτλ.

Ο καθένας κρίνει τι χρειάζεται για κάθε περίπτωση και αγοράζει αναλόγως
    Give me fuel, Give me fire

Δε διαφωνούμε κάπου. Θα διαφωνήσουμε αν μου πεις ότι εμπιστεύεσαι το ένα προϊόν επειδή σου το λέει η εταιρεία που στο πουλάει (και ακόμη περισσότερο αν την εμπιστεύεσαι επειδή το πουλάει 15 φορές την τιμή που το βρίσκεις noname- άρα αποκλείεται να λέει ψέμματα).

Κι επειδή δε θέλω να αφήνω λάθος εντυπώσεις, δε λέω ότι οι ποιοτικές διαφορές δεν υπάρχουν, αλλά παλεύω σε κάθε μου αγορά να μην πληρώσω όσα λείπουν στην κάθε εταιρειάρα για να φτιάξει τα τρελά της κέρδη στην καμπούρα μου.
    Και πολύ σωστά πράττεις φίλε μου. Ας ξεκολλήσουμε απο το στυλ :παίρνω DAINESE γιατί είναι καλή(και για να κάνω την μούρη μου που δεν το αναφέρουν) ενω σε κάποια είναι μάπα.

Παλαιό μέλος
    Και πολύ σωστά πράττεις φίλε μου. Ας ξεκολλήσουμε απο το στυλ :παίρνω DAINESE γιατί είναι καλή(και για να κάνω την μούρη μου που δεν το αναφέρουν) ενω σε κάποια είναι μάπα.
    Είσαι είδος προς εξαφάνιση φίλε μου. Ακριβώς αυτό πιστεύω.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Συναγερμός από ebay???
    από jimbou στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2007, 20:08
  2. Καποιος να ξερει απο eBay?
    από kost rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2007, 15:20
  3. Εξατμιση v-strom 650 απο ebay
    από nikostz9 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 18:42
  4. Goodridge Μπροστά Σωληνάκια υψηλής για SV650S 03 απο ebay 37?... !
    από Tropeas στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 22:59
  5. Εξατμιση για R1 2004 - 2005 απο Ebay
    από anco στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2005, 21:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ