αναμεσα στα 2 το γιαμαχα.
αναμεσα στα 2 το γιαμαχα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
καλυτερα γιαμαχα.τα καβα ειναι σαν τα ducati με την μονη διαφορα οτι δεν κουδουνανε....οταν μενουν...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
εχεις v-strom 09 και θελεις να αγορασεις κατι για να πηγαινεις στην δουλεια σου... Και το v-strom τι θα το κανεις![]()
για απο/προς δουλεια τσιμπα ενα 125 παπι (μτχ φυσικα).
όλα τ'αλλα ειναι τζαμπα λεφτα.
ααα κ για γουστα... gsr 600![]()
Ανταλλαζουμε gsr με vstrom?
Να με ξεχάσουν για λίγο στα βενζινάδικα...
One with everything
θα σε ξεχάσουν λίγο.. μιας κ το στρωμα εχει μεγαλύτερο ντεποζιτο.
ομως νομίζω ότι καίει τα ίδια με το γσρ, οπότε απλά.. θα τα ακουμπάς μαζεμένα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101
Ανταλλαζουμε gsr με vstrom?
Να με ξεχάσουν για λίγο στα βενζινάδικα...
Αν κυκλοφορεις οικονομικα, ειδικα για μεγαλες διαδρομες ειναι οικονομικοτερο το gsr.
Τι λέτε ρε παιδιά
Σοβαρευτείτε!
One with everything
Ελα ντε, πως να διαγραφουν τοσα χρονια γνωσης κ δοκιμων για αυτο το φοβερο εργαλειο με την εξωγηινη τεχνολογια που λεμε v-strom![]()
Καλα, δε μπορω να μιλησω για vstrom, γιατι απλα δεν εχω οδηγησει ποτε.
Για να πω την αληθεια, δεν εχω οδηγησει ποτε κανενα μηχανακι εκτος απο το δικο μου.
Και αυτο, για τρεις μηνες.
Το οτι δεν εχω πεσει κατω απο 7,5 λιτρα στα 100 ομως το ξερω καλα! Και αν κατεβει με υπεροικονομικη οδηγηση απο εμπειρο οδηγο, με 0 κινηση, αντε να παει 6,5 (ουτε κατα διανοια αλλα ας το δεχθουμε σε εναν ιδανικο κοσμο).
Το vstrom λενε καιει απο 5,5 μεχρι 6,5 το πολυ!
Οπως και να'χει, ειναι διαφορετικα μηχανακια. Αν συγκριθουν σε καποιους τομεις (πχ καταναλωση, πρακτικοτητα, φορτωση) κερδιζει το ενα, σε αλλους τομεις (κ@@λ@) κερδιζει το αλλο!
Η προσφορα ανταλλαγης ισχυει ακομα!
![]()
One with everything
ποιοι το λενε ?Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101
Το vstrom λενε καιει απο 5,5 μεχρι 6,5 το πολυ!
5,5 με 6,5 δεν ειναι λιγο, ειναι παρα πολυ για μηχανη V-2 και 60 αλογα, κατι τρελες καταναλωσεις που ακους να διατυμπανιζουν οι εποχικοι οδηγοι των strom (3-4 λιτρα τα 100) ειναι απλως αστειες κ δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.
Ρωτα κ ποσο τελικη εχει το στρωμα τους κ θα καταλαβεις![]()
Εγω με 4κυλινδρο παντως, 600cc, δεν θυμαμαι να εχω δει καταναλωση πανω απο 7 λιτρα, με εξαιρεση μονο οταν την αττικη οδο οταν εβγαινα μονο για να τρεξω, οχι για μετακινηση... (χωρις πινακιδα φυσικα). οπου εβγαζε καπου στα 7 λιτρα...
Σταθερα στα 6 ειμαι.
Εντιτ: σημερα 239 km με 14 λιτρα βενζινη...![]()
καλησπερα καταρχν θελω να σας υπενθυμησω οτι δεν εχω καψη ποτε πανω απο 5 λιτρα στα 100
οσο για το θεμα της δευτερης μηχανης ειναι οτι με το εχουν ριξει 2 φορες το v-strom και δεν θελω να πηγαινω στην δουλεια με αυτο .. θελω μια street και για γουστα
ευχαριστω που με ακουσατε
ζησε το ονειρο
[
Εγω με 4κυλινδρο παντως, 600cc, δεν θυμαμαι να εχω δει καταναλωση πανω απο 7 λιτρα, με εξαιρεση μονο οταν την αττικη οδο οταν εβγαινα μονο για να τρεξω, οχι για μετακινηση... (χωρις πινακιδα φυσικα). οπου εβγαζε καπου στα 7 λιτρα...
κερδισες βαρος απο την πινακιδα ε?
οχι για κανενα αλλο λογο ε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Οχι και καιει το ιδιο το Βστρομ με το GSR
Μακαρι να ηταν ετσι.
Το στρομα πρεπει να το ξεφτυλισεις για να καψει 7/100 και το GSR ξεκιναει απο τα 7/100 και φτανει να εχει αυτονομια στα 140-150κμ αν το πιεις λιγο περισσοτερο.
Αυτην την ιστορια με το gsr την εχω ξανακουσει, λιγο περιεργο ακουγεται, να καιει 2-3 λιτρα παραπανω απο τους "συναδελφους" του στα ιδια κυβικα κ ιπποδυναμη...
Δυσκολευομαι να το πιστεψω, δηλαδη που σκατα πηγαινουν 7 λιτρα καυσιμο στο καθε τεποζιτο, εξατμιζονται![]()