ειναι και τα 2 σα διασταυρωση Godzilla με TransformersΑρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Τώρα τι ομοιότητα βρήκες σ αυτά τα μηχανάκια…
Δεν μπορώ να καταλάβω.
ειναι και τα 2 σα διασταυρωση Godzilla με TransformersΑρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Τώρα τι ομοιότητα βρήκες σ αυτά τα μηχανάκια…
Δεν μπορώ να καταλάβω.
Accipere quam facere praestat injuriam
Ναι μπορεί αλλά από άλλα τρασφόρμερς και άλλους Γκοτζίλες (γιατι πέρα από το μονόμπρατσο, καμία σχέση)
![]()
παντως ειναι πιο ομορφο απο το στρομα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
κι εγώ αυτά βλέπω και δε με χαλάνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Την εξέλιξη της μοτό την έχω υπ'όψιν εδώ και λίγα χρόνια και νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια, αν και το αυτόματο κιβώτιο και ο κινητήρας αυτοκινήτου δεν είναι τα καλύτερά μου. Τα 45 άλογα δεν πολυενδιαφέρουν αυτόν που ψάχνει τέτοια μοτό, σε αντίθεση με την κατανάλωση και τα 100Nm ροπής από τις 1800 στροφές. Από βάρος... μου έρχονται στο μυαλό κάτι Varadero και άλλες μαούνες οπότε δεν είναι άσχημα (ειδικά για diesel). Ακόμα και η τιμή μου φαίνεται πολύ ΟΚ. Θα το προτιμούσα λίγο πιο ασφάλτινο αλλά αν ήμουν χιλιομετροφάγος σίγουρα θα το σκεφτόμουν.
Η εταιρεία είναι Ολλανδική και απ'όσο ξέρω διέθετε τη μοτοσυκλέτα στην τοπική αγορά τα τελευταία 1-2 χρόνια, ώστε να είναι σε θέση να "πιάσει" τυχόν προβλήματα νωρίς. Δεν ξέρω πώς πούλησε, αλλά για να διευρύνουν το δίκτυό τους σημαίνει ότι νοιώθουν έτοιμοι. Η όποια αξιοπιστία του κινητήρα smart είναι γνωστή (συν τα πιο εύκολα ανταλλακτικά), και το ίδιο πρέπει να ισχύει για όσα τμήματα κατασκευάζονται από γνωστούς προμηθευτές (φρένα, αναρτήσεις κλπ).
Μακάρι να πετύχει, μου αρέσει η ποικιλία. Από ήχο όμως....![]()
Κι εμένα με αρέσει.
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.