ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟ 50% ΙΣΧΥΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΗΡΑ ΡΟΥΧΑ(ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ - ΜΠΟΥΦΑΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ 260Ε ΣΠΙΝΤΙ!
ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟ 50% ΙΣΧΥΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΗΡΑ ΡΟΥΧΑ(ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ - ΜΠΟΥΦΑΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ 260Ε ΣΠΙΝΤΙ!
Στον Πειραια-Αθηνα που εχει καταστημα ρε παιδες?
Πάντως από τον καιρό που δούλευα λιανική το κόλπο ήταν και είναι απλό: κάνα μήνα πριν τα Χριστούγεννα τραβαει "καπέλο" ένα 20-25% στα είδη αφού ήδη τα έχει "καπελώσει" και το Σεπτέβρη άλλο τόσο...οπότε τραβάει για κάνα 3ήμερο προσφορές "και καλά" στο 50% και ούτε είχε ούτε έχασε....και το Φλεβάρη αν έχει (που έχει) αναδουλειά τραβάει όλο το μήνα 45-50% και του λεν κι ευχαριστώ....το καλοκαίρι ξαναρίχνει ένα 20-25% και ξανατρέχει ο κόσμος,κλείναι και ένα μήνα Αύγουστο να ξεκουραστεί,και το Σεπτέβριο η ιστορία επαναλαμβάνεται...
Οπότε και πχ έκπτωση 200% κάτω να κάνει ο έμπορας κερδισμένος θά'ναι....![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 200% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩΑρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Οπότε και πχ έκπτωση 200% κάτω να κάνει ο έμπορας κερδισμένος θά'ναι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 200% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσένα σε κόβω....
Για...
Κομουνιστή![]()
χαχαχαχχααχαχα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 200% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....