Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: αααααααχαχααχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχαχαχα χαχααχαχαχ

Παλαιό μέλος
    Να πως βγήκε το ΠΑΣΟΚ..... χαχαχα

Υ.Γ. Σκέψου ότι ακόμη κι εγώ τους τα έχωσα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Να πως βγήκε το ΠΑΣΟΚ..... χαχαχα

Υ.Γ. Σκέψου ότι ακόμη κι εγώ τους τα έχωσα.....
    στο φεις μπουκ??ποιος εισαι ρε?
    εγω ειμαι αυτος που του εγραψε "κλανει ο πεθαμενος?"
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    στο φεις μπουκ??ποιος εισαι ρε?
    εγω ειμαι αυτος που του εγραψε "κλανει ο πεθαμενος?"

Χαχαχαχαχα κλάνει ο πεθαμένος.... χαχαχα
    καλό.....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    μου θυμίζει επικες εποχές μέταλ χαμερ δεκαετίας 90 που καναν δημοψήφισμα για τα καλύτερα συγκροτήματα τις χρονιάς και έβγαιναν πρώτοι οι Ιron Maiden...χωρίς να έχουν κάνει το παραμικρό την συγκεκριμένη χρόνια...

ναι ρε φιλε!!!

αυτο ακριβως σκεφτηκα κι εγω!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Κι εδώ τα αποτελέσματα μιας πιο "normal" ψηφοφορίας/βαθμολογίας: http://www.crash.net/motogp/news/175...l_results.html

Give me fuel, Give me fire

Οτι να'ναι οντως...το οτι βαζουμε στο ιδιο σακι μια ψηφοφορια μεταξυ οδηγων GP και το τι ψηφιζουν οι Ελληνες ειναι αποδεκτο δηλαδη

Και στο κατω κατω, το poll ελεγε για οδηγο της χρονιας. Αυτο για τον καθενα μπορει να σημαινει 1002 πραγματα.

Τι εκανε ο Στονερ και ηταν οδηγος της χρονιας? Εκανε τιποτε μαγικο? Γιατι εγω ειδα τη Honda να παιρνει το πρωταθλημα και οχι τον Στονερ

Ο Στονερ απλα εμπαινε πανω και ανοιγε το γκαζι. Και η μηχανη του το επετρεπε. Οτι εκανε και περυσι δηλαδη, μονο που περυσι με το ΝτουΠκατι οταν ανοιγε το γκαζι επεφτε, γιατι δεν ηταν HRC...
    Ciao Super Sic...

Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
    Οτι να'ναι οντως...το οτι βαζουμε στο ιδιο σακι μια ψηφοφορια μεταξυ οδηγων GP και το τι ψηφιζουν οι Ελληνες ειναι αποδεκτο δηλαδη

Και στο κατω κατω, το poll ελεγε για οδηγο της χρονιας. Αυτο για τον καθενα μπορει να σημαινει 1002 πραγματα.

Τι εκανε ο Στονερ και ηταν οδηγος της χρονιας? Εκανε τιποτε μαγικο? Γιατι εγω ειδα τη Honda να παιρνει το πρωταθλημα και οχι τον Στονερ

Ο Στονερ απλα εμπαινε πανω και ανοιγε το γκαζι. Και η μηχανη του το επετρεπε. Οτι εκανε και περυσι δηλαδη, μονο που περυσι με το ΝτουΠκατι οταν ανοιγε το γκαζι επεφτε, γιατι δεν ηταν HRC...
    Μην τα πετάτε έτσι βρε παιδιά... Σίγουρα το Honda είναι το καλύτερο μηχανάκι αλλά δεν πηγαίνει και μόνο του.
    Ο Stoner είναι οδηγάρα απλά και φαίνεται. Το να λέμε ότι ανέβηκε πάνω στη μηχανή και άνοιγε απλά το γκάζι
    δηλώνει πως είμαστε ή άσχετοι ή αντιπαθούμε τον Stoner:hypnotize. Το γρηγορότερο μηχανάκι με τον γρηγορότερο
    οδηγό του 2011 κέρδισε και το πρωτάθλημα έτσι απλά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau

+46
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Μην τα πετάτε έτσι βρε παιδιά... Σίγουρα το Honda είναι το καλύτερο μηχανάκι αλλά δεν πηγαίνει και μόνο του.
    Ο Stoner είναι οδηγάρα απλά και φαίνεται. Το να λέμε ότι ανέβηκε πάνω στη μηχανή και άνοιγε απλά το γκάζι
    δηλώνει πως είμαστε ή άσχετοι ή αντιπαθούμε τον Stoner:hypnotize. Το γρηγορότερο μηχανάκι με τον γρηγορότερο
    οδηγό του 2011 κέρδισε και το πρωτάθλημα έτσι απλά.
    Γρηγοροτερος = καλυτερος?

Εγω τουλαχιστον δεν τον ειδα να κανει κατι αξιεπαινο για να αξιζει τον τιτλο του καλυτερου της χρονιας...εγω τον ειδα να φευγει μπροστα ΛΟΓΩ υπεροχης της Honda (κανεις να με διαψευσει?) και απλα να μενει εκει μεχρι το τελος...

Edit: Για να μη παρεξηγηθω, δεν ελαβα μερος στην ψηφοφορια. Ο καθενας πιστευει οτι νομιζει. Εγω παλι, οποτε ο ΒαλεντινοΣ εκανε προσπεραση, πεταγομουν απ την καρεκλα και ας ηταν 8ος.
    Ο Στονερακος παλι, αδιαφορο με αφηνει, μιας και δεν εχει κανει και τιποτα θεαματικο στην καριερα του. Τεσπα.
    Ciao Super Sic...

Καταρχήν συνχώρεσέ με αν ήμουν εριστικός... λόγω φόρτου εργασίας σήμερα
    ήμανε λίγο τσιτωμένος, δεν συνηθίζω να μιλάω έτσι.
    Σίγουρα η Honda έχει υπεροχή αλλά πιστεύω είναι συνδυασμός οδηγός-μοτοσυκλέτα.
    Αν ήταν μόνο η υπεροχή της Honda γιατί δεν το πήρε ο Dovi πχ. αφού και αυτός Honda έχει.
    Είναι τέτοιου επιπέδου οδηγοί που δεν μπορούμε να τους λέμε κουλάδια
    Σε ποιόν αγώνα ήταν που έκανε λάθος ο Stoner σε μία στροφή και έχασε πόσες θέσεις;; δεν θυμάμαι.
    Θυμάμαι όμως πως τους μάζεψε μετά...

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    Γρηγοροτερος = καλυτερος?

Εγω τουλαχιστον δεν τον ειδα να κανει κατι αξιεπαινο για να αξιζει τον τιτλο του καλυτερου της χρονιας...εγω τον ειδα να φευγει μπροστα ΛΟΓΩ υπεροχης της Honda (κανεις να με διαψευσει?) και απλα να μενει εκει μεχρι το τελος...

Edit: Για να μη παρεξηγηθω, δεν ελαβα μερος στην ψηφοφορια. Ο καθενας πιστευει οτι νομιζει. Εγω παλι, οποτε ο ΒαλεντινοΣ εκανε προσπεραση, πεταγομουν απ την καρεκλα και ας ηταν 8ος.
    Ο Στονερακος παλι, αδιαφορο με αφηνει, μιας και δεν εχει κανει και τιποτα θεαματικο στην καριερα του. Τεσπα.
    αντε ν'αγιασει το στομα σου..και ο βαλε με το nsr 500 πιθανο να υπερειχε του ανταγωνισμου,αλλα μξεκινουσε και 11ος και κερδιζε τον αγωνα.
    ουτε εγω ψηφισα και ουτε θεωρω οτι ο Ροσι εκανε κατι φετος.η χειροτερη του χρονια και χωρις να μπορει να βρει λυση
    απλα πιστευω οτι ο κεισι το πηρε επειδη δεν ειχε σταθερο ανταγωνιστη..
    οκ σιγουρα ενας παγκοσμιος τιτλος ειναι ενας παγκοσμιος τιτλος.και μαλιστα στη μεγαλη κατηγορια..
    αλλα σιγουρα παιζουν ρολο και οι καταστασεις που διαδραματιστηκαν κατα τη διαρκεια της χρονιας.
    Ή απλα μπορει να ειμαι εμπαθης με τον αυστραλο (αν και μεγαλος φαν του Doohan!!)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Μου θυμίζει τότε που ο Mansel με τη Renault είχε πάρει το 92 το πρωτάθλημα στη F1 με την Williams Reanult και είχε δηλώσει αργότερα πως εκείνη τη χρονιά, ακόμα και μια μαϊμού να έβαζες να οδηγήσει θα έβγαινε πρώτη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Καταρχήν συνχώρεσέ με αν ήμουν εριστικός... λόγω φόρτου εργασίας σήμερα
    ήμανε λίγο τσιτωμένος, δεν συνηθίζω να μιλάω έτσι.
    Σίγουρα η Honda έχει υπεροχή αλλά πιστεύω είναι συνδυασμός οδηγός-μοτοσυκλέτα.
    Αν ήταν μόνο η υπεροχή της Honda γιατί δεν το πήρε ο Dovi πχ. αφού και αυτός Honda έχει.
    Είναι τέτοιου επιπέδου οδηγοί που δεν μπορούμε να τους λέμε κουλάδια
    Σε ποιόν αγώνα ήταν που έκανε λάθος ο Stoner σε μία στροφή και έχασε πόσες θέσεις;; δεν θυμάμαι.
    Θυμάμαι όμως πως τους μάζεψε μετά...
    Δεν χαλαμε καρδιες

Και βεβαια δεν αποκαλουμε κανεναν "κουλαδι". Ειδικα του παγκοσμιου. Ολοι τους ειναι κλασεις παραπανω απο οτι θα γινουμε εμεις ποτε.

Απλα το οτι συγκριναν μια ψηφοφορια με τις ψηφους των Ελληνων ως προς τα κομματα μου φανηκε καπως χαζο. Γιατι οπως ειπα και πριν, ο καθενας εχει διαφορους λογους για να υποστηριζει πως καποιος ειναι ο "καλυτερος οδηγος".
    Γι αλλους ειναι αυτος που βγαινει πρωτος, για εμενα ειναι αυτος που με συγκινει περισσοτερο. Και αυτος μεχρι στιγμης ειναι ο 46!
    Υπηρχε και ο Αφανας βεβαια που με εκανε να πεταγομαι στις προσπερασεις του, αλλα δυστυχως
    Ciao Super Sic...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ειναι απιστευτοι αυτοι που ψηφισαν...

Δεν χαλαμε καρδιες
    Γι αλλους ειναι αυτος που βγαινει πρωτος, για εμενα ειναι αυτος που με συγκινει περισσοτερο. Και αυτος μεχρι στιγμης ειναι ο 46!
    Είμαστε σύμφωνοι σε αυτό Και εμένα ο Rossi με συγκινεί περισσότερο από όλους.
    Αν ψήφιζα θα έλεγα Σιμοντσέλι πάντως και τι δεν έκανε το παλικάρι.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF