καλο ταξιδι.....
καλο ταξιδι.....
Κρίμα το παλικάρι. Κράνος...γ@μώ το κέρατο μου![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
βασικα του αδερφου του ηταν.ενα στρομ.οσο για το κρανος συμφωνω 1000% του τα λεγα εδω και χρονια.αλλα ετσι οπως εγινε,και στολη ολοκληρη να φοραγε κλπ κλπ παλι την ιδια καταληξη θα ειχε νομιζω.δεν εχει και πολυ σημασια πλέον.ας ειναι καλα εκει πανω....Αρχικά δημιουργήθηκε από karavidas
Τον γνωριζα απο παλια και τον γιωργο(τσινο..)και τον αλεξανδρο τον μικρο του αδερφο..Κριμα τον εβλεπα αρκετα συχνα να ανεβαινει την Αροη πηγαινοντας σπιτι του με ενα scooteρακι που ειχε δεν ηξερα καν οτι ειχε παρει μηχανη..Φτου σου ρε π@#@$η μου!!Ηταν καλο παιδι..Καλο ταξιδι να εχει..Δεν εχω τι να πω..![]()
![]()
![]()
R.I.P.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Οχι παλι ρε γαμωτο.....
Κριμα.........
Καλο ταξιδι αγνωστε φιλε....![]()
![]()
Ρε φίλε με κράνος πως θα δούν οι γκόμενες και τα ψώνια στην αγιου νικολάου...ποιος είσαι με το ολοκαινουργιο gs......Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Ναι, στην Πατρα το εχουμε αυτο........
Ποτε δεν φοραει κανενας κρανος.......
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε φίλε με κράνος πως θα δούν οι γκόμενες και τα ψώνια στην αγιου νικολάου...ποιος είσαι με το ολοκαινουργιο gs......![]()
ta exoyme pi ke ksanamatapi
to timima otan de foras kranos den ine o 8anatos....
me tin idia logiki ta idia lene osoi den odigane mixanes gia aftoys poy skotonode
''pos 8a poylaei mouri stis gomenes me to amaksi 8eli kai mixani...''
loipon afiste tis eksipnades kata meroys
kalo ine na kanoyme oti pernaei apo to xeri mas....alla pote de kseris
koyragio stoys an8ropoys poy afise piso....tpt allo
νομιζω πως σε θρεντ σαν και αυτο(και δυστυχως ειναι πολλα ρε γαμωτο)δεν αρμοζουν τετοια σχολια.οκ ειπαμε δεν φοραγε κρανος,μ@λ@κι@ του.το παλικαρι εφυγε....πες ενα καλο ταξιδι,ενα αντιο κατι ή μην λες και τιποτα.it's ok.απλα σε τετοια θεματακια ευαισθητα καλο ειναι να μην ξεφευγουμε και να λεμε διαφορα αλλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε φίλε με κράνος πως θα δούν οι γκόμενες και τα ψώνια στην αγιου νικολάου...ποιος είσαι με το ολοκαινουργιο gs......![]()
![]()
Ναι,αλλα καποια στιγμη πρεπει να σοβαρευομαστε και οχι να παιζουμε με την ζωη μας...γ@μωτο μηχανες οδηγαμε....
(Τελος παντων.....μην ξεσκισουμε το θεμα...)
προσέχουμε για να έχουμε!...
συμφωνω.το θεμα ειναι να το καταλαβαινουμε εγκαιρα και οχι να λεμε κατοπιν εορτης δεν φοραγε κρανος,ετρεχε,εκανε ερανε....εγω ανοιξα αυτο το θεμα για την μνημη του φιλου μου.απλα νομιζω δεν χρειαζεται να πουμε αν εκανε καλος η κακως καποια πραγματα.οποιος θελει του λεει ενα αντιο,ενα καλο ταξιδι.
και αλλο ενα λινκ:
γιωργος
Συλυπητηρια για τον φιλο σου...![]()
............(ειναι καλο να γραφονται για να τα διαβαζουν οι επομενοι...)
προσέχουμε για να έχουμε!...
To σχόλιο ήταν γενικό και συγκεκριμένα πάνω σε κάτι που είπες εσύ για τους πατρινούς οδηγούς .... αλλιώς θα έκανα παράθεση σε όλο το κομμάτι του μηνυματός σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από akistrevor
νομιζω πως σε θρεντ σαν και αυτο(και δυστυχως ειναι πολλα ρε γαμωτο)δεν αρμοζουν τετοια σχολια.ο
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
φιλε pektis συμφωνω και επαυξανω.απλα οχι σε θεματα που αφορουν θανατους.αποψη μου ετσι.η εστω πες:καλο ταξιδι,φορατε τα κρανη ρε γαμωτο.
φιλε zid εγω δεν ειπα για τους πατρινους οδηγους.καποιος αλλος συμφορουμιτης το ανεφερε και εχει δικιο.δεν ξερω τι παιζει αλλου,εδω παντως ειναι μικρο ποσοστο των κρανοφορων!και σορρυ αν γινομαι υπερβολικος,ή κατι αλλο αλλα δεν ειμαι και στην καλυτερη ψυχολογικη κατασταση...να προσεχετε ολοι παιδακια....
Στην ηλικια μου ρε μαγκα.
Γιατι ρε?
Τι να πω...
Δυναμη στους δικους του,,,
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...