Άντε πάλι....
Άντε πάλι....
Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα αν φοραει ο άλλος κράνος , μπουφάν κ.τ.λ ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον κwλο του .
Δεν θα βάλω εγώ μυαλό σε κανέναν αν δεν το θέλει ο ίδιος .
Και γιατί δεν λέτε γιαυτους που δίνουν ένα σκασμό λεφτά για μηχανή και αγοράζουν κράνος από το practiker και από το lidl
Ο τυπος με το μεγκασκουτερ φορουσε κρανος?
Λέμε, λέμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
Και γιατί δεν λέτε γιαυτους που δίνουν ένα σκασμό λεφτά για μηχανή και αγοράζουν κράνος από το practiker και από το lidl
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim_rac
Οποιος δε φορα κρανος κι εξοπλισμο κακο δικο του κανει.Τους υπολοιπους δεν τους αφορα!Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα αν φοραει ο άλλος κράνος , μπουφάν κ.τ.λ ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον κwλο του .
Δεν θα βάλω εγώ μυαλό σε κανέναν αν δεν το θέλει ο ίδιος .
Δηλαδή αν σας συμβεί τροχαίο με κάποιον που δεν φόραγε κράνος και λόγω αυτού ΠΕΘΑΝΕΙ θα πείτε "στα @@ μου, δεν φόραγε κράνος" ή θα το θυμάστε μια ζωή;![]()
Give me fuel, Give me fire
Εδώ δεν μιλάμε μόνο για αυτόν που θέλει να φανεί όμορφος-άνετος ή δεν ξέρω τι άλλο και δεν φορά κράνος!
Μιλάμε για άνθρωπο που ανεβάζει το παιδί του στη μοτοσυκλέτα και το βάζει να κοιμηθεί κιόλας!!! Εμένα αυτό μου φαίνεται εγκληματικό.
αι για τους 2 σας.Ξέρετε ποσα πληρωνει ο φορολογουμενος για αυτους που σακατευονται καθε μερα;Αν ξερατε ποσο κοροιδα ειμαστε ολοι οσοι φοραμε δεν θα λέγατε τι σε νοιάζει αν δεν φοράει εξοπλισμό; για ολους αυτους τους κοπριτες που κυκλοφορουν στα δημοσια σφαγεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
συμφωνω με τον antonis, να κοιτας την δουλεια σου καλυτερα.![]()
αγχωθηκα, θα παω να κανω σπερμοδιαγραμμα.
Ξερεις ποσα πληρωνει ο φορολογουμενος -για αυτους που πηγαινουν στα μακνοναλτς κ τρωνε οτι σκατα βρουν- οταν παθαινουν εμφραγμα κ τρεχουν στους γιατρους ?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
αι για τους 2 σας.Ξέρετε ποσα πληρωνει ο φορολογουμενος για αυτους που σακατευονται καθε μερα;Αν ξερατε ποσο κοροιδα ειμαστε ολοι οσοι φοραμε δεν θα λέγατε τι σε νοιάζει αν δεν φοράει εξοπλισμό; για ολους αυτους τους κοπριτες που κυκλοφορουν στα δημοσια σφαγεια.
Ξερεις ποσα πληρωνει ο φορολογουμενος για καποιους που καπνιζουν κ παθαινουν καρκινο ?
Αφηστε τα χαζα επιχειρηματα
οντως στα δημοσια σφαγεια η κατασταση εχει ξεφυγει, απο τοτε που στρωσαν καινουργια ασφαλτο μαζευονται ολοι οι καγκουρες κ κανουν ταρζανιες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
1) Αργούν να μας αδειάσουν τη γωνιά
2) Παίρνουν και άλλους στο λαιμό τους
![]()
Για ποιους το λες ...??
Για αυτους που δεν φορανε κρανος...??
Η εμπλοκη καποιου σε τροχαιο που μαλιστα ειναι θανατηφορο, ειναι ικανο απο μονο του να τον στιγματισει για μια ζωη, ανεξαρτητα αν ο θανων φοραγε κρανος, στρινγκ ή ζαρτιερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Δηλαδή αν σας συμβεί τροχαίο με κάποιον που δεν φόραγε κράνος και λόγω αυτού ΠΕΘΑΝΕΙ θα πείτε "στα @@ μου, δεν φόραγε κράνος" ή θα το θυμάστε μια ζωή;![]()
![]()
money cant buy me love !!!
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Ξερεις ποσα πληρωνει ο φορολογουμενος -για αυτους που πηγαινουν στα μακνοναλτς κ τρωνε οτι σκατα βρουν- οταν παθαινουν εμφραγμα κ τρεχουν στους γιατρους ?
Ξερεις ποσα πληρωνει ο φορολογουμενος για καποιους που καπνιζουν κ παθαινουν καρκινο ?
Αφηστε τα χαζα επιχειρηματα
money cant buy me love !!!
Υπάρχει κάποιος ποιο τακτικός στο forum από εμένα που θυμάται ανά πόσο καιρό γίνεται η ίδια συζήτηση όπου διαφωνούμε για το αν πρέπει να φοράνε όλοι τουλάχιστον κράνος και αν όταν αναβάτης βλέπει αναβάτη χωρίς κράνος θα έπρεπε να τον πειράζει ή όχι;
:ZZZ:
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;
Aυτο που εγω ξερω, ειναι οτι εαν ο καθενας απο μας κοιταζε τα δικα του στραβα, ο κοσμος μας θα ηταν καλυτερος..Αντ'αυτου παντα θα φταιει καποιος αλλος...
Αυτοί που σκοτώνονται επειδή δεν φοράνε κράνος μας στοιχίζουν λιγότερο από αυτούς που μένουν με βαριές αναπηρίες αλλά επιζούν επειδή το φορούσαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
.Ξέρετε ποσα πληρωνει ο φορολογουμενος για αυτους που σακατευονται καθε μερα;Αν ξερατε ποσο κοροιδα ειμαστε ολοι οσοι φοραμε δεν θα λέγατε τι σε νοιάζει αν δεν φοράει εξοπλισμό; για ολους αυτους τους κοπριτες που κυκλοφορουν στα δημοσια σφαγεια.
Την έριξα την μπόμπα μου, πάω να κρυφτώ τώρα .... :rotflmao:
αυτό δεν είναι τίποτα, εμένα έχει κοιμηθεί συνεπιβάτις (γυναίκα ..προφανώς), χωρίς να το έχω καταλάβει και μάλιστα 2 φορές. και όταν λέω 2 φορές, εννοώ 2 διαφορετικές γυναίκεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Specialized
Τύπος με μεγκα-σκουτερ είχε ένα παιδι μπροστά του με κράνος, το οποίο παιδί ΚΟΙΜΟΤΑΝ!!!![]()
το κατάλαβα όταν στο φρενάρισμα το κράνος τους πίεζε το δικό μου με όλο τους το βάρος.