χρωστας καφεΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ναι. θα σε κάνουνε και άντμιν.
φόρα το γιορτινό σου σώβρακο![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
χρωστας καφεΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
τράβα αγορίνα μου αύριο σε όποια καφετέρια γουστάρεις,Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
χρωστας καφε
![]()
παρήγγηλε το καφεδάκι σου και πες: "Γράφτο στο λογαριασμό του Ζεύκα"![]()
βγήκαν βόλτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ειμαι σιγουρος πως για ολα φταιει ο πανοπτικος
οι κακίες...
ζνιπερ καλύτερη δουλειά θάταν να κουρέψεις το κάθε άκυρο και χιλιοτριπλο ποσταρισμένο θέμα παρά τα αστεία/χούμορ κλπ.οκ να υπάρχει ένα πλαίσιο κοσμιότητας δε λέω αλλά δεν υπάρχει μόνον στα ανέκδοτα το βρισίδι you know what I mean....
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
αυτό να δω και έκλεισα ως οντότητα...αααα,να θυμηθώ να εφεύρω μια αυτοκτονιέρα....
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
συμφωνω εν μερη οτι εχουμε δωσει εμφαση κατα καποιο τροπο σε μη μοτοσυκλετιστικα θεματα.οπως προειπαν και τα παιδια,παιζουν πολλα ρολο σε αυτο.φραγκα δεν παιζουν,η ορεξη δυστυχως εχει πεσει,το βλεπω κ απτον εαυτο μου αυτο και φανταζομαι καπως ετσι νιωθουν πολλοι,μοτοσυκλετιστες και μη.ομως με αφορμη αυτο:
και ειλικρινα με ολο μου τον σεβασμο προς τους ανθρωπους που διαχειριζονται ενα τοσο μεγαλο ογκο ανθρωπων εδω μεσα,να κανω μια παρομοιωση,με το ιδιο σκεπτικο δεν θα επρεπε να ποσταρουμε ουτε και καποια αστεια ή και πιο σοβαρα θεματα οσον αφορα τις μοτοσυκλετες??ξερω,δεν ειναι το ιδιο απλα προσπαθω να το παρομοιασω με καποιο τροπο,ισως οχι και τοσο πετυχημενο.δεν ειπα να γινεται καταχρηση των αστειων η των σπαμ,αλλα καλο δεν ειναι να σκαει το χειλακι μας λιγο ρε παιδες??Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορούμε να τα βρούμε και στα site που τα βρίσκετε κι εσείς.
Ευχαριστώ.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Μιας και δεν είδα πουθενά ότι θα κοπεί η συγκεκριμένη ενότητα, θεώρησα ότι κλείνει προσωρινά για τεχνικούς ας πούμε λόγους.
Τώρα κοιτάζοντας πίσω βλέπω ότι γράφτηκα το 07 κι έχουμε 12 οπότε αισίως διανύω τον 4ο προς 5ο χρόνο μου εδώ μέσα.
Γράφτηκα για Χ λόγους, έμεινα για πολλαπλάσιους και δεν το μετάνιωσα, γνώρισα κι έκανα φίλους άτομα που σε άλλη περίπτωση δεν θα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω είτε λόγω απόστασης είτε λόγω έλλειψης χρόνου. Πολλές από αυτές τις μέρες που είμαι εδώ ξύπνησα και είχα τα νεύρα μου, άλλες στην διάρκεια με ψυχοπλάκωσαν κλπ ομορφιές που τείνουν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Όταν λοιπόν ένιωθα σκατά κάποιος πέταγε μια ατάκα ή κάποιος έγραφε ένα ανέκδοτο και άλλαζε η διάθεσή μου. Τι να πρωτοθυμηθώ, τα καμμένα του καλτζόρτζ, το τρυφερό ειδύλλιο του Ορίζοντα, τα πειράγματα μεταξύ μας?????
Όπως και να 'χει, εσείς που παίρνεται τς αποφάσεις σκεφτείτε ότι εκτός από μοτοσυκλετιστές, είμαστε κι εργαζόμενοι σε μια περίοδο που μόνο άγχος προσφέρει, είμαστε και οικογενειάρχες, είμαστε ................ ένα κάρο άλλα πράγματα είμαστε και το χιούμορ είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση στην καθημερινότητά μας , γιατί αλλιώς..... δεν θέλω να σκέφτομαι τα πράγματα αλλιώς. Όπου και να διαβάσεις, με όποιον και να μιλήσεις εισπράττεις μια "μαυρίλα" που όσο πάει και μεγαλώνει. Λιγοστέψανε και οι βόλτες που άνοιγε λίγο το μυαλό μας ρε γμτ.
Υ.Γ.
Μη με παρεξηγάτε λεβέντες, είναι και τα χρόνια μου πολλά και μια δόση απαισιοδοξίας την φέρνουν τα γεράματα.
Άντε να καβαλήσουμε και να πάμε καμία βόλτα να πάψουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
@Μπανοπτικός
Κανόνισε αυτή τη φορά να έρθεις, θέλω να σου ρίξω δυό σφαλιάρες που στις χρωστάω από την προηγούμενη που δήλωσες και δεν ήρθες.
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κι ο πίθηκος με την σαύρα, που θα παίζουν πια?
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Οταν γινω αντμιν θα ανοιξω ενοτητα "ερωτικες αγγελιες", πρεπει να προσαρμοστει επιτελους το φορουμ στις αναγκες μας.
Λιγο δυσκολο, απο την αθηνα εφυγα κ οταν θα ερθω ξανα, θα ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα...
Όπως φαίνεται από το αρχικό ποστ, ο αγαπητός κύριος σνάιπερ - υποθέτω - δε θέλει να μας κόψει το γέλιο για να μας τιμωρήσει, αλλά θεωρεί ότι δεν υπάρχει τίποτα πνευματώδες στη συγκεκριμένη ενότητα, παρά μόνο αναπαραγωγές και αναμασήματα διαφόρων μπλογκς, φόρουμς, λοιπών σάιτς, τα οποία όντως καταντούν κουραστικά.
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Όπως φαίνεται από το αρχικό ποστ, ο αγαπητός κύριος σνάιπερ - υποθέτω - δε θέλει να μας κόψει το γέλιο για να μας τιμωρήσει, αλλά θεωρεί ότι δεν υπάρχει τίποτα πνευματώδες στη συγκεκριμένη ενότητα, παρά μόνο αναπαραγωγές και αναμασήματα διαφόρων μπλογκς, φόρουμς, λοιπών σάιτς, τα οποία όντως καταντούν κουραστικά.
σωστα..... αν ειναι να γινει το moto.gr αποδελτιωση blog ... δε λεει...
ευτυχως που παιζουν και 2-3 ανακατασκευαι και θυμομαστε τι εστι μοτοσυκλετιστικο forum...
Υ.Γ. δεν ειδα κανεναν να γραφει στο greekfootlovers.gr για μετατροπη GSXR 1000 σε Track bike...![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Μηπως αυτη ακριβως η αστυνομευση ειναι η αιτια να την "κανουμε" ολοι σιγα σιγα;Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Και πως να υπαρξουν θεματα μοτοσυκλετας οταν υπαρχει μια παρεα που θαβει οτι εχει δυο ροδες;
Μηπως να γυρισει το μοτο στο παλιο στυλακι, πιο χαλαρο και ωραιο, με θεματα να τρεχουν χαλαρα και ομορφα και η λογοκρισια να υπαρχει μονο για "στραβοπατηματα";
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Είχα σκοπό να συνεχίσω λέγοντας ότι το ότι οι συζητήσεις περί μοτοσυκλέτας είναι ελάχιστες πλέον δε θα διορθωθεί με απαγορεύσεις, καθώς η θεματολογία ενός φόρουμ καθορίζεται από τα ενεργά μέλη της. Δε μπορείς να εξαναγκάσεις μια ομάδα να μιλάει για πολύ συγκεκριμένα θέματα. Αλλά το έσβησα. Και οι 2 πλευρές έχετε δίκιο και άδικο ταυτόχρονα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Μηπως αυτη ακριβως η αστυνομευση ειναι η αιτια να την "κανουμε" ολοι σιγα σιγα;
Και πως να υπαρξουν θεματα μοτοσυκλετας οταν υπαρχει μια παρεα που θαβει οτι εχει δυο ροδες;
Μηπως να γυρισει το μοτο στο παλιο στυλακι, πιο χαλαρο και ωραιο, με θεματα να τρεχουν χαλαρα και ομορφα και η λογοκρισια να υπαρχει μονο για "στραβοπατηματα";
Life begins at 45°.
Είναι δυο φιλαράκια συγκάτοικοι.
Ενα βράδυ έχουν πιει τ'αντερά τους. Έχουν αδειάσει το bar του σπιτιού. Ρακές από κρήτη, ουισκι, κονιάκ, βότκα, Κάνουν και 2-3 μπάφους, πέφτουν για ύπνο. Ξυπνάνε την άλλη μέρα και λέει ο ένας στον άλλο:
- 1-0
- Τι ένα μηδέν ρε;
- Ε, να μωρέ χτες που ήπιες πολύ και δεν την πάλευες στον "φόρεσα" μια. Δεν κατάλαβες τίποτα...
Ξαναγίνεται το σκηνικό με τους μπάφους, ποτά, κλπ μετά από κάνα δυο βδομάδες.
Ξυπνάνε την άλλη μέρα και λέει ο άλλος αυτή τη φορά:
- 1-1
- Τί ένα ένα ρε; του λέει ο πρώτος
- Ε, να χτές το βράδυ που ήσουν και σύ γ***σε τα, στον "φόρεσα" κι εγώ μια για να πατσίσουμε.
- Τι λές ρε μλκ, εγώ πλάκα έκανα!
- Α, οκ τότε 0-1