Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 125

Θέμα: Italy to Spain

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    Βγες Βενετία (όχι Ανκονα)
    Μετά βία Μισελέν (εκονόμικαλ)
    Ούτε διόδια, ούτε τίποτα και έχει και μέρη να δεις άμα τραβάει η όρεξη σου στο δρόμο.
    1290 Km σε 1,5 μέρα είσαι εκεί ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ

:rotflmao: :rotflmao:

Δεν το έλεγες πιο πριν το …..εκονομικαλ…
    Ααα…. Να βάλει και Οργανο ΝΥχτερινης Παρατήρησης πάνω στο μηχανάκι για να βλέπει τα «αξιοθέατα» μέσα στην μαύρη νύχτα αφού έτσι κι αλλιώς δυο μέρες δεν θα κοιμηθεί….
    :rotflmao: ΧΑΛΑΡΑΑΑ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Σόρυ αλλά εγώ θα τα έκανα σε μια μέρα αυτά τα χιλιόμετρα κανονικά, ούτε χαλαρά ούτε σφιχτά.
    Αυτός γιατί να ξενυχτήσει σε 2 μέρες, με γκαρέλι θα πάει???

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    [B]Βγες Βενετία (όχι Ανκονα)
    Μετά βία Μισελέν (εκονόμικαλ)
    Ούτε διόδια, ούτε τίποτα και έχει και μέρη να δεις άμα τραβάει η όρεξη σου στο δρόμο.
    1290 Km σε 1,5 μέρα είσαι εκεί ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ

Αν είσαι μονός σου στην μηχανή είσαι εκεί χαλαρά σε 1,5 μέρα και γουστάρεις και την διαδρομή αλλά όταν εσύ θα βαράς 800αρες την ημέρα ο(η) συνεπιβάτης τι θα κάνει ?

Σόρυ αλλά εγώ θα τα έκανα σε μια μέρα αυτά τα χιλιόμετρα κανονικά, ούτε χαλαρά ούτε σφιχτά.
    Αυτός γιατί να ξενυχτήσει σε 2 μέρες, με γκαρέλι θα πάει???
    Μήπως να γράψει και το πλοίο για Ιταλία στα @@ του και να το πιάσει κοστα-κοστα από Αλβανία-μαυροβούνιο –Σλοβενία να χαζέψει και τις δαλματικές ακτές ?
    Άμα ξεκινήσει ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ από Κρήτη , κατά το απογευματάκι θα πίνει το καφεδάκι του στην ΠΛΑΘΑ ΝΤΕΛ ΣΟΛ….

ποιες 800άρες ρε παιδιά ?
    1290 Km είναι από 650 την ημέρα.

Αλλά δεν κατάλαβα ο συνεπηβάτης πάει ταξίδι με μηχανή ή μιλάμε για κάτι άλλο????

(γιατί αν μιλάμε για κάτι άλλο οκ πάσο)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Μήπως να γράψει και το πλοίο για Ιταλία στα @@ του και να το πιάσει κοστα-κοστα από Αλβανία-μαυροβούνιο –Σλοβενία να χαζέψει και τις δαλματικές ακτές ?
    Άμα ξεκινήσει ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ από Κρήτη , κατά το απογευματάκι θα πίνει το καφεδάκι του στην ΠΛΑΘΑ ΝΤΕΛ ΣΟΛ….
    Ψιτ Αγαπούλα…
    Μακάρι να είχες τα προσόντα να το κάνεις αυτό που λες γιατί αυτά τα μέρη είναι υπέροχα.

Ψιτ Αγαπούλα…
    Μακάρι να είχες τα προσόντα να το κάνεις αυτό που λες γιατί αυτά τα μέρη είναι υπέροχα.
    Αλέτρι χρησιμοποιείς ή απλώς περπατάς στο χωράφι και το οργώνεις ?

Παλαιό μέλος
    Ο συνεπιβάτης μπορεί να πάει ταξίδι με την μηχανή απλά το θέμα είναι ότι εσύ οδηγάς γουστάρεις και είσαι απασχολημένος ενώ ο πίσω χάσκει σαν τον χάνο και περιμένει να φτάσει κάπου .
    Αν εσύ έχεις βρει κοπέλα που αντέχει να κάνει τόσα χλμ σε μια μέρα μπράβο σου και είσαι τυχερός .

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
    Ο συνεπιβάτης μπορεί να πάει ταξίδι με την μηχανή απλά το θέμα είναι ότι εσύ οδηγάς γουστάρεις και είσαι απασχολημένος ενώ ο πίσω χάσκει σαν τον χάνο και περιμένει να φτάσει κάπου .
    Αν εσύ έχεις βρει κοπέλα που αντέχει να κάνει τόσα χλμ σε μια μέρα μπράβο σου και είσαι τυχερός .
    Άστο ρε σύντεκνε Κουνούπι άστο…
    Είμαστε αλλού…
    Δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ αλλού

http://img42.imageshack.us/img42/599/dsc00562bj.jpg

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ώπα μάγκες!Chiil out

ggs Το ξέρω αυτό που λες και προτείνεις, το καταλαβαίνω, απλά θέλω το δικό μου μοτόρι. Αν δεν φτάσουν τα χρήματα ή ο χρόνος, θα περιοριστούμε κάπου πιο κοντά.

Έχω ξανακάνει τη διαδρομή από Perpignian μέχρι και Sienna, οπότε μια εικόνα την έχω.

tai Ευχαριστώ για το link. Βασικά άρχισα να ψάχνω site που πουλάνε ακτοπλοϊκά σαν το airtickets πχ.

Νομίζω ότι maximum χιλιόμετρα τη μέρα θα βγαίνουν 400, μπορώ να βγάλω και αρκετά παραπάνω (εδώ είναι μπαμ η Θεσσαλονίκη με μια στάση μόνο για γέμισμα), αλλά σαν limit up έχω τα 400.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Είχα κάνει την διαδρομή το '04 ! Διανυκτερεύσεις : 1η Γένοβα 2η Κάννες ?3η Μασσαλία . Στις Κάννες υποχρεωθήκαμε γιατί κάναμε την μλκια να πάμε από τον παραλιακό και όχι απο αυτοκινητόδρομο και φάγαμε τρελή κίνηση , οπότε τσάμπα η μέρα !

Θα σου πρότεινα για διαδρομή να κάνεις ότι μαλακία σου κατεβάσει η κούτρα σου ! Ετοίμασε μόνο σωστά την μηχανή σου , μάζεψε όσα περισσότερα χρήματα μπορείς και δρόμο !!!!! Σκηνή μην πάρεις μόνο ,εγώ δεν βρήκα κάμπινγκ της προκοπής ,αλλά φτηνά δωμάτια !!!! ΚΑΙ καλό ταξίδι !!!!

Μοναδική υποχρέωση ,να γράψεις ενα ωραίο ταξιδιωτικό , όταν επιστρέψεις!!!

Ψιτ Αγαπούλα…
    Καλά, χαλάρωσε λιγο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Καλά, χαλάρωσε λιγο
    Χαλαρός είμαι αλλά υπάρχει ένα επίπεδο στο οποίο συζητάω.
    Ειρωνείες από ανθρώπους που μιλάνε για θέματα που δεν γνωρίζουν είναι λίαν ενοχλητικές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

Χαλαρός είμαι αλλά υπάρχει ένα επίπεδο στο οποίο συζητάω.
    Ειρωνείες από ανθρώπους που μιλάνε για θέματα που δεν γνωρίζουν είναι λίαν ενοχλητικές.
    Καποιοι αλλοι κατι γνωριζουμε όμως, οπότε κόψε κατι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ώπα μάγκες!Chiil out

ggs Το ξέρω αυτό που λες και προτείνεις, το καταλαβαίνω, απλά θέλω το δικό μου μοτόρι. Αν δεν φτάσουν τα χρήματα ή ο χρόνος, θα περιοριστούμε κάπου πιο κοντά.

Έχω ξανακάνει τη διαδρομή από Perpignian μέχρι και Sienna, οπότε μια εικόνα την έχω.

tai Ευχαριστώ για το link. Βασικά άρχισα να ψάχνω site που πουλάνε ακτοπλοϊκά σαν το airtickets πχ.

Νομίζω ότι maximum χιλιόμετρα τη μέρα θα βγαίνουν 400, μπορώ να βγάλω και αρκετά παραπάνω (εδώ είναι μπαμ η Θεσσαλονίκη με μια στάση μόνο για γέμισμα), αλλά σαν limit up έχω τα 400.

Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρων επιλογή το πλοίο ουδέποτε το είχα σκεφτεί
    Αυτό το καλοκαίρι(καλά να είμαστε) ετοιμάζω και εγώ κάτι αντίστοιχο(προοροσμο ισπανία-πορτογαλία 15ημ. max)
    Για το πήγαινε ή για το έλα είναι καλή περίπτωση το καραβάκι, να κρατηθείς χαλαρός
    Τώρα εάν ήμουν μόνος μου το έχω 2φορές όχι μία αλλά ποιος ακούει γκρίνιες
    κράτησε μας ενήμερους
    you rise you fall you're down then you rise again

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Say Good-bye to Dainese Made in Italy
    από SVX στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2010, 23:35
  2. from Italy to Anogeia
    από Akatanomastos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7