Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εσύ θα έχεις δικάβαλο
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εσύ θα έχεις δικάβαλο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
o ενας να ντυθει τσολιας να λετε οτι ειστε απ την Ελληνοφρενεια........Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΥΓ:Μπορειτε να φανταστητε τα μουτρα των ιδιοκτητων να σκαμε 4-5 μηχανακια να δουμε το σπιτι τους?![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Πολυ γελαστουλα μου βγηκες εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μονο μην μεινεις πουθενα και το σπρωχνεις με την γυναικα πανω με αυτα που ειπε ο αλλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
μονο μην μεινεις πουθενα και το σπρωχνεις με την γυναικα πανω με αυτα που ειπε ο αλλος![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
την υποθεση τι την ηθελες???
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
την υποθεση τι την ηθελες???
εγω για λασπες και τα συναφη ελεγα, τωρα τι καταλαβε καποιος αλλος πιο πονηρεμενος απο μενα δεν ξερω![]()
![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Ρε σεις συμφωνήσαμε να είναι σκούπα ο camen, μη και κάνει κανένα μπλάφ η μαλακία που καβαλάει και γεμίσει ο τόπος λάδια και άντε να μαζεύεις μηχανάκια από τον δρόμο. Η Ειρήνη είναι προετοιμασμένη για όποια κατάσταση, είναι και ψηλή, αν ακούσει κάτι παράξενο, απλώνει τις ποδάρες της στο δρόμο, και τσούπ όρθια. Άλωστε με πόσα μπορεί να πάει το ντουκάτι???
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Προς απαντες...
:a36: :a36: :a36: :a36: :a36:
![]()
Ακόμα και γιά 'μας που σε συμπονάμε και σου συμπαραστεκόμαστε;;;;;;;;
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Ένας κάτοχος και οδηγός Ιταλικής λαδιέρας δεν κάνει διακρίσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Ακόμα και γιά 'μας που σε συμπονάμε και σου συμπαραστεκόμαστε;;;;;;;;
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Παίδες ένα αναπάντεχο πρόβλημα σε μεγάλο πελάτη μου μ' έχει καρφώσει στη δουλειά και δεν βλέπω να τελειώνω πριν τις 3:00 τα ξημερώματα, οπότε η αυριανή βολτούλα από μένα τουλάχιστον αναβάλετε. Ευελπιστώ ότι θα την κάνουμε την επόμενη Κυριακή 22/01/12.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oυυυυυ μωρη κοταααααααααααααααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Παίδες ένα αναπάντεχο πρόβλημα σε μεγάλο πελάτη μου μ' έχει καρφώσει στη δουλειά και δεν βλέπω να τελειώνω πριν τις 3:00 τα ξημερώματα, οπότε η αυριανή βολτούλα από μένα τουλάχιστον αναβάλετε. Ευελπιστώ ότι θα την κάνουμε την επόμενη Κυριακή 22/01/12.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ:Θες να παω με την Ειρηνη να βρουμε σπιτι κ να σου στειλουμε τα συμβολαια?:wacko:
Εχω να καταγγειλω οτι δεχομαι σοβαρες απειλες για την σωματικη μου ακεραιοτητα απο πασηφανες μελος αυτου του topic ,το οποιο μαλιστα δισταζει να δωσει δημοσιοτητα και καταφερετε εναντιον μου μεσω προσωπικων μηνυματων...![]()
ΓΤ ρε μλκ vaska,τι θα παθει η κορη σου αμα ερθει μαζι μου,δε καταλαβα? Δε ειμαι εγω καλο παιδι?
Δεν με θες για γαμπρο σου? Α στα διαλα πια πΟτανα κοινωνια,αλλους τους ανεβαζεις κ αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
[B
ΓΤ ρε μλκ vaska,τι θα παθει η κορη σου αμα ερθει μαζι μου,δε καταλαβα?
[/B]
Ρε ca(ι)menακο κι' άλλοι ειναι ανίκανοι αλλά δεν το
φωνάζουν φόρα - παρτίδα........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τέλος πάντων, εγώ σήμερα μπήκα γιά να σας ευχηθώ να περάσετε
καλά και διάβασα, ότι ο ευτραφής μπουχέσας, πάλι την έκανε γυριστή......
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Ρε ca(ι)menακο κι' άλλοι ειναι ανίκανοι αλλά δεν το
φωνάζουν φόρα - παρτίδα........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τέλος πάντων, εγώ σήμερα μπήκα γιά να σας ευχηθώ να περάσετε
καλά και διάβασα, ότι ο ευτραφής μπουχέσας, πάλι την έκανε γυριστή......
Δεν είναι "πάλι" μλκ, δουλεύω λέμε από χθες το απόγευμα σερί λέμε. Έχω κοιμηθεί 2 ώρες όλες κι όλες επειδή ένας λεβέντης πελάτης μου αποφάσισε από Δευτέρα ν' αλλάξει τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής του και μου το ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι στις 2:30. Αύριο πρέπει να είναι όλα στημένα και να δουλεύουν σωστά με τα νέα δεδομένα, νέο αφμ, νέα επωνυμία κλπ. Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέω, πες στη ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΣΟΥ (![]()
![]()
![]()
)να σου εξηγήσει τι φούτσα είναι αυτό. Το μόνο καλό είναι ότι προπληρώθηκα οπότε όλες μου οι ενστάσεις καταρρίφθηκαν.
Φιλιά Βαγγέλη και σε σένα και στον γυναικείο πληθυσμό της οικίας σου.
![]()
![]()