Όχι ρε παιδιά και αναβάτης της χρονιάς ο Simoncelli! Έτσι νομίζετε ότι τιμάτε τον θάνατό του; Με 'τιμής ένεκεν' ψήφους;
Alvaro Bautista
Andrea Dovizioso
Colin Edwards
Nicky Hayden
Jorge Lorenzo
Dani Pedrosa
Valentino Rossi
Marco Simoncelli
Ben Spies
Casey Stoner
Loris Capirossi
Randy de Puniet
Όχι ρε παιδιά και αναβάτης της χρονιάς ο Simoncelli! Έτσι νομίζετε ότι τιμάτε τον θάνατό του; Με 'τιμής ένεκεν' ψήφους;
stoner.
οχι μονο γιατι κερδισε το πρωταθλημα αλλα εκανε 10 νικες απ'τους 18 αγωνες και ανεβηκε στο βαθρο συνολικα 16 φορες!!
και ολα αυτα στην πρωτη του χρονια στην Honda. αν δειτ,ε ακομα και ο Valentino ΠΟΤΕ δεν επαιρνε πρωταθλημα στην πρωτη του χρονια σε μια εταιρεια.
ο Stoner δεν χρειαστηκε ουτε αυτον τον χρονο προσαρμογης.
και μην ακουσω κανεναν να λεει οτι καβαλουσε το καλυτερο μηχανακι. και ο pedrosa και ο dovi το ιδιο καβαλουσαν, ακομα και ο Simoncelli αλλα κανεις δεν πηγε τοσο ψηλα. αλλωστε δευτερο στην καταταξη ειναι το Yamaha του αχωνευτου.
ακομα και Yamaha να οδηγουσε, παλι θα το επαιρνε...![]()
Έλα ντε. Είναι μάλλον λόγω στυλ βαλεντίνο. Ο αγαπημένος του κοινού, γραφική φάτσα κτλ κτλ. Μόνο που ο γιατρός έχει πάρει και "2-3" τίτλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
Όχι ρε παιδιά και αναβάτης της χρονιάς ο Simoncelli!
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Ο valentino ΣΙΓΟΥΡΑ δεν αξίζει τον τίτλο του καλύτερου φέτος αλλά για το ποτέ που λες δεν θα ήμουν τόσο σίγουροςΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ο Valentino ΠΟΤΕ δεν επαιρνε πρωταθλημα στην πρωτη του χρονια σε μια εταιρεια.![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Valenti...2.80.932010.29
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Να κάνουμε μια δημοσκόπηση για να αποφασίσουμε ποιος να βγει από τη δημοσκόπηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο DE PUNIET;;;;;
![]()
![]()
![]()
To σωστό είναι αρχικά να γίνει μια δημοσκόπηση για το εάν πρέπει να γίνει δημοσκόπηση για να αποφασιστεί ποιος θα βγει σε εφεδρ....εεεε, εννοούσα ποιος θα βγει από τη δημοσκόπηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Να κάνουμε μια δημοσκόπηση για να αποφασίσουμε ποιος να βγει από τη δημοσκόπηση.
![]()
![]()
![]()
νομιζα οτι δεν το ειχε παρει το 2004 οταν πηγε στην Yamaha...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ο valentino ΣΙΓΟΥΡΑ δεν αξίζει τον τίτλο του καλύτερου φέτος αλλά για το ποτέ που λες δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Valenti...2.80.932010.29
my mistake...
![]()
![]()
Κώστα ο θάνατος δεν έχει τιμή.Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
Μπαίνει μια τελεία και μια παύλα τόσο μεγάλη που δεν έχεις και τι να πεις.
Με τη ψήφο μου λοιπόν δεν τιμώ κανένα θάνατο.
Τιμώ τον άνδρα και την ανάγκη του να ξεφύγει από τη μετριότητα. Αυτό το «θα σε βάλω στη θέση σου» «κάτσε στ αυγά σου»
Αv με εννοείς.
Το στιλ του Μάρκο έχει να κάνει με τα μίνι μπάικ και όχι με το Ρόσση.
Ο χαρακτήρας του δε, ακόμα και ο τρόπους που μίλαγε καμία σχέση δεν είχε με το τσίρκο.
Όπως και ο πατέρας του…
Τέσπα εγώ έτσι το βλέπω και δε διεκδικώ κανένα αλάθητο.
Φαντάζομαι συμφωνείς ότι όταν το ζητούμενο είναι ο οδηγός της χρονιάς, τότε ο καθένας θα κριθεί από την απόδοση εκείνης της χρονιάς. Ούτε με προηγούμενες επιτυχίες αλλά ούτε και με βάση τον χαρακτήρα ή τα πιστεύω που έιπες.Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Το στιλ του Μάρκο έχει να κάνει με τα μίνι μπάικ και όχι με το Ρόσση.
Ο χαρακτήρας του δε, ακόμα και ο τρόπους που μίλαγε καμία σχέση δεν είχε με το τσίρκο.
Υποκειμενική άποψή μου επίσης.![]()
Ναι συμμφωνώ, για αυτό και έγραψα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Φαντάζομαι συμφωνείς ότι όταν το ζητούμενο είναι ο οδηγός της χρονιάς, τότε ο καθένας θα κριθεί από την απόδοση εκείνης της χρονιάς. Ούτε με προηγούμενες επιτυχίες αλλά ούτε και με βάση τον χαρακτήρα ή τα πιστεύω που έιπες.
Υποκειμενική άποψή μου επίσης.![]()
Θα γίνουμε ντιρλα στις μπύρες πρωί πρωί...Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Λοιπόν δικαιωματικά ο οδηγός της χρονιάς είναι ο Στόνερ αφού κινήθηκε με ρυθμούς που οι άλλοι ούτε στο ύπνο τους.
Πήρε τη μοτοσικλέτα και ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ εξαφάνισε τον ανταγωνισμό (εσωτερικό και εξωτερικό)
Αυτά είναι γεγονότα και τέλος.
Όμως για μένα ο οδηγός της χρονιάς είναι ο Μάρκο Σιμοντσέλι.
![]()
Που ήταν και το μόνο που δεν ήταν πετσίνο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
νομιζα οτι δεν το ειχε παρει το 2004 οταν πηγε στην Yamaha...
my mistake...
![]()
![]()
![]()
θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου.....τι είπα....
Λίγο αγιασμό να ξεπλυνω το στόμα μου....
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Το βλέπω να γίνεται πάλι Simoncelli vs the World... Η δημοσκόπηση έχει αντικείμενο τον καλύτερο αναβάτη του 2011. Ε λοιπόν, το 2011, ο Simoncelli δεν πήγε και τόσο καλά... Στους περισσότερους αγώνες που τερμάτισε, έβλεπε την πλάτη του (μέτριου) Dovizioso, οδηγώντας το ίδιο μηχανάκι. Άρα, τις ψήφους που πήρε, τις πήρε λόγω της συμπάθειας που προκαλούσε σε μέρος του κοινού -τόσο ζωντανός, λόγω του τρόπου οδηγησης του, όσο και νεκρός, λόγω του τραγικού θάνατου του- και όχι για τα αποτελέσματα του στην πίστα. Γι'αυτό μιλάω για 'τιμή ένεκεν'...
Παρεμπιπτόντως, ψήφισα τον Stoner. Άσχετα από το αν είναι συμπαθής ή όχι, το 2011 ήταν μια κλάσση πάνω από τους υπόλοιπους.
Το μηχανάκι δεν ήταν ίδιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
Το βλέπω να γίνεται πάλι Simoncelli vs the World... Η δημοσκόπηση έχει αντικείμενο τον καλύτερο αναβάτη του 2011. Ε λοιπόν, το 2011, ο Simoncelli δεν πήγε και τόσο καλά... Στους περισσότερους αγώνες που τερμάτισε, έβλεπε την πλάτη του (μέτριου) Dovizioso, οδηγώντας το ίδιο μηχανάκι. Άρα, τις ψήφους που πήρε, τις πήρε λόγω της συμπάθειας που προκαλούσε σε μέρος του κοινού -τόσο ζωντανός, λόγω του τρόπου οδηγησης του, όσο και νεκρός, λόγω του τραγικού θάνατου του- και όχι για τα αποτελέσματα του στην πίστα. Γι'αυτό μιλάω για 'τιμή ένεκεν'...
Παρεμπιπτόντως, ψήφισα τον Stoner. Άσχετα από το αν είναι συμπαθής ή όχι, το 2011 ήταν μια κλάσση πάνω από τους υπόλοιπους.
Δεν είμαι σίγουρος αν ο Σίμος είχε και το ίδιο σασμάν. (αν ξέρει κάποιος λέει)
Σε γενικές γραμμές όμως όλες οι βελτιώσεις πρώτα περνάνε στα εργοστασιακά και ύστερα στις δορυφορικές.
Πρόσθεσε σ αυτό που λες ότι ο Ντόβι είχε και 2 χρόνια το μηχανάκι και θα το δεις αλλιώς το πράμα.
(για Στόνερ δεν το κουβεντιάζω γιατί είναι σε άλλο πλανήτη)
Αντικειμενικά ξαναλέω- ο Στόνερ τα διέλυσε όλα φέτος.
Υποκειμενικά όμως πιστεύω ότι ο Σίμος ήταν ο οδηγός της χρονιάς.
+ Είχε πάρει τη θέση του Ντόβι στην ομάδα και ο τελευταίος αγώνας ήταν αυτός του γ… του γοήτρου.
Της περηφάνιας.
Αν μη τι άλλο έκανε τη Χόντα να τον δει με άλλο μάτι.
(θυμάσαι τι έκανε η 2η χόντα που ήταν ίδια με του Σίμου?)
Μιλάω πάντα υποκειμενικά και προσθέτω ότι μια φορά έχω στενοχωρηθεί τόσο πολύ από ατύχημα οδηγού.
Τότε που έπεσε ο Ρένεη.
(Τηλεοπτικά γνωστού οδηγού όχι Έλληνα)