Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Αυτά μπαίνουν και σε tubeless ή θέλουν σαμπρέλα;
μαλακα ιδιοκτητη θελουν,
τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες..
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
μαλακα ιδιοκτητη θελουν,
τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες..![]()
Πιασαρικος ο τιτλος για να θεσω ενα ερωτημα:
Οταν γαμ.. ο καιρος, για παντελονι τι φορατε ?
Γιατι τελευταια οταν ταξιδευω με θερμοκρασια 0 (κ παρακατω τελευταια), ναι μεν ο λαιμος, στηθος κ χερια δεν εχουν προβλημα (ας ειναι καλα το νεκ προτεκτορ και το διπλο γαντι.) αλλα τα ποδια γινονται κατεψυγμενα με το τζιν, εχω σκεφτει σκελεα στρατιωτικη αλλα το προβλημα ειναι οτι λεγεται "στρατιωτικη", αν ειχε αλλη ονομασια ισως να την εβαζα.![]()
Κατι σαν προστατευτικο στα μπουτια (για το κρυο ε) που να βγαινει-μπαινει ευκολα υπαρχει ?
υπαρχουν σημεια του πλανητη που χωρις αυτα δεν ανεβαινεις στο μηχανακιΑρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
μαλακα ιδιοκτητη θελουν,
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Ενα απλο και οικονομικο αδιαβροχο κανει δουλεια... Μπαινει ευκολα, δεν πιανει χωρο και δεν θα πιστευεις ποσο κρυο κοβει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Γιατι τελευταια οταν ταξιδευω με θερμοκρασια 0 (κ παρακατω τελευταια), ναι μεν ο λαιμος, στηθος κ χερια δεν εχουν προβλημα (ας ειναι καλα το νεκ προτεκτορ και το διπλο γαντι.) αλλα τα ποδια γινονται κατεψυγμενα με το τζιν, εχω σκεφτει σκελεα στρατιωτικη αλλα το προβλημα ειναι οτι λεγεται "στρατιωτικη", αν ειχε αλλη ονομασια ισως να την εβαζα.![]()
Κατι σαν προστατευτικο στα μπουτια (για το κρυο ε) που να βγαινει-μπαινει ευκολα υπαρχει ?![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
ισοθερμικο, τζιν και ενα φθηνο αντιανεμικο-αδιαβροχο που λεει και ο monk και θα δεις διαφοραΑρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Κατι σαν προστατευτικο στα μπουτια (για το κρυο ε) που να βγαινει-μπαινει ευκολα υπαρχει ?
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Τα αδιαβροχα ναιλον δεν ειναι ? Κοβει οντως κρυο![]()
Επειδη δεν περναει ο αερας ε... εξυπνο :wacko:
Είδα την φωτό με τι βίδες και θυμήθηκα εκείνον που είχε πάει νορντκαπ με το R1 για φιλανθρωπικό σκοπό.
http://www.youtube.com/watch?v=bjWtcqPeZLw
Χειμώνα κιόλας![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
μαλακα ιδιοκτητη θελουν,
:rotflmao: :rotflmao:
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
μαλακα ιδιοκτητη θελουν,
τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες..
http://www.youtube.com/watch?v=iZ9M3P_P9_U
Accipere quam facere praestat injuriam
Μεγαλε χαρηκα που σας γνωρισα!!! Την επομενη καφε!!
Να κανω και ΄γω μια ερωτηση ....δερμα ή cordura παντελονι??
![]()
![]()
Με δερμάτινο παντελόνι και ισοθερμικο από μέσα εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι κρυώνω...ίσα ίσα που αν σταματήσω και βρεθώ σε εσωτερικό χώρο μετά από λίγο αρχίζω και ζεσταίνομαι κιόλας. Από cordura δεν έχω εμπειρία, αν μπορεί κάποιος άλλος να διαφωτίσει παρακαλώ.....
Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast