Καλά τα λες, αλλά σε λένε "Gatoulis".Αρχικά δημιουργήθηκε από Gatoulis
Καλησπερα σε ολους!
Ποτέ δεν κατάλαβα με ποια λογική θεωρούν ΤΟΣΟ πιο δροσερό ένα ανοιχτό ανοιγόμενο κράνος από ένα full face με ανοιχτή ζελατίνα.
Καλά τα λες, αλλά σε λένε "Gatoulis".Αρχικά δημιουργήθηκε από Gatoulis
Καλησπερα σε ολους!
Ποτέ δεν κατάλαβα με ποια λογική θεωρούν ΤΟΣΟ πιο δροσερό ένα ανοιχτό ανοιγόμενο κράνος από ένα full face με ανοιχτή ζελατίνα.
Life begins at 45°.
Fullface-Fullface-Fullface-Fullface!!!
Μαγνητοφωνησε το παραπανω και βαλτο να το ακουει ο φιλος σου οταν κοιμαται μηπως και υποσυνείδητα αλλαξει γνωμη..
Σπεύδε βραδέως..
την μεγαλη διαφορα την καταλαβαινεις οταν εισαι σταματημενος ή πας με πολυ χαμηλη ταχυτητα, οταν τρεχεις δεν βολευει να εχεις ανοιχτο το σπαστο ουτως η αλλως!Ποτέ δεν κατάλαβα με ποια λογική θεωρούν ΤΟΣΟ πιο δροσερό ένα ανοιχτό ανοιγόμενο κράνος από ένα full face με ανοιχτή ζελατίνα.
εδω ειναι τα σημεια που σου λεω οτι ειναι στα καμπεργκ αλλα και σε ολα (απ οσο ξερω) τα σπαστα κρανοι απο πλαστικο. Γι αυτο σου λεω αν πας για σπαστο η αποψη μου ειναι αυτη, ειναι οτι πιο πλησιεστερο σε φουλφεις απο θεμα ασφαλειας. Αν θες να σου αναφερω αυριο που θα εχωπερισσοτερο χρονο και διαφορα στον μηχανισμο ανοιγματος που στο νολαν δεν ειναι απλα μια βιδα ειναι μηχανισμος για να ειναι πιο ενιαιο το "σαγονι" το ανοιχτο με το κρανος. και δεν ειναι αμαν και τι πιο ακριβα τα νολαν απο τα καμπεργκ.
αποψη μου παντα
![]()
Ναι καταλαβα τι εννοεις, αν διαβασα καλα ειναι μεταλικο το συγκεκριμενο σημειο σε αυτο το κρανος, θα του ξαναριξω μια ματια για σιγουρια!Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
καλα το σκεφτεσαι για το κρανος απλα τσεκαρε το απο κοντα αυτο που σου λεω, αυτα ειναι τα σημεια που ειναι μεταλικα στα νολαν (δεν εννοουσα το κουμπωμα στον λαιμο) , νομιζω οτι στα καμπεργκ δεν ηταν,δεν ξερω για τωρα αλλα νομιζω πως ακομα δεν ειναι. επισης τα νολαν δινουν 5 χρονια εγγυηση που μπορει να φανει χρησιμη σε ενα τετοιου ειδους κρανος.
Edit: Ειδα το απο πανω σου μηνυμα μολις τωρα και καταλαβα τι εννοεις! Αν σου περισσευει λιγος χρονος αυριο εξηγησε μου το λιγο καλυτερα! Ευχαριστω πολυ!
Σου απαντησε ηδη ο Χρηστος Χ, αλλα αν διαβασεις το ποστ μου θα δεις οτι αναφερω κι εγω την απαντηση στο ερωτημα σου. Οταν εισαι σταματημενος και εχει 40 βαθμους, δεν ειναι το ιδιο να εχεις full face και ανοιγομενο κρανος, αλλα σιγουρα ειναι και θεμα επιλογης αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Καλά τα λες, αλλά σε λένε "Gatoulis".
Τωρα οσο αφορα την πρωτη σου προταση ουτε που θα την σχολιασω, πραγματικα δεν μπορωνα καταλαβω για πιο λογο το ανεφερες,
Μη μασας χιουμορ ειναι τοπικο, παντα με την καλη την εννοια !!Τωρα οσο αφορα την πρωτη σου προταση ουτε που θα την σχολιασω, πραγματικα δεν μπορωνα καταλαβω για πιο λογο το ανεφερες,![]()
![]()
Πρώτον ας διορθωθεί ο τίτλος γιατί είναι παραπλανητικός.
Δεύτερον, φίλε Γατούλη καλορίζικο το κρανάκι κι αγρατζούνιστο αλλά fullface δεν είναι.
Έχει περισσότερο βάρος και δεν σε προστατεύει τόσο όσο ένα κλειστό.
Ελπίζω εν καιρώ να το διαπιστώσεις και να το βάλεις στην άκρη.
![]()
Στον καύσωνα -στο σταμάταξεκίνα- η χρυσή τομή ασφάλειας/άνεσης είναι το mx κράνοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gatoulis
Οταν εισαι σταματημενος και εχει 40 βαθμους, δεν ειναι το ιδιο να εχεις full face και ανοιγομενο κρανος, αλλα σιγουρα ειναι και θεμα επιλογης αυτο.![]()
Τα mx κρανη αν δεν κανω λαθος δεν ειναι αυτα για της "ανωμαλου" μηχανες; Αυτα δεν ειναι που δεν εχουν ουτε καν ζελατινα μπροστα; Αν ναι, τοτε σιγουρα ειναι αρκετα αεριζωμενα αλλα δεν νομιζω να παρεχει την ιδια προστασια με ενα κλειστο μπροστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Στον καύσωνα -στο σταμάταξεκίνα- η χρυσή τομή ασφάλειας/άνεσης είναι το mx κράνος![]()
μια χαρά κάνουν και για μες την πόλη το καλοκαίρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gatoulis
Τα mx κρανη αν δεν κανω λαθος δεν ειναι αυτα για της "ανωμαλου" μηχανες; Αυτα δεν ειναι που δεν εχουν ουτε καν ζελατινα μπροστα; Αν ναι, τοτε σιγουρα ειναι αρκετα αεριζωμενα αλλα δεν νομιζω να παρεχει την ιδια προστασια με ενα κλειστο μπροστα.
και "ζελατίνα" έχουν σαν γυαλιά του σκι/snowboard
Πες τα φιλε πες τα.!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από chriscrypton
Fullface-Fullface-Fullface-Fullface!!!
Μαγνητοφωνησε το παραπανω και βαλτο να το ακουει ο φιλος σου οταν κοιμαται μηπως και υποσυνείδητα αλλαξει γνωμη..![]()
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Οκ, δεκτον αυτο που λες, αλλα δεν προκειται να παρω δυο κρανη, ψαχνω ενα κρανος που να με εξυπηρετει ολο το χρονο οχι μονο το καλοκαιρι, γι'αυτο κατεληξα σε αυτο που ειπα πιο πανω. Για τις δικες μου αναγκες ειναι η χρυση τομη για ολο το χρονο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μια χαρά κάνουν και για μες την πόλη το καλοκαίρι.
και "ζελατίνα" έχουν σαν γυαλιά του σκι/snowboard
Μανο στο φορουμ μπηκες για να ρωτησεις τις αποψεις των ανθρωπων σχετικα με ενα συγκεκριμενο τυπου κρανους. Εκτος οτι εγραψες οτι να ναι στον τιτλο, τα εγραψες και τελειως μπερδεμενα στο αρχικο σου ποστ. Και ενω εγραψαν τοσα παιδια που κατεθεταν την αποψη τους με επιχειρηματα στο τι ειναι καλυτερο εσυ πας και παραθετεις ενα ακυρο ποστ ενος παιδιου απο εδω που απλα το πεταει για να το πεταει χωρις να επιχειρηματολογει υπερ τις αποψης του. Ουδεν σχολιον, ολοι καταλαβαν νομιζω οτι εσυ εισαι ο κολλημενος και οχι εγω!Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
Πες τα φιλε πες τα.!!!![]()
Κι εγώ όταν πρωτοξεκίνησα με αυτή τη λογική πήρα ένα μπουφάν και τώρα έχω καταλήξει με 5-6 δν θυμάμαιΑρχικά δημιουργήθηκε από Gatoulis
Οκ, δεκτον αυτο που λες, αλλα δεν προκειται να παρω δυο κρανη, ψαχνω ενα κρανος που να με εξυπηρετει ολο το χρονο οχι μονο το καλοκαιρι, γι'αυτο κατεληξα σε αυτο που ειπα πιο πανω. Για τις δικες μου αναγκες ειναι η χρυση τομη για ολο το χρονο.![]()
δώσε πόνοΑρχικά δημιουργήθηκε από Gatoulis
Μανο στο φορουμ μπηκες για να ρωτησεις τις αποψεις των ανθρωπων σχετικα με ενα συγκεκριμενο τυπου κρανους. Εκτος οτι εγραψες οτι να ναι στον τιτλο, τα εγραψες και τελειως μπερδεμενα στο αρχικο σου ποστ. Και ενω εγραψαν τοσα παιδια που κατεθεταν την αποψη τους με επιχειρηματα στο τι ειναι καλυτερο εσυ πας και παραθετεις ενα ακυρο ποστ ενος παιδιου απο εδω που απλα το πεταει για να το πεταει χωρις να επιχειρηματολογει υπερ τις αποψης του. Ουδεν σχολιον, ολοι καταλαβαν νομιζω οτι εσυ εισαι ο κολλημενος και οχι εγω!![]()
Μακαρι να εχω τα χρηματα να παρω και κατι καλυτερο αλλα και κατι ακομα αν αυτο που εχω δεν με καλυπτει! Στους καιρους ομως τωρα που ειμαστε προσπαθουμε να γλυτωσουμε απο οπου μπορουμε, γι'αυτο ψαχνω και κατι που να ειναι value for money και παντως καιρου με τη λιγοτερο δυνατη "εκπτωση" στην ασφαλεια!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Κι εγώ όταν πρωτοξεκίνησα με αυτή τη λογική πήρα ένα μπουφάν και τώρα έχω καταλήξει με 5-6 δν θυμάμαι![]()