Προσωπικά το σκέφτομαι σοβαρά!
http://www.pirateparty.gr/
Προσωπικά το σκέφτομαι σοβαρά!
http://www.pirateparty.gr/
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Κι εγω το σκεφτομουν, αλλα ωρες ωρες κατι μου βρωμαει σ'αυτους...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Προσπαθεί να βρει αρχικά την IP σου & στη συνέχεια να τσεκάρει, τι torrents έχεις κατεβάσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από RizlaPlusPlus
Επισης, αν υπαρχει η ευγενης καλοσυνη, θα μπορουσε κανεις να μου πει τι ακριβως λεει το youhavedownloaded??? Γιατι εμενα μου λεει "Hi. We have no records on you."![]()
πότε δε μου άρεσαν οι θεωρίες συνομωσίας γενικώς και ειδικός...
Τώρα τελευταία όμως λαμβάνω πολύ δυσοίωνα μυνήματα για το μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον...
Π.χ παλιά μου έλεγαν για παγκόσμια κυβέρνηση και (προσέξτε) παγκόσμιο νόμισμα...θυμάστε πέρυσι το καλοκαίρι την πρόταση της κίνας για ένα παγκόσμιο νόμισμα;
πρώτη "ήττα"...
Καλά,σαφώς δε συνέβη κάτι τέτοιο αλλά από εκεί που ήμουν πολέμιος των συνομωσίων ,μου ρθε κάπως η είδηση...
Και τώρα αυτό...τα περί κατάλυσης των ανθρωπίνων ελευθεριών και ειδικά ο έλεγχος όλων των κινήσεων μας...
Έλεος...
Μπουρδες!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Προσπαθεί να βρει αρχικά την IP σου & στη συνέχεια να τσεκάρει, τι torrents έχεις κατεβάσει.
Μου κανει για trolling site.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μπουρδες!
Μου κανει για trolling site.
Στις περιπτώσεις που καταφέρνει να βρει την IP δουλεύει σωστά. Όταν όμως δε μπορεί να φτάσει μέχρι την IP του χρήστη, αλλά πχ το DSLAM του provider, δείχνει ότι ναναι.
Είμαστε στο web 2.0. Στο web 3.0 η πρόσβαση στα site θα γίνεται με πακέτα συνδρομών από τους providers, σαν τα πακέτα της καλωδιακής για παράδειγμα, και σχεδόν τα πάντα θα γίνονται μέσω κάποιου social network.
Τα 'ελεύθερα' site μπορεί να μην είναι προσβάσιμα από όλους τους χρήστες, θα είναι ανάλογα το πακέτο φαντάζομαι.
Αυτά. Χαβ φαν!
δεν νομίζω να χρειάζεται να προσπαθήσει και πολύΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Προσπαθεί να βρει αρχικά την IP σου ...![]()
Give me fuel, Give me fire
Ας κανουν οτι θελουν, το ποταμι δε γυριζει πισω... θελω να πω το διαδικτυο περαν ολων των σαχλων και ανουσιων πραγματων αποτελεσε και αποτελλει επανασταση για την ανθρωποτητα, πιστευω ακρδαντα οτι ειναι το μεσο με το οποιο προκειται να γινουν θαυμαστα πραγματα στο μελλον...
Αν περιοσρισουν το internet οπως το ξερουμε σημερα, το επομενο βημα ειναι να φτιαχτουν σιγα - σιγα μικρης εμβελειας ανεξαρτητα δικτυα...τα οποια σταδιακα θα μεγαλωνουν και θα συνενωνονται... στην αρχη σε καθε πολη μετα σε νομους και τελος σε χωρες ολοκληρες... το τελικο σταδιο ειναι οι ηπειροι και αντε γεια σας!
they gonna klas our po*ts!
υ.γ. Το οτι το φοβουνται παρα πολυ και οτι θα κανουν τα παντα για να το περιοσισουν ειναι δεδομενο παντως...
Tor - The onion routing
Βέβαια είναι τραγικά αργά δεδομένων των ταχυτήτων που έχουμε συνηθίσει πλέον. Κάπου είχα διαβάσει επίσης ότι κάπως σπάει και αυτό αλλά δεν το έχω ψάξει παραπάνω.
Η αρχή λειτουργίας του είναι ότι βάζεις τον υπολογιστή σου ως κόμβο στο δίκτυο του (δεν είναι απαραίτητο, μπορείς απλά να το χρησιμοποιήσεις) και κάθε τι που στέλνεις ακολουθεί μια διαδρομή μέσα από κάποιους κόμβους και τελικά δεν μπορεί να εντοπιστεί ο υπολογιστής που έκανε πραγματικά το request.
Όμως μου είχε στείλει ένας φίλος ένα άρθρο με μια περίπτωση...
συνοπτικά, αφού βάζεις τον υπολογιστή σου στο δίκτυο περνάνε από εσένα requests διαφόρων χρηστών ανά τον κόσμο. Υπάρχει δυστυχώς και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί από κάθε καρυδιάς καρύδι, και είναι ορισμένα πράγματα που δεν γουστάρω...
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Αυτό πάντως είναι:a015: :a57:
Megaupload
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Άσχημα τα νέα για το Ελληνικό Ίντερνετ.. σε τελετή που έγινε στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ιαπωνίας,
αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και 22 κρατών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, υπόγραψαν
την αμφιλεγόμενη συνθήκη ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), που προσπαθεί να επιβάλει κοινά
παγκόσμια standards επιβολής και προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησία παγκοσμίως.
http://www.youtube.com/watch?v=63JyX...layer_embedded
Στο άκουσμα της είδησης, έγιναν επιθέσεις από hackers σε sites ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και οι πολέμιοι
του λένε ξεκάθαρα πως είναι μια συμφωνία παρόμοια με τα νομοσχέδια SOPA και PIPA που δεν ψηφίστηκαν
την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ και απειλούν να φέρουν καθεστώς διαδικτυακής λογοκρισίας.
Οι χώρες της Ε.Ε. που υπέγραψαν είναι:
Austria
Belgium
Bulgaria
Czech Republic
Denmark
Finland
France
ΕΛΛΑΔΑ
Hungary
Ireland
Italy