Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 213

Θέμα: Σάββατο 10/9 - Πεντέλη

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Εξηγησε το παραπανω.
    Εκτος και αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο για λιγο εξω απο την Αθηνα.
    Μηπως λιμανακια?....
    δεν ερχεστε αγιαννη ρωσσο λεω εγω!!!

να ερθω και εγω μαζι σας!!!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Καταρχάς να πω ότι πρώτη φορά πήγα Πεντέλη στην συγκεκριμένη διαδρομή προχτές. Κανείς δεν λέει ότι είναι η τέλεια διαδρομή αλλά πιστεύω ότι είναι μια χαρά για να πας να χαρείς λίγο στροφές.

Ποιος είπε ότι θα πάμε για προπόνηση ή για να πιέσουμε στο όριο (είτε το δικό μας είτε της μηχανής) ??? Μέχρι τώρα 4 διαδρομές ξέρω ότι είναι «κατάλληλες» για κάτι τέτοιο (τα εισαγωγικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ):

1. Επίδαυρος
    2. Προς Β. Εύβοια
    3. Ναύπακτος
    4. Μπράλος

Η σειρά ήταν εντελώς τυχαία. Από αυτές τις 4 έχω κάνει αρκετές φορές την πρώτη και μια φορά μόνο την δεύτερη. Πραγματικά σε καμιά από τις 2 δεν είδα να είναι καλύτερα τα πράματα από προχτές το απόγευμα στην Πεντέλη. Η πρόσφυση νομίζω είναι στα ίδια επίπεδα και η κίνηση (τουλάχιστον εκείνη την ώρα) επίσης στα ίδια επίπεδα. Μήπως λείπουν από Επίδαυρο οι καυλωμένοι κουτάκηδες? Προσωπικά για κατούρημα είχα σταματήσει και κόντεψε να περάσει από πάνω μου BMW που πήγαινε με τα τέσσερα στην Επίδαυρο……. Δεν έχει τυφλές στροφές στην Επίδαυρο ή στη Εύβοια? Εκεί κι αν έχει….. Είναι δυνατόν ορεινός δρόμος χωρίς τυφλές στροφές? Για ανάποδες κλίσεις δεν πρόσεξα κάτι, ίσως να μου διέφυγε και να κάνω λάθος.

Μην μπερδεύετε και μην συγκρίνετε τα Μέγαρα με οποιαδήποτε «καλή διαδρομή». Δεν είναι συγκρίσιμα και είμαι από τους πρώτους που θα συμφωνήσω με τον gixxerpap όσον αφορά τα Μέγαρα. Αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι και να μου πεις:

Σε αυτή τη φάση χαρακτηρίζομαι νέος οδηγός για την κατηγορία και πραγματικά άπειρος όσον αφορά την «γρήγορη οδήγηση». Προσπαθώ να μελετήσω και να αφομοιώσω την «θεωρία» της γρήγορης οδήγησης διαβάζοντας ότι μπορώ να βρω, πχ Twist of the Wrist 2, άρθρα σχετικά με CSS, το βιβλιαράκι το Καλαντζό, άρθρα στο internet, ότι μπορώ τέλος πάντων. Θέλω λοιπόν να βρω ένα πεδίο όπου μπορώ να τα δοκιμάσω όλα αυτά. Με το χέρι στην καρδιά, μου προτείνεις να πάω να μπω στα Μέγαρα στην κατάσταση που επικρατούσε εκεί στο τελευταίο track day? Με 30-35 μηχανές ανά session? Με τον καθένα να με περνάει αέρα από εσωτερικές-εξωτερικές με σίγουρο αποτέλεσμα να τρομοκρατούμαι και τελικά να το ξανασκέφτομαι αν θα μπω στο επόμενο session?

Θέλω λοιπόν να νιώσω πρώτα ότι έχω έναν απαιτούμενο έλεγχο πάνω στην μηχανή, ότι μπορώ να έχω έναν ρυθμό που θα είναι οκ για πίστα, ότι θα έχω μια ελάχιστη εμπειρία αν πάει ο μ$#@κας να με περάσει όταν δεν πρέπει, ότι στην τελική δεν θα πέσω επειδή θα έχω τρομάξει/αποσυντονιστεί.

Παρακαλώ μην μου πείτε για CSS γιατί απλά κάποιοι δεν παίρνουμε μηχανές πληρώνοντας από το περίσσευμα μας αλλά αντίθετα κόβουμε από πολλά άλλα αναγκαία για κάποιους για να αποκτήσουμε το μωρό μας………. Καλώς ή κακώς δεν ξέρω αλλά έτσι είναι για κάποιους εδώ μέσα αλλά και γενικότερα. Έτσι λοιπόν ΔΕΝ μου περισσεύουν για CSS. (Φυσικά μη το πάρεις προσωπικά αυτό, απλά το ανέφερα γιατί κάποιοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν «γιατί δεν πάει CSS αυτός και μας πρήζει»)

Τέλος πάντων, ίσως να ξέφυγα λίγο αλλά ελπίζω να κατάλαβες πως το σκέφτομαι το θέμα.

Η βόλτα είναι σύμφωνα με το πνεύμα του αρχικού post, πάμε απλά να χαρούμε λίγο στροφές χωρίς να πάμε ολόκληρο ταξίδι. ΔΕΝ είναι competition ούτε αεροπορία ούτε να πιέσουμε σε όρια ούτε τίποτα τέτοιο. Και είναι τόσο κοντά που αν πια έχει τόσο κίνηση ή αν κάτι μας χαλάσει ρε αδερφέ κάνουμε μεταβολή και σε 20 λεπτά είμαστε σπιτάκι μας ή πίνουμε καφέ Πόρτο Ράφτη…….

Όλα τα παραπάνω φιλικά και συναδελφικά πάντα………

PS. Για τον n1k3man: Ναι, πάνω κάτω θα πηγαίνουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
    δεν ερχεστε αγιαννη ρωσσο λεω εγω!!!

να ερθω και εγω μαζι σας!!!!!
    Γιωργο, δεν ερχεσε Παυλιανη λεω εγω;

.
    Σταυρο, εισαι σε καλο δρομο.......

Διαβαζοντας καποια σχετικα βιβλια (Parks, Roberts, Pridmore, Code) θα μπορεσεις να μαθεις αρκετα περισσοτερα απο την θεωρια που διδασκεται σημερα στα μαθηματα του CSS.
    Εδω ομως εχεις το προβλημα της πρακτικης εξασκησης και εκει ειναι που βοηθανε τα μαθηματα του CSS εφοσον μπορεις με ασφαλεια να κινηθεις αργα σε μια πιστα δοκιμαζοντας τεχνικες και μαλιστα με καθοδηγηση.

Το προβλημα δηλαδη για μενα δεν ειναι η θεωρια αλλα η πρακτικη.
    Η μονη λυση ειναι Σερρες και μαλιστα καθημερινες εφοσον μπορεις να γυρνας σχεδον μονος σου χωρις να ενοχληθεις απο κανενα (για να εξασκηθεις σωστα θα πρεπει να γυρνας στο 60-70% των δυνατοτητων σου).
    Μεγαρα μπορεις να μπεις μονο σε trackday, οποτε με τοσο κοσμο δεν θα καταφερεις και πολλα εκτος ισως απο το να δοκιμασεις τα ορια σου, εφοσον λογω του οχλου θα αναγκαστεις να κινηθεις γρηγοροτερα απο οτι θα ηθελες, αλλα ετσι δυστυχως θα εξασκηθεις ελαχιστα.....

Αργησα να το καταλαβω, αλλα πραγματικα θαυμαζω περισσοτερο εκεινους που οδηγουν σβελτα με σωστη τεχνικη παρα εκεινους που "κατεβαζουν" χρόνους αλλα καθονται σαν αγγουρι πανω στο μηχανακι......

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ

1.ΝΑΥΠΑΚΤΟ( ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ )
    2.ΜΠΡΑΛΟΣ( ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΛΜ )
    3.ΕΠΙΔΑΥΡΟ
    4.ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ(ΕΥΒΟΙΑ)

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΛΜ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200 ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΡΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ.

ΣΤΑΥΡΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΒΟΛΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΛΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ ΟΛΩΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ.
    ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΙΤΕΑ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΩΡΩ ΒΑΡΕΤΕΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΕΓΑΡΑ).

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Σταυρο, εισαι σε καλο δρομο.......

Διαβαζοντας καποια σχετικα βιβλια (Parks, Roberts, Pridmore, Code) θα μπορεσεις να μαθεις αρκετα περισσοτερα απο την θεωρια που διδασκεται σημερα στα μαθηματα του CSS.
    Εδω ομως εχεις το προβλημα της πρακτικης εξασκησης και εκει ειναι που βοηθανε τα μαθηματα του CSS εφοσον μπορεις με ασφαλεια να κινηθεις αργα σε μια πιστα δοκιμαζοντας τεχνικες και μαλιστα με καθοδηγηση.

Το προβλημα δηλαδη για μενα δεν ειναι η θεωρια αλλα η πρακτικη.
    Η μονη λυση ειναι Σερρες και μαλιστα καθημερινες εφοσον μπορεις να γυρνας σχεδον μονος σου χωρις να ενοχληθεις απο κανενα (για να εξασκηθεις σωστα θα πρεπει να γυρνας στο 60-70% των δυνατοτητων σου).
    Μεγαρα μπορεις να μπεις μονο σε trackday, οποτε με τοσο κοσμο δεν θα καταφερεις και πολλα εκτος ισως απο το να δοκιμασεις τα ορια σου, εφοσον λογω του οχλου θα αναγκαστεις να κινηθεις γρηγοροτερα απο οτι θα ηθελες, αλλα ετσι δυστυχως θα εξασκηθεις ελαχιστα.....

Αργησα να το καταλαβω, αλλα πραγματικα θαυμαζω περισσοτερο εκεινους που οδηγουν σβελτα με σωστη τεχνικη παρα εκεινους που "κατεβαζουν" χρόνους αλλα καθονται σαν αγγουρι πανω στο μηχανακι......
    Δλδ οι Σέρρες είναι ανοιχτές όλες τις καθημερινές για μηχανές? Αν είναι έτσι θα πάρω μια βδομάδα άδεια και θα πάω πάνω, έτσι κι αλλιώς παίζει σπίτι Θεσσαλονίκη. Απλά πίστευα ότι και εκεί είναι μόνο ΣΚ και πάλι έχει όσο να'ναι κόσμο. Όχι βέβαια όσο στο χάος στα Μέγαρα..... Το κόστος πόσο είναι την ημέρα?

Για να καταλάβεις τώρα είμαι στο στάδιο που προσπαθώ να μάθω και να κάνω όσο το δυνατόν πιο αυτόματα γίνεται πράματα όπως το που να κοιτάω (target fixation, ή μάλλον πως να το αποφεύγεις), σωστή εκτίμηση της στροφής, γραμμές, σωστά κατεβάσματα-επιβράδυνση, σταδιακό άνοιγμα μέσα στη στροφή, έλεγχο πάνω στα αισθήματα πανικού (δεν θυμάμαι ακριβώς τον όρο, εννοώ την φάση πχ που νομίζεις ότι μπήκες με πολλά και πας να φρενάρεις αλλά δεν πρέπει) και άλλα παρόμοια.

Νομίζω ότι αυτά προς το παρόν τα πετυχαίνω και στους δημόσιους δρόμους και βλέπω μια βελτίωση, τουλάχιστον όσον αφορά την αυτοπεποίθηση μου πάνω στη μηχανή. Μπορεί για κάποιους να είμαι αργός αλλά καθόλου δεν με νοιάζει.

Στο επόμενο στάδιο, το οποίο αν είναι όπως το λες θα το δω στην πίστα, θέλω να δουλέψω πάνω στις κινήσεις του σώματος. Το έχω δοκιμάσει και στο δρόμο αλλά να σου πω την αλήθεια το φοβάμαι στο δρόμο και το άφησα προς το παρόν.

Τέλος πάντων, αύριο είμαστε Πεντέλη, είπες ότι είναι αργά 11, μάλλον έχεις δίκιο, την ώρα την είχα αφήσει στο φλου έτσι κι αλλιώς, αν είναι ανεβαίνουμε κι εμείς 9:30 αν δεν έχει αντίρρηση και ο Γιώργος (After) με τον συνάδελφο του. Μια ερώτηση μόνο, μήπως παίζει υγρασία τόσο νωρίς? Επειδή είναι βουνό και κάπου ίσως να μην πιάνει ήλιος από νωρίς. Είχε πέσει ένας φίλος Επίδαυρο λόγω υγρασίας και το φοβάμαι λίγο αυτό το θέμα. Ξέρεις, στη μια στροφή στεγνά και στην επόμενη υγρασία είναι ότι χειρότερο......

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ

1.ΝΑΥΠΑΚΤΟ( ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ )
    2.ΜΠΡΑΛΟΣ( ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΛΜ )
    3.ΕΠΙΔΑΥΡΟ
    4.ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ(ΕΥΒΟΙΑ)

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΛΜ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200 ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΡΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ.

ΣΤΑΥΡΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΒΟΛΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΛΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ ΟΛΩΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ.
    ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΙΤΕΑ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΩΡΩ ΒΑΡΕΤΕΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΕΓΑΡΑ).

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ.
    Σταύρο αυτή η Ναύπακτος μου έχει γίνει όνειρο απατηλό....... Δυο φορές ήταν να πάμε οργανωμένα από εδώ μέσα και μια τρίτη θα πήγαινα μόνος μου και τελικά ΑΚΟΜΑ δεν έχω πάει! Όλο στραβώνει το πράμα τελευταία στιγμή!

Την επόμενη βδομάδα πάντως θα έχω τα καινούργια λαστιχάκια μου οπότε με βλέπω εκεί το επόμενο Σάββατο!

Πάντα με προσοχή φυσικά!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Αν είναι να βρεθείτε κατά τις 09:30,κατά 90% θα έρθω και γω.Που θα σας βρώ όμως (δε ξέρω το μέρος);Εγώ έρχομαι από Πειραιά.Παίζει να βρεθώ με κάποιον νωρίτερα και να πάμε μαζί;Να υποθέσω φόρμες και τα σχετικά;
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
    Αν είναι να βρεθείτε κατά τις 09:30,κατά 90% θα έρθω και γω.Που θα σας βρώ όμως (δε ξέρω το μέρος);Εγώ έρχομαι από Πειραιά.Παίζει να βρεθώ με κάποιον νωρίτερα και να πάμε μαζί;Να υποθέσω φόρμες και τα σχετικά;
    Αν έρχεσαι από Πειραιά και έρθεις από Εθνική θα μπορούσαμε ίσως να βρεθούμε στην Νεα Χαλκηδόνα στον Σκλαβενίτη. Θα πρέπει να βγεις από την έξοδο αμέσως μετά την γέφυρα των Αγίων Αναργύρων (που περνάει πάνω από την Εθνική ) και 100 μέτρα πιο πάνω είναι ο Σκλαβενίτης (είναι τεράστιο κτίριο, δεν το χάνεις με τπτ!). Μετά πάμε μαζί μέχρι το σημείο συνάντησης με τον After (Χαλάνδρι) και μετά κατευθείαν Πεντέλη.

Δώσε μόνο λίγο χρόνο να δω αν τελικά μπορεί και ο After στις 9:30. Α, φυσικά για να είμαστε Πεντέλη 9:30 θα πρέπει να βρεθούμε Χαλκηδόνα το αργότερο 9!

8:45 καλύτερα μάλλον!

.
    Aπαντησεις στον Σταυρο :

Oι Σερρες ειναι open ολες τις καθημερινες (καλο θα ειναι να εχεις παρει τηλ. πριν ανεβεις μηπως γινεται συντηρηση) με κοστος 45 για μιση ημερα και 50 για ολοκληρη (με ασφαλιση). Τις Τεταρτες, εχει περισσοτερη κινηση επειδη η εισοδος ειναι δωρεαν για τους Δημοτες Σερρων.

Αποψη μου ειναι η εξασκηση στην πιστα ισοδυναμει με πολλες βολτες στο δρομο οπου θα κανεις χιλιαδες χλμ για να εξασκηθεις το ιδιο οπως σε μια ημερα στην πιστα! (250-300χλμ)

Για τους υπολοιπους :

Θα ειμαι πανω κατα τις 9.30 με φορμα και κανονικο εξοπλισμο - καλο σημειο συναντησης ειναι η πηγή που εχει και σκια (βρισκεται αριστερα πανω σε μια δεξια στροφη πηγαινοντας προς N.Μακρη)

Για υγρασια λογω λιγης βλαστησης δεν εχει προβλημα αλλα καλο θα ηταν να ειμαστε προσεκτικοι στην αρχη (1-2 περασματα) για τυχον "παγιδες"....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Αν έρχεσαι από Πειραιά και έρθεις από Εθνική θα μπορούσαμε ίσως να βρεθούμε στην Νεα Χαλκηδόνα στον Σκλαβενίτη. Θα πρέπει να βγεις από την έξοδο αμέσως μετά την γέφυρα των Αγίων Αναργύρων (που περνάει πάνω από την Εθνική ) και 100 μέτρα πιο πάνω είναι ο Σκλαβενίτης (είναι τεράστιο κτίριο, δεν το χάνεις με τπτ!). Μετά πάμε μαζί μέχρι το σημείο συνάντησης με τον After (Χαλάνδρι) και μετά κατευθείαν Πεντέλη.

Δώσε μόνο λίγο χρόνο να δω αν τελικά μπορεί και ο After στις 9:30. Α, φυσικά για να είμαστε Πεντέλη 9:30 θα πρέπει να βρεθούμε Χαλκηδόνα το αργότερο 9!

8:45 καλύτερα μάλλον!
    Με το που περνάω τη γέφυρα των Αγ. Αναργύρων,βγαίνω στην επόμενη έξοδο,σωστά;Οκ,στις 08:45 θα είμαι εκεί.Με φόρμες και τέτοια;
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Aπαντησεις στον Σταυρο :

Oι Σερρες ειναι open ολες τις καθημερινες (καλο θα ειναι να εχεις παρει τηλ. πριν ανεβεις μηπως γινεται συντηρηση) με κοστος 45 για μιση ημερα και 50 για ολοκληρη (με ασφαλιση). Τις Τεταρτες, εχει περισσοτερη κινηση επειδη η εισοδος ειναι δωρεαν για τους Δημοτες Σερρων.

Αποψη μου ειναι η εξασκηση στην πιστα ισοδυναμει με πολλες βολτες στο δρομο οπου θα κανεις χιλιαδες χλμ για να εξασκηθεις το ιδιο οπως σε μια ημερα στην πιστα! (250-300χλμ)

Για τους υπολοιπους :

Θα ειμαι πανω κατα τις 9.30 με φορμα και κανονικο εξοπλισμο - καλο σημειο συναντησης ειναι η πηγή που εχει και σκια (βρισκεται αριστερα πανω σε μια δεξια στροφη πηγαινοντας προς N.Μακρη)

Για υγρασια λογω λιγης βλαστησης δεν εχει προβλημα αλλα καλο θα ηταν να ειμαστε προσεκτικοι στην αρχη (1-2 περασματα) για τυχον "παγιδες"....
    Οκ, θα τα πούμε και από κοντά για τις Σέρρες.

Sorry, ξέχασα να απαντήσω σχετικά με τις φόρμες, κι εγώ με φόρμα θα είμαι, φυσικά αν έχετε βάλτε την. Κράνος-μπουφάν θεωρούνται απολύτως απαραίτητα, και καλό θα ήταν και οι μπότες.

Οκ, για την υγρασία, το βλέπουμε επι τόπου.

Για τι σημείο συνάντησης που λες δεν το ξέρω εγώ αλλά φαντάζομαι θα το ξέρει ο After, αναμένουμε να εμφανιστεί και να ποστάρει......!

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
    Με το που περνάω τη γέφυρα των Αγ. Αναργύρων,βγαίνω στην επόμενη έξοδο,σωστά;Οκ,στις 08:45 θα είμαι εκεί.Με φόρμες και τέτοια;
    Αναμένω επιβεβαίωση από τον After για την ώρα συνάντησης, θα σου πω 100% μόλις μου απαντήσει. Αν τυχόν δεν θα είσαι online να δεις τα ποστ να σου στείλω κινητό να το έχεις?

Ναι, για την φόρμα όποιος έχει την βάζει, ισχύουν αυτά που έγραψα στο παραπάνω ποστ που μάλλον δεν το πρόλαβες να το δεις

ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΖΕΤΑΚΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ??? ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΩ ΤΣΑΡΚΑ ..... ΑΠΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΝΜ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ .... ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΖΕΤΑΚΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ??? ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΩ ΤΣΑΡΚΑ ..... ΑΠΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΝΜ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ .... ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ....

Παίζει να'ναι κι άλλο ένα μαζί.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3....
    από DimChios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2007, 15:59
  2. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3.... (κουβεντουλα)
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14