Σελίδα 2 από 29 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 431

Θέμα: παρκάρω όπου γουστάρω? Δεν νομίζω τάκη...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μου αρεσουν οι ψυχαραιμες και λογικες φωνες που αποδεικνυουν ποσο απολιτιστοι και βοδια ειμαστε οι υπολοιποι...

Ο κοσμος εχει αγριεψει... και ναι σε λιγο και μηχανακια θα βρισκονται στο δρομο και τραπεζια απο καφετεριες και προθηκες καταστηματων...
    Και σ' αρέσει τώρα αυτό έτσι;

Wild west κι όποιος αντέξει;

(ναι τα θυμάμαι τα περί όχλου και καφρίλας, αλλά στο δρόμο-σε αντίθεση με το γήπεδο-είσαι μόνος)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Για τα μηχανακια που δεν εχουν αφησει πεζοδρομιο για πεζοδρομιο εχουν κανει τιποτα να τα σβουριξουν στον δρομο η......

Το κράξιμο με τα αυτοκόλλητα δεν αφορά τα παρανομα παρκαρισμένα οχήματα, αλλά αυτά που εμποδίζουν την διέλευση πεζών.
    Το συγκεκριμένο εμπόδιζε το παρα πολύ κόσμο εκεί που το ΄βαλε. Ή θα έφευγε με κάποιο τρόπο από ΄κει, ή θα περίμεναν οι μαλάκες υπομονετικά τον καραγκιόζη να τελειώσει το ξύσιμο.

Ε..προτίμησαν το πρώτο.

Σιγά ρε, μη πέσουμε σε κατάθλιψη για τις γρατζουνιές στο αμάξι ενός τύπου που γράφει στην παπάρα του το μισό κέντρο της Αθήνας. Με μια αλοιφή θα γίνει τζάμι. :rotflmao: :rotflmao:

@->Sniper, βλέπεις κάτι ταξικό στην κίνηση αυτή? Γιατί εγώ δεν βλέπω κάτι άλλο εκτός από αγανάκτηση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron

Σιγά ρε, μη πέσουμε σε κατάθλιψη για τις γρατζουνιές στο αμάξι ενός τύπου που γράφει στην παπάρα του το μισό κέντρο της Αθήνας. Με μια αλοιφή θα γίνει τζάμι. :rotflmao: :rotflmao:

:

re sy barone.....pes mou oti auto to egrapses gia plaka re sy.....

Το κράξιμο με τα αυτοκόλλητα δεν αφορά τα παρανομα παρκαρισμένα οχήματα, αλλά αυτά που εμποδίζουν την διέλευση πεζών.
    Το συγκεκριμένο εμπόδιζε το παρα πολύ κόσμο εκεί που το ΄βαλε. Ή θα έφευγε με κάποιο τρόπο από ΄κει, ή θα περίμεναν οι μαλάκες υπομονετικά τον καραγκιόζη να τελειώσει το ξύσιμο.

Ε..προτίμησαν το πρώτο.

@->Sniper, βλέπεις κάτι ταξικό στην κίνηση αυτή? Γιατί εγώ δεν βλέπω κάτι άλλο εκτός από αγανάκτηση.
    Δλδ άφησε σημείωμα "τα ξύνω κι έρχομαι"; Το αν γύριζε σαν τον μαλάκα καμιά ώρα και να μην είχε που να το βάλει για να κάνει κάποια δουλειά δεν παίζει σαν ενδεχόμενο;

Σε κατάθλιψη φυσικά και δεν θα πέσουμε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το αν γύριζε σαν τον μαλάκα καμιά ώρα και να μην είχε που να το βάλει για να κάνει κάποια δουλειά δεν παίζει σαν ενδεχόμενο;

Με λεωφορειο τρενο κ γενικοτερα με ΜΜΜ πηγαινεις οπου θελεις στο κεντρο της αθηνας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε πως αλλαζει το μοτο......

πριν λιγο καιρο με μια τετοια φωτο....θα λεγατε......

πω πω οι αλητες....νομιζουν οτι η βια ειναι η λυση.....καταστροφη ξενης περιουσιας....αλλα αυτοι ειαμστε σαν ελληνες κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ .....

και τωρα βλεπω χειροκροτηματα.....
    για δες ρε.....

...πριν λιγο καιρο ειχε ξαναμπει το συγκεκριμενο και τσακωθηκαμε!

Το ιδιο θα γινει και τωρα....

Θεση δεν παιρνω! (λεμε τωρα)

Να πα να γ@μηθει και το AUDI και ο ιδιοΧτήτης του μιας και ειμαι σιγουρος οτι ΔΕΝ το εκανε πρωτη φορα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ...πριν λιγο καιρο ειχε ξαναμπει το συγκεκριμενο και τσακωθηκαμε!

Το ιδιο θα γινει και τωρα....

Θεση δεν παιρνω! (λεμε τωρα)

Να πα να γ@μηθει και το AUDI και ο ιδιοΧτήτης του μιας και ειμαι σιγουρος οτι ΔΕΝ το εκανε πρωτη φορα!

ενταξ μητσο.....αν δεις το μηχανακι σου η το αμαξι σου πουτανα.....καποιον θα εμποδιζε ρε....η θα ενοχλησε.....

οποτε στα αρχιδα μας

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Όχι ρε παιδιά... να το αφήσουν εκεί το αμάξι, να μανουβράρουν στα στενά 50 αυτοκίνητα, 2 λεωφορεία και κανα 2-3 φορτηγάκια και να πάνε από άλλο στενό, επειδή ο κλασσικός νεοέλληνας μ@λ@κ@ς με την απύθμενη "μαγκιά" γούσταρε και το πάρκαρε εκεί το αυτοκίνητο...

Α ναι, θα μπορούσαν να καλέσουν την αστυνομία ή να κολήσσουν αυτοκόλλητο "είμαι γαϊδαρος"...

Μπορούμε πλεόν να λειτουργούμε όλοι έτσι; Από αυτά τα μικρά να ξεκινήσουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Με λεωφορειο τρενο κ γενικοτερα με ΜΜΜ πηγαινεις οπου θελεις στο κεντρο της αθηνας.
    Αν είσαι συνταξιούχος ή αργόσχολος. Αν έχεις να πας σε διάφορετικά σημεία της πόλης και δεν έχεις μηχανή ή ποδήλατο, δεν πας πουθενά.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Ε..προτίμησαν το πρώτο.

Κοιταξε ...... Οση και αν ειναι η μαλακια που εχω κανει......

Δεν εχεις κανεναν δικαιωμα να μου καταστρεψεις την περιουσια (Αλλοι ειναι υπευθυνοι με τον τροπο τους για να τιμωρηθω....)

Κατα τα αλλα το εχω ξαναπει.....

Δεν υπαρχει ποιο δυσκολο πραγμα απο το να οδηγας ενα καροτσι με μωρο στα πεζοδρομια της Αθηνας και οχι μονο......

Αγανακτηση στην δικη σου περιπτωση .....

Αγανακτηση και στην δικη μου.....

Ποιος θα με χειροκροταγε τωρα εδω μεσα εαν εδινα απο ενα κλωτς στην καθε μοτο που θα με υποχρεωνε να παιρνω το καροτσι με το μωρο η... και το καροτσι με τον αναπηρο εαν θελεις στον ωμο...???

Βρε δεν πεφτουμε σε καταθλιψη .....

Αποψη αναφερω...!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δλδ άφησε σημείωμα "τα ξύνω κι έρχομαι"; Το αν γύριζε σαν τον μαλάκα καμιά ώρα και να μην είχε που να το βάλει για να κάνει κάποια δουλειά δεν παίζει σαν ενδεχόμενο;
    Ναι φυσικά και έπαιζε. Καθε πράξη που βολεύει την πάρτη μας, αλλά ταλαιπωρεί τους υπόλοιπους έχει και συνέπειες όμως. Κλήση, πινακίδες, μπογιά, κάδο με σκουπίδια.....ότι μπορεί να κάνει κλικ στον άλλον που σαλτάρει με τον σταρχιδισμό.

Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα ΠΟΤΕ, άσχετα με το πόση ώρα γυρίζω να παρκάρω. Εσύ δηλαδή θα έκλεινες δρόμο επειδή είχες να κάνεις τις δουλειές σου?

@kalγιώργο δεν κάνω καθόλου πλάκα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Όχι ρε παιδιά... να το αφήσουν εκεί το αμάξι, να μανουβράρουν στα στενά 50 αυτοκίνητα, 2 λεωφορεία και κανα 2-3 φορτηγάκια και να πάνε από άλλο στενό, επειδή ο κλασσικός νεοέλληνας μ@λ@κ@ς με την απύθμενη "μαγκιά" γούσταρε και το πάρκαρε εκεί το αυτοκίνητο...

Α ναι, θα μπορούσαν να καλέσουν την αστυνομία ή να κολήσσουν αυτοκόλλητο "είμαι γαϊδαρος"...

κωστα ελπιζω να εχετε καταλαβει οτι μιλαμε για την καταστροφη ξενης περιουσιας ετσι???
    και φυσικα σχολια του τυπου στα αρχιδια μας ο τυπος εχει αουντι αρα εχει λεφτα ειανι τουλαχιστον ηλιθια.....

αν συμφωνουμε λοιπον στα παραπανω.....μη στραβωσει κανεις αν του γαμισουν το αμαξι...η το μηχανακι....η αν το γρατζουνισουν με κλειδι γιατι ειχε παρκαρει λιγο στραβα και εμποδιζε -δυσκολευε καποιον να στριψει.....ετσι???

ΚΚαι συνεχίζουμε με τα μεγαλύτερα που επειδή θα τον τρομάξεις με την μηχανή σου, στο επόμενο φανάρι βγαίνει το 9ρι και σε γεμίζει τρύπες..

Μαλακία είπα.. εμείς είμαστε άγγελοι..

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Συγνωμη τωρα, αλλα δινεται και δικιο στον καραγκιοζη που εκλεισε το δρομο ?
    Καλα του εκαναν, δυστυχως εχουμε γινει τοσο καφροι που μονο ετσι βαζουμε μυαλο. Το εαν δεν εβρισκε να παρκαρει ειναι δικο του προβλημα και οχι των 30-40 "ηλιθιων" μεσα στο λεωφορειο.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Να πω κι εγώ ένα…?
    Αν ο άνθρωπος είχε πάθει κάτι?
    Πως μπορούμε να ξέρουμε ότι το έκανε από γαϊδουριά και όχι από ανάγκη?
    Η αυτοδικία παιδιά είναι κακό πράγμα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ζωή δεν έχει αντού…
    (Άσχετο με την κουβέντα, αυτό είναι και ένα βασικό επιχείρημα αυτών που είναι αντίθετοι στη θανατική ποινή.)

Εγώ δεν θα το έκανα.

Σελίδα 2 από 29 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αυτο το 550(xt)δεν νομιζω να κανει σουζες ...
    από Λευκάδιος στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2011, 20:43
  2. τυχαιο???δεν νομιζω...
    από blackbusa στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 06:44
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 09:43
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 09:14

Κανόνες δημοσιεύσεων