Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Οδηγός Παλιός, Ψάχνει...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Πω πω ρε σεις μπερδεύτηκα ακόμα πιο πολύ. Οσον αφορά το CBF εντάξει τα ξέρω, το είχα, ειναι καλό, χρυσό και φτηνό σε όλα(κόστος αγοράς-συντήρησης-βενζίνες).
    Το παπί το ξεχνάμε γιατί στην Εθνική δεν θα φτουράει οπότε θα μου μείνει στα χέρια.
    Αλλα με το scooter με μπερδέψατε. Ο ένας λέει οτι έχει συχνη θφορά και σχετικά ακριβή στυντήρηση και μακριά απο Ιταλικά και ο άλλος προτείνει Ιταλικό και το λέει αξιόπιστο και φτηνό σε συντηρηση.
    Εντάξει καταλαβαίνω οτι ο καθένας θα έχει καπως διαφορετική γνωμη και ίσως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να θυσιασω την αξία του CBF σαν καλό μοτοσυκλετάκι για τις ανέσεις του Scooter. Οχι τίποτα άλλο αλλα το Sportcity έχει καλή τιμή.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    cb-1
    σε τιμες ξεφτιλας και εχεις μοτοσυκλετα...
    καταναλωση 5,5/100 με ταχυτητες 120-140..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Πω πω ρε σεις μπερδεύτηκα ακόμα πιο πολύ. Οσον αφορά το CBF εντάξει τα ξέρω, το είχα, ειναι καλό, χρυσό και φτηνό σε όλα(κόστος αγοράς-συντήρησης-βενζίνες).
    Το παπί το ξεχνάμε γιατί στην Εθνική δεν θα φτουράει οπότε θα μου μείνει στα χέρια.
    Αλλα με το scooter με μπερδέψατε. Ο ένας λέει οτι έχει συχνη θφορά και σχετικά ακριβή στυντήρηση και μακριά απο Ιταλικά και ο άλλος προτείνει Ιταλικό και το λέει αξιόπιστο και φτηνό σε συντηρηση.
    Εντάξει καταλαβαίνω οτι ο καθένας θα έχει καπως διαφορετική γνωμη και ίσως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να θυσιασω την αξία του CBF σαν καλό μοτοσυκλετάκι για τις ανέσεις του Scooter. Οχι τίποτα άλλο αλλα το Sportcity έχει καλή τιμή.
    Δεν είναι διαφορετική αλήθεια τα ίδια λέμε όλοι.Απλά αυτά τα 150-170 ανά 12000 που λέει ο baron
    και κάποια άλλα "κρυμμένα" στα μικρά σέρβις δεν υπάρχουν στις μοτοσυκλέτες.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Τι γνωμη εχετε για τα παρακατω scooter;
    Sym Hd 200
    Kymco Agility 200
    Sym symphony sr 150
    Παντα με γνωμονα αυτα που θελω δηλαδη εθνικη κηφισια-πειραιας 3-4 φορες την εβδομαδα και κοστος συντηρησης. Μιλαμε για ταχυτητες των 100-110 το πολυ δεν τρεφω αυταπατες για το ποσο γρηγορα πανε.
    Εχασα καποιες ευκαιριες σε cbf που βρηκα και ειδα και 2 που ηθελαν και 300 € σε λαστιχα και service με την αγορα τους οποτε ψαχνω και αλλες επιλογες.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Τα τελευταία 4,5 χρόνια κάνω το Μεταμόρφωση-Γλυφάδα.

Έπηξα και ξεπαραδιαστηκα με το αμάξι, οταν η βενζίνη ήταν στο 1,35 ε/λ. Έτσι αποφάσισα και πήρα μηχανή. Ένα Anhelo 250cc.

Η διαδρομή είναι Μεταμόρφωση-Λ. Κηφισσού-Παραλιακή-Γλυφάδα.

Το Anhelo, στα ανοικτά κομμάτια, για να πηγαίνω με την ροή της κίνησης, ήθελε πάνω απο 9-10χιλ στροφές, κοινώς κατανάλωση στο ταβάνι. Μου έβγαζε απο 120χλμ (με ζόρια...) εως και 170-190χλμ ( με ρυζόχαρτο στο γκάζι,σαν τον GrassHopper, Kung Fu!!) Ασύμφορο. Διότι πήζεις μέχρι την Λ.Καβάλας και μετά ανοίγει ο δρόμος. Κατανάλωση δηλ, πάνω απο 7λ /100χλμ για μένα. Και αν ξεκινήσει, δεν σταματάνε οι μικροβλάβες, εαν δεν ειναι προσεγμένο. Συν τοις άλλοις, το παντρεύεσαι.

Μετά απο 1,5 χρόνο, πήρα το TDM 900. Απλά , κατανάλωση εντός πόλης, χωρίς καγκουριές, 4,9-5,5λ/100χλμ

Τελειώνοντας την παρουσίαση παύλα παράκαμψη, αυτό που θέλω να καταδείξω είναι οτι το μικρό μηχανάκι δεν κάνει για μεγάλες αποστάσεις, ακόμη και το 250Anhelo, το οποίο έχει σχεδόν διπλάσια ιπποδύναμη απο το CBF.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Οδηγός Καινούριος, Ψάχνει :)
    από vreust στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2012, 08:23
  2. Οδηγός Καινούριος, Ψάχνει :)
    από nikos_abel στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2012, 12:50
  3. Άπειρος οδηγός ψάχνει μηχανή (και βοήθεια)!
    από Yannakis13 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2010, 05:56
  4. Νέος οδηγός ψάχνει μοτοσυκλέτα
    από Vagg στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 21:19
  5. Νέος οδηγός, άπειρος, ψάχνει...
    από dimitrisag στο forum Honda
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2010, 17:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •