νταν (γεια χαρα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μπιγκουλα σβησε πμ...
![]()
νταν (γεια χαρα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μπιγκουλα σβησε πμ...
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
όταν στην από πάνω παράγραφο διαφημίζεις κάποιον, με ποια λογική γράφεις απο κάτω ακριβως:
"δεν κανω διαφημιση";
αφού κάνεις!
το προβλημα σου ποιο ειναι?
Ωχ ωχ!![]()
Προφανώς εννοεί πως ο σκοπός του δεν ήταν να διαφημίσει, αλλά να ενημερώσει το φόρουμ για ένα προϊόν-υπηρεσία που ξεχωρίζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
όταν στην από πάνω παράγραφο διαφημίζεις κάποιον, με ποια λογική γράφεις απο κάτω ακριβως:
"δεν κανω διαφημιση";
αφού κάνεις!![]()
Μπορεί η γραμμή ανάμεσα σε αυτά τα δύο να είναι λεπτή αλλά είναι υπαρκτή.![]()
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ωχ ωχ!![]()
σχολαω σε λιγο, μην αγχωνεσαι!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
σχολαω σε λιγο, μην αγχωνεσαι!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Διαφημίζω σημαίνει κάτι συγκεκριμένο και δεν είναι όπως το πάρει κανείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
οπως το παρει ο καθενας...εμενα δεν μου φανηκε για διαφημιση...
Και το αν κάνω διαφήμιση ή οχι , δεν έχει να κάνει με τον αν πίστευω ότι κάνω διαφήμιση ή οχι, αλλά με το τι κάνω στη πραγματικότητα.
Οπότε κάτω από μία "διαφήμιση" δεν έχει καμια λογικη ενα συμπληρωματικό σχόλιο τύπου "Δεν κανω διαφημιση"...
Κι εμενα στα παπαρια μου αμα καποιος διαφημίζει κάτι εδώ μέσα ή οχι,
πόσο μάλλον τον τύπο που λέτε που ούτε τον ξέρω καν,
αλλά τουλαχιστον να καταλαβαίνουμε τι κανουμε και τι γραφουμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
το προβλημα σου ποιο ειναι?
εσένα το πρόβλημα σου ποιο είναι;
κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.
Για να είναι κάτι διαφήμιση πρέπει να έχει πληρωθεί.
Δηλαδή στα σκάω και μπες στο τάδε φλόρουμ και πες τι γαμάτος είμαι.
Ο άνθρωπος ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και ότι γράφει επειδή έχει κουραστεί να του πιάνουν τον ποπό.
(και βλέπεις ότι υπάρχουν κι άλλοι που συμφωνούν)
Τι δεν κατάλαβες και το κάνεις θέμα?
υγ
Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι όταν μπαίνει κάποιος σ ένα φλόρουμ και λέει ο τάδε είναι μαλάκας και του κάνει ζημιά, είναι θεμιτό.
Μετά ακόμα και επιφύλαξη να έχουμε λέμε ρε δε γ… πάω δίπλα μη σπάσει ο διάολος κανένα ποδάρι.
Ε θετικό σ αυτή τη ζωή είναι να μάθουμε να λέμε και κανένα ευχαριστώ και να μοιραζόμαστε και τα ευχάριστα.
![]()
Ας το αφησουμε εκει!Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Ε θετικό σ αυτή τη ζωή είναι να μάθουμε να λέμε και κανένα ευχαριστώ και να μοιραζόμαστε και τα ευχάριστα.
![]()
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Καλός άνθρωπος ο Δημήτρης , και πολύ καλός μηχανικός. Για χρόνια ήταν ο μηχανικος της αγωνιστικής ομάδας ΚΤΜ.
Φτιάχνει ΚΤΜ , όλα τα τα χωμάτινα , ευρωπαϊκα και ιαπωνέζικα καθώς και ον-οφφ.
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Καλός άνθρωπος ο Δημήτρης ,....
Και μου το έλεγαν πως οι κατεμάκιδες ξέρουν τους μηχανικούς με το μικρό τους αλλά δεν τους πίστευα!![]()
Και εσύ διαφήμιση?Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
... και πολύ καλός μηχανικός. Για χρόνια ήταν ο μηχανικος της αγωνιστικής ομάδας ΚΤΜ...![]()
Υπάρχουν Γιαπωνέζικα χωμάτινα και on-off?Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Φτιάχνει ΚΤΜ , όλα τα τα χωμάτινα , ευρωπαϊκα και ιαπωνέζικα καθώς και ον-οφφ.![]()
Υγ.![]()
Ολοι καλοι ειναι αμα τους πληρωνεις οσα ζητανε...αλλιως μανουαλ ανα χειρας και ντου ιτ γιορσελφ![]()
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
Εχουν καταλαβει ολοι εκτος απο εσενα....προβληματισου λιγο με την δικια σου καμπουρα και ασε εμενα - εμας να συνενοηθουμε......Αν απλα δε καταλαβαινες σου το εξηγησα και εγω και αλλοι τωρα αν επιμενεις βρες αλλο τροπο για εκτονωση...! Καλο βραδυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Διαφημίζω σημαίνει κάτι συγκεκριμένο και δεν είναι όπως το πάρει κανείς.
Και το αν κάνω διαφήμιση ή οχι , δεν έχει να κάνει με τον αν πίστευω ότι κάνω διαφήμιση ή οχι, αλλά με το τι κάνω στη πραγματικότητα.
Οπότε κάτω από μία "διαφήμιση" δεν έχει καμια λογικη ενα συμπληρωματικό σχόλιο τύπου "Δεν κανω διαφημιση"...
Κι εμενα στα παπαρια μου αμα καποιος διαφημίζει κάτι εδώ μέσα ή οχι,
πόσο μάλλον τον τύπο που λέτε που ούτε τον ξέρω καν,
αλλά τουλαχιστον να καταλαβαίνουμε τι κανουμε και τι γραφουμε...
εσένα το πρόβλημα σου ποιο είναι;
Enduro way of life
Τελειως ακυρο...!!! αμα ηταν ετσι δε θα υπηρχαν πολλα συνεργεια αλλα 1 για καθε μαρκα.....Οσο για τον συγκεκριμενο για να μιλαμε επι του θεματος 130 euro για γενικο service στο 690 δε νομιζω οτι ανηκει στους ¨αμα τους πληρωνεις οσα ζητανε¨Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Ολοι καλοι ειναι αμα τους πληρωνεις οσα ζητανε...αλλιως μανουαλ ανα χειρας και ντου ιτ γιορσελφ![]()
Οσο για το μανουαλ ανα χειρας...αμα εισαι τοσο γνωστης να ρυθμιζεις βαλβιδες να χρονιζεις να λυνεις και να δενεις μοτερ ktm να κανεις service και ρυθμιση σε μπρος πισω αναρτηση....και να σε σιγουρος οτι τα κανες τελεια (εχεις ολα τα εργαλεια) και δε θα κανει κανα μπαμ εγω παω πασο....Γιατι λιγο πολυ λαδια-φιλτρο-μπουζι ολοι ξερουμε να αλλαζουμε.
Μη γραφουμε μια προταση ετσι στον αερα επειδη μας ηρθε.
Enduro way of life
Έτσι όπως το γράφεις, υπονοείς ότι η πρώτη πρόταση εξασφαλίζει ότι δεν θα γίνει η δεύτερη;Αρχικά δημιουργήθηκε από eurotreno2002
και να'σε σιγουρος οτι τα κανες τελεια και δε θα κανει κανα μπαμ
Για ΚΤΜ μιλάμε έτσι;
:rotflmao: