εσύ τι κάνεις ρε? τα βάζεις κάτω απ το στρώμα όταν κοιμάσαι??:oΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Ποιος τα σιδερώνει ρε? Κάνα πουκάμισο και αν..
Δεν θέλω να ξέρω πόσα εγκαύματα έχει:rotflmao:
περιμένω για καφέ![]()
εσύ τι κάνεις ρε? τα βάζεις κάτω απ το στρώμα όταν κοιμάσαι??:oΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Ποιος τα σιδερώνει ρε? Κάνα πουκάμισο και αν..
Δεν θέλω να ξέρω πόσα εγκαύματα έχει:rotflmao:
περιμένω για καφέ![]()
Τα βάζω όπως είναι και δεν γαμ..Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
εσύ τι κάνεις ρε? τα βάζεις κάτω απ το στρώμα όταν κοιμάσαι??:o
περιμένω για καφέ![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Sponsored by Bepanthol...
H καλυτερη κρεμα για αναπλαση ιστων μετα απο εγκαυμα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Sponsored by Bepanthol...
H καλυτερη κρεμα για αναπλαση ιστων μετα απο εγκαυμα...
@@ΔΙΑ
![]()
Ή που έχει Πάρκινσον σε προχώ βαθμό, ή που κατάπιε σεισμό, ή που του βάλανε ποντικό στο βρακί, ή που δούλευε πιτσαδόρος πριν, ή που ακούει ρέιβ στο hands-free, ή που τον έχει σκίσει το κόψιμο κι απαγορεύεται το WC εν ώρα εργασίας, ή που το προηγούμενο βράδυ ξεπαρθενιάστηκε από τη Μέγκαν Φοξ, ή που το σίδερο είναι κινέζικο και τον τινάζει το ρεύμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
http://www.youtube.com/watch?v=0sAqx...ayer_embedded#!
:hypnotize :hypnotize
Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να φανταστώ αυτή τη στιγμή.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ή που έχει Πάρκινσον σε προχώ βαθμό, ή που κατάπιε σεισμό, ή που του βάλανε ποντικό στο βρακί, ή που δούλευε πιτσαδόρος πριν, ή που ακούει ρέιβ στο hands-free, ή που τον έχει σκίσει το κόψιμο κι απαγορεύεται το WC εν ώρα εργασίας, ή που το προηγούμενο βράδυ ξεπαρθενιάστηκε από τη Μέγκαν Φοξ, ή που το σίδερο είναι κινέζικο και τον τινάζει το ρεύμα.
Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να φανταστώ αυτή τη στιγμή.![]()
το "απλα μλκας" δεν παιζει ε?
:wacko:
Ε νομίζω ότι δεν θα του χρειαζόταν το σίδερο, εξάλλου όσο και να το παπαρίζεις ατμό θα βγάλει...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
το "απλα μλκας" δεν παιζει ε?
:wacko:![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: