Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: Νομικη βοηθεια για ατυχημα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από varaderokav11
    Κατ΄αρχην ευχαριστω για την κατατοπιστικοτατη απαντηση σου!!!
    Θα ηθελα ομως μια μικρη διευκρινηση αν βεβαια γνωριζεις!!!
    Σε περιπτωση που οι τιμες ειναι μαζι με το φπα,
    παλι το χανω; Και αν ναι γιατι αυτο;;;
    Γιατι απο την στιγμη που καταθετεις προσφορα, δεν εχεις φυσικα πληρωσει και αποδωσει (κατ επεκτασιν) ΦΠΑ, πως λοιπον περιμενεις να το πληρωθεις?
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Εφοσον το συμβαν ειναι "καθαρο" ως προς την υπαιτιοτητα του αλλου, προχωρα με εναν δικηγορο εμπιστοσυνης, οτι σου λενε πιο πανω για ανταλακτικα μεταχειρισμενα, δερματινα, ξεχασε τα, ο καθενας νομιζει οτι η περιπτωση του με μια ασφαλιστικη ειναι και ο κανονας, ο κινδυνος για σενα δεν ειναι η νομικη οδος που θα επιλεξεις, αλλα ο δικηγορος (δεν αστειευομαι).
    Γενικως τους μηχανοβιους, δικηγοροι και ασφαλιστικες τους εχουν για δαγκωμα εδω και δεκαετιες κι αυτο γιατι το 90% δεν γνωριζουν τα στοιχειωδη δικαιωματα τους και το μονο που κανουν ειναι να πηγαινοερχονται απο γραφειο σε γραφειο μουρμουριζοντας για την ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ, ενω θα επρεπε πρωτιστως να αναφερονται στην ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, δεν δινει κανεις δεκαρα, εαν εγινε στραπατσαδα μια ασταφτερη μαλακια με ασορτι ταινια στην ζαντα που πιανει τριακοσια χιλιομετρα.
    Καθε μοτοσυκλετα που πεφτει, ανεξαρτητως χιλιομετρων δεν κουβαλαει σακια με πατατες αλλα ανθρωπους, εκει λοιπον ξεκιναει η σωστη διεκδικηση και τελευταια ειναι τα "μεταλλα".
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
    Εφοσον το συμβαν ειναι "καθαρο" ως προς την υπαιτιοτητα του αλλου,

Εγώ δεν κατάλαβα ποιος είναι ο άλλος

Ολοι, οσοι σου απαντησαν ειναι ασχετοι και κακως συμβουλευουν, μπορεις να διεκδικησεις την επισκευη με επισημη Προσφορα (απο αυτον που ΘΑ το φτιαξει) με την διαφορα οτι το δικαστηριο δεν σου πληρωνει τον ΦΠΑ.
    Αυτο να πεις και στον δικηγορο της ασφαλιστικης γιατι προσπαθει ζητωντας τιμολογια να αποφυγει την επιβαρυνση της Ασφαλιστικης σου.
    Με λιγα λογια οι Νομικες Προστασιες που περιλαμβανονται στα Ασφαλιστηρια συμβολαια Αστικης Ευθυνης ειναι μια πονεμενη ιστορια, για να μην πω καμμια βαρια κουβεντα...

...είμαι παθόν και μιλάω από ιδία εμπειρία, και έχω πάει με Δικηγόρο ειδικευμένη σε ατυχήματα.
    Τώρα αν είναι όπως τα λες τι να πω, μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα.

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Sorry αλλα θα πω και εγω την μπαρουφα μου:
    Λεω .....αν σου κοψει ενα τιμολογιο οσο θα σου παει η ζημια και απλα του πληρωνεις το ΦΠΑ μπροστα και τα καταθετεις δεν θα κάνεις δουλεια??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της varaderokav11
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
    Sorry αλλα θα πω και εγω την μπαρουφα μου:
    Λεω .....αν σου κοψει ενα τιμολογιο οσο θα σου παει η ζημια και απλα του πληρωνεις το ΦΠΑ μπροστα και τα καταθετεις δεν θα κάνεις δουλεια??
    Αυτο το σκεφτηκα κι εγω απλα δεν ξερω κατα ποσο ενα μαγαζι μπορει να κοψει τιμολογιο
    Για πραγματα που δεν εχει... Γιατι ολα τα ανταλακτικα θελουν παραγγελια...
    Τη Δευτερα θα ρωτησω και θα ξερω...

Εφοσον το συμβαν ειναι "καθαρο" ως προς την υπαιτιοτητα του αλλου, προχωρα με εναν δικηγορο εμπιστοσυνης, οτι σου λενε πιο πανω για ανταλακτικα μεταχειρισμενα, δερματινα, ξεχασε τα, ο καθενας νομιζει οτι η περιπτωση του με μια ασφαλιστικη ειναι και ο κανονας, ο κινδυνος για σενα δεν ειναι η νομικη οδος που θα επιλεξεις, αλλα ο δικηγορος (δεν αστειευομαι).
    Γενικως τους μηχανοβιους, δικηγοροι και ασφαλιστικες τους εχουν για δαγκωμα εδω και δεκαετιες κι αυτο γιατι το 90% δεν γνωριζουν τα στοιχειωδη δικαιωματα τους και το μονο που κανουν ειναι να πηγαινοερχονται απο γραφειο σε γραφειο μουρμουριζοντας για την ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ, ενω θα επρεπε πρωτιστως να αναφερονται στην ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, δεν δινει κανεις δεκαρα, εαν εγινε στραπατσαδα μια ασταφτερη μαλακια με ασορτι ταινια στην ζαντα που πιανει τριακοσια χιλιομετρα.
    Καθε μοτοσυκλετα που πεφτει, ανεξαρτητως χιλιομετρων δεν κουβαλαει σακια με πατατες αλλα ανθρωπους, εκει λοιπον ξεκιναει η σωστη διεκδικηση και τελευταια ειναι τα "μεταλλα".
    Συμφωνω απολυτα οσον αφορα τους μηχανοβιους και την αντιμετωπιση τους!!!
    Οσο για την υπαιτιοτητα... φανταζομαι οτι οι αλλοι θα βρουν χιλιες δυο δικαιολογιες!!!
    Επιλογη δικηγορου δεν υπαρχει... Εδω δεν εχουμε να φτιαξουμε τη μηχανη...

Παλαιό μέλος
    Καλημέρα,
    Δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση τιμολογιών κομμένων.

Έχεις δυο λύσεις:

1) Ζητάς από το μάστορα αναλυτική (δηλαδή σε βαθμό τραγικής λεμπτομέρειας με κωδικούς προϊόντων και εργατοώρες για κάθε εργασία) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ.

2) Κόβεις ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ, τα οποία σημαίνουν ότι ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ που αναγράφουν για εργασίες ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ. Μπορεί σε αυτά τα τιμολόγια, για δική σου εξασφάλιση, να αναγράψει και ότι σου παρακρατά τη μοτοσικλέτα μέχρις αποπληρωμής του τιμήματος (πίστεψέ με έχει δικαίωμα και δεν στο αναλύω παραπάνω).
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Το νούμενο 2, αν δεν τον ξέρεις το μάστορα, δεν το κάνεις για κανένα λόγο, δηλαδή να σου γράψει ότι παρακρατά τη μηχανή εως την αποπληρωμή, γιατί ο άγνωστος θα στο κάνει ! ! ! Το κατάλαβες αυτό έτσι;;;

Εμένα, κάτι άλλο δεν μου αρέσει.
    Ποιος φταίει για το ατύχημα; Πως προκύπτει αυτό; Και γιατί σε αποζημιώνει η δική σου ( εξόσων κατάλαβα ) ασφαλιστική; Για λάδια επί του οδοστρώματος, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα ή ξεκάθαρα.

Ρώτα δικηγόρο. Χωρίς χαρτιά, τα τελευταία ερωτήματα δεν μπορούν να απαντηθούν.
    Τα 1 και 2, είναι στάνταρ.

Παλαιό μέλος

Και επιτέλους ναι, το είπε κάποιος αυτό . . .
    Όταν "βιάζονται" να δώσουν λεφτά σε αναβάτη για τη μηχανή, είναι που φοβούνται μην θυμηθεί καί ότι έχει χτυπήσει κιόλας....

Σωστότατο

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Καλημέρα,
    Δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση τιμολογιών κομμένων.

Έχεις δυο λύσεις:

1) Ζητάς από το μάστορα αναλυτική (δηλαδή σε βαθμό τραγικής λεμπτομέρειας με κωδικούς προϊόντων και εργατοώρες για κάθε εργασία) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ.

2) Κόβεις ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ, τα οποία σημαίνουν ότι ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ που αναγράφουν για εργασίες ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ. Μπορεί σε αυτά τα τιμολόγια, για δική σου εξασφάλιση, να αναγράψει και ότι σου παρακρατά τη μοτοσικλέτα μέχρις αποπληρωμής του τιμήματος (πίστεψέ με έχει δικαίωμα και δεν στο αναλύω παραπάνω).
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Το νούμενο 2, αν δεν τον ξέρεις το μάστορα, δεν το κάνεις για κανένα λόγο, δηλαδή να σου γράψει ότι παρακρατά τη μηχανή εως την αποπληρωμή, γιατί ο άγνωστος θα στο κάνει ! ! ! Το κατάλαβες αυτό έτσι;;;

Εμένα, κάτι άλλο δεν μου αρέσει.
    Ποιος φταίει για το ατύχημα; Πως προκύπτει αυτό; Και γιατί σε αποζημιώνει η δική σου ( εξόσων κατάλαβα ) ασφαλιστική; Για λάδια επί του οδοστρώματος, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα ή ξεκάθαρα.

Ρώτα δικηγόρο. Χωρίς χαρτιά, τα τελευταία ερωτήματα δεν μπορούν να απαντηθούν.
    Τα 1 και 2, είναι στάνταρ.
    Κατ'αρχην να διευκρινησω 2 πραγματακια....
    1. Δεν ειπα ποτε οτι η Ασφαλιστικη μου θα με αποζημιωσει!!!
    2. Εγω λεω πως φταιει η εταιρια που δεν καθαρισε καλα τον δρομο με το γνωστο αποτελεσμα...
    3. Η ασφαλιστικη μου μετα απο δικο μου αιτημα εβαλε δικηγορο (δικο της!!!) να διεκδικησουμε νομικα αυτα που ζηταω.

Τα καταλαβα πολυ καλα αυτα που λες και σε ευχαριστω αλλα λογο του οτι μαστορας τοσο γνωστος (εμπιστοσυνης) δεν υπαρχει... το 2 ακυρο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Και επιτέλους ναι, το είπε κάποιος αυτό . . .
    Όταν "βιάζονται" να δώσουν λεφτά σε αναβάτη για τη μηχανή, είναι που φοβούνται μην θυμηθεί καί ότι έχει χτυπήσει κιόλας....

Σωστότατο
    Σωστοτατο μεν αλλα στη δικη μου περιπτωση οχι απλως δεν βιαζονται....
    δεν θελουν καν να πληρωσουν...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    E τότε κάνε πως πονάς κιόλας.

Υγ. Sorry για το σπαμ και λυπάμαι για ότι σου έτυχε.
    Sent from me using a computer.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Πολυτιμες συμβουλες Speaky

ο μηχανοβιος ειναι το εξιλαστηριο θυμα και αυτο λογω της ΑΓΝΟΙΑΣ του ...

Nα τον ακουτε τον "παλιο" και χαμενοι δεν θα βγειτε , ακουστε που σας λεω ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    E τότε κάνε πως πονάς κιόλας.

Υγ. Sorry για το σπαμ και λυπάμαι για ότι σου έτυχε.

Παναω γιατρε μου...!!!

Θα παρω κατι παραπανω για κατι πραματακια που θελω;;;

Παλαιό μέλος
    Χμμμ...μάλιστα
    Νομίζω τότε ότι πονάς λόγω της πτώσης, ότι έχει χαλάσει εξοπλισμός αναβάτη γύρω στα 1000 ευρώ ότι λόγω τραυματισμού δεν πήγες δουλειά ένα μήνα και μετά έπαιρνες ταξί, ότι ακυρώθηκαν ραντεβού για μελλοντικές εργασίες, ότι ταλαιπωρείσαι με επανεξετάσεις και νοσοκομεία, ότι παίρνεις φάρμακα, ότι....ότι....ότι....

Γενικά φτου να μη σε βασκάνω, αλλά δεν είσαι καθόλου καλά και μάλιστα όλα τα παραπάνω μαζί με τη ζημιά της μηχανής και κάτι ψιλά ακόμα, τα βάζεις σε μια αγωγή και ησυχάζεις

(φωτο, μάρτυρες και όλα τα σχετικά απαραίτητα ε; )

Κράτα αντίγραφα και από τον αέρα που αναπνέεις εννοείται

Αφού ο μάστορας δεν είναι γνωστός ζήτα προσφορά, από αυτόν ή από άλλον, με τα λεπτομερή χαρακτηριστικά που λέγαμε.

Αντί για τη "νομική προστασία" της ασφαλιστικής σου, μήπως θα έπρεπε να εξετάσεις την πιθανότητα 3ου, άλλου ρε παιδί μου, δικού σου δικηγόρου; Ίσως λέω, για κάποιους λόγους, να σου έδειχνε μεγαλύτερη προσοχή, να σε αντιμετώπιζε καλύτερα, λέω πάντα ίσως

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Βοηθεια για επιλογη ελαστικων
    από agnostos71 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2004, 03:22
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. βοηθεια για CRM 250
    από crmaris στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:58
  5. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ