Δε... Δε μου κάθεται στο μάτι, δε ξέρω..
ante na vgei kai to vstrom to 1200 na ta gamikei ola..![]()
Μήτσο αυτό θέλει να γίνει Multistrada. Και το πάει καλά θα έλεγα. Λίγο αυτή η μάπα του είναι κάπως αλλά θα περιμένω καλύτερες φωτογραφίες.
[pray]βγάλτε κι ένα 750, βγάλτε κι ένα 750, βγάλτε κι ένα 750[/pray]
Γουστάρω τρελά που βγαίνουν ψηλά τουριστάδικα με 17άρια.![]()
Καλά μέλι έχουν τα 1200cc? Γιατί όχι 1100, γιατι οχι 1300? Έχει κάνει πολύ δουλειά το marketing..
και γιατι οχι 1400...1600...κλεφτες θα γινουν οι βενζινάδες???οχι πες..Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Καλά μέλι έχουν τα 1200cc? Γιατί όχι 1100, γιατι οχι 1300? Έχει κάνει πολύ δουλειά το marketing..
δε ξερω μαλλον επειδης εχουνε τα μοτερ ηδη?τι λες και εσυ?εκανε την αρχη η δουκατι...και παει λεγοντας ..Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Ακριβώς, γιατί όχι 1400 1500 αλλα 1200.
Εσυ πες
το κοινο concept δε το καταλαβαινω και ουτε μου αρεσει...
RSV4=tuonoV4=Capo1200...
μπορει να κολλαει σε ορισμενα μηχανακια αλλων εταιρειων(ΚΤΜ *) αλλα εδω δεν...
edit:το RSV4 ειναι πανεμορφο μηχανακι μην παρεξηγηθω...![]()
εμενα παλι με εχουν πιασει τα διαολια μου με τις κωλοεταιρίες..η μονη εξελιξη εδω και χρόνια που μας πουλάνε ειναι ..η αυξηση κυβικών..Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
το κοινο concept δε το καταλαβαινω και ουτε μου αρεσει...
RSV4=tuonoV4=Capo1200...
μπορει να κολλαει σε ορισμενα μηχανακια αλλων εταιρειων(ΚΤΜ *) αλλα εδω δεν...
edit:το RSV4 ειναι πανεμορφο μηχανακι μην παρεξηγηθω...![]()
Παίδες μην βγάζετε συμπεράσματα από αυτές τις φωτό.
μαύρο-κόκκινο το μηχανάκι, μαύρο φόντο γμσέ τα.
ας βγεί καμιά καλύτερη φωτό να πούμε καμιά γνώμη.
επίσης, το κόνσεπτ "κοινό μούτρο" παίζει εδώ και χρόνια στο Νοάλε.
-θυμάμαι τότε που είχαν πρωτοβγεί τα mille που έβγαλαν και κάτι σκουτεράκια έτσι.
και έβγαλαν και το τουόνο και το τουονάκι.
-το ίδιο έγινε και με την δεύτερη γενιά mille.
-το ίδιο γίνεται και με την τρίτη γενιά μόνο που τώρα έβγαλαν και το κάπο με αυτό το μούτρο.
Απ'ότι φαίνεται το RSV-4 είναι βασικός πυλώνας και στηρίζονται πολύ επάνω του,
κάποιες φορές όμως με όχι και τόσο ευφάνταστο τρόπο
ναι το κοινό κονσεπτ το χε όντως η απριλια αλλά τα προηγούμενα χρόνια ήταν και ωραίο και διαφορετικό αλλά "κολλούσε" κιόλας...
Τώρα όμως συμβαίνει και αυτό που λέει ο DukasΙΙ...
Εννοείται ότι βάζω και την ktm μέσα με τις τελευταίες φωτό που έχουν βγει στη φορά...:ZZZ:
Το mille με το tuono ναι, που ουσιαστικα ειναι 2 ιδια μηχανακια. Αν και τα 2ης γενιας, περα απο τα ιδια φωτιστικα σωματα, δεν ειχαν καν ιδιο σχεδιασμο μουτρου (ηρθαν πιο κοντα τα φωτα και δεν υπαρχει η τριγωνη μπουκα του ramair). Και στα v4 ειναι λιγακι διαφορετικο.
Αλλα στο caponord παπαραπαει. Συμφωνω ομως, οτι εαν δεν το δουμε live δεν εχει νοημα................
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
ανταγωνιστης του multi και απο οτι μου φαινεται θα βρισκουν τα αυτια μας στην ασφαλτο.για φανταστητε το λευκο με κοκκινο πλαισιο,μουρλια θα ειναι![]()
![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
...Ρε σε λιγο δε θα εχουμε να φαμε...αν το βγαλουνε σε 125..κάτι γίνεται..