Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Ερωτηση για service αναρτησεων

Παλαιό μέλος
    Κάλος μάστορας είναι ο αραμπατζής στην αιγαίου με Όλγας ξέρει να τις φτιάχνει αλλά και να τις ρυθμίζει σωστά επάνω στην μηχανή για κάθε αναβάτη .
    Σε πιο συνεργείο πας αν επιτρέπεται στα ματ από δίπλα ή στο άλλο επάνω ?
    Εγώ πήγαινα στο επάνω .

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Spam on
    Για να μην παρεξηγηθω
    Ο Χρηστος Τασουλης ειναι πραγματικα Κυριος και Επαγγελματιας.- Θα ηταν αδικο να μην το πω.
    Απλως μολις εφυγε ο καλος του μαστορας αρχισαν τα προβληματα και δεν το λεω μονο εγω απο προσωπικες εμπειριες αλλα και απο συνεργατες του χωρου των συνεργειων. Σορρυ και εμενα με στεναχωρησε το ολο θεμα αλλα το πηρα αποφαση.
    Τεσπα ηθελα να το αναφερω γιατι δεν θελω να κρυβομαι σε κατι που γνωριζω. Ελπιζω πραγματικα να ξαναβρουν τη λυση και να επανελθουν στη θεση που τους αξιζει. Spam off

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    Spam on
    δεν ειναι σπάμ, και δεν παρεξηγείσαι, σε διαβαζω και μαθαίνω απο τα γραπτά σου. Τεκμηρίωσες αυτο που έγραψες και εγινες απολυτα κατανοητος.

Μόνιμος κάτοικος..moto.gr Το avatar του/της asteris_adv
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
    Κάλος μάστορας είναι ο αραμπατζής στην αιγαίου με Όλγας ξέρει να τις φτιάχνει αλλά και να τις ρυθμίζει σωστά επάνω στην μηχανή για κάθε αναβάτη .
    Σε πιο συνεργείο πας αν επιτρέπεται στα ματ από δίπλα ή στο άλλο επάνω ?
    Εγώ πήγαινα στο επάνω .
    Πάω στο άλλο επάνω, τι γνώμη έχεις..; Για τον Αραμπατζη έχεις δίκιο και δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Εκεί έκανα service τα wp μπρος πίσω που είχα στο Africa..! Θα κάνω μια βολτιτσα κι απο κει. Τhanx

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    Spam on
    Για να μην παρεξηγηθω
    Ο Χρηστος Τασουλης ειναι πραγματικα Κυριος και Επαγγελματιας.- Θα ηταν αδικο να μην το πω.
    Απλως μολις εφυγε ο καλος του μαστορας αρχισαν τα προβληματα και δεν το λεω μονο εγω απο προσωπικες εμπειριες αλλα και απο συνεργατες του χωρου των συνεργειων. Σορρυ και εμενα με στεναχωρησε το ολο θεμα αλλα το πηρα αποφαση.
    Τεσπα ηθελα να το αναφερω γιατι δεν θελω να κρυβομαι σε κατι που γνωριζω. Ελπιζω πραγματικα να ξαναβρουν τη λυση και να επανελθει στη θεση που τους αξιζει. Spam off
    Μα που τα λεμε, μηπως ξερουμε και που πηγε ο καλος του μαστορας?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από asteris_adv
    Πάω στο άλλο επάνω, τι γνώμη έχεις..; Για τον Αραμπατζη έχεις δίκιο και δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Εκεί έκανα service τα wp μπρος πίσω που είχα στο Africa..! Θα κάνω μια βολτιτσα κι απο κει. Τhanx

Σε σύγκριση με τον κάτω είναι πάρα πολύ καλός , αλλά εγώ δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος και αν ξαναπάρω ktm θα το πηγαίνω Αθήνα για σέρβις .
    Αν θέλεις δες και το bike therapy στην κ.καραμανλη έχω ακούσει καλά λόγια .

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    [B]δεν ειναι σπάμ, και δεν παρεξηγείσαι, σε διαβαζω και μαθαίνω απο τα γραπτά σου.
    * spam on
    ολοι μας μαθαινουμε απο ολους. Παντα θα υπαρχει κατι που θα παρουμε απο τα γραφομενα.
    Αυτος ειναι αλλωστε ο σκοπος των φορουμ. Οποτε οι ευχαριστιες ειναι εκατερωθεν

Μόνιμος κάτοικος..moto.gr Το avatar του/της asteris_adv
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
    Σε σύγκριση με τον κάτω είναι πάρα πολύ καλός , αλλά εγώ δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος και αν ξαναπάρω ktm θα το πηγαίνω Αθήνα για σέρβις .
    Αν θέλεις δες και το bike therapy στην κ.καραμανλη έχω ακούσει καλά λόγια .
    Αν επιτρέπεται, για ποιο λόγο δεν εμεινες ευχαριστημένος; Έχει να κάνει με τη δουλειά που σου έκανε;

Και μια απορία ακόμη προς όλους. Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για να βελτιωσω τα μπροστα (πχ πιο σκληρά ελατηρια) και να ξεχάσω το πίσω; Η μήπως να διαθεσω αυτά τα χρήματα ώστε να γίνει service απλό μπρος πίσω;

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από asteris_adv
    Αν επιτρέπεται, για ποιο λόγο δεν εμεινες ευχαριστημένος; Έχει να κάνει με τη δουλειά που σου έκανε;

Και μια απορία ακόμη προς όλους. Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για να βελτιωσω τα μπροστα (πχ πιο σκληρά ελατηρια) και να ξεχάσω το πίσω; Η μήπως να διαθεσω αυτά τα χρήματα ώστε να γίνει service απλό μπρος πίσω;

Εξαρταται σε τι κατασταση βρισκεται το πισω. Αν εχεις κατω απο ~50,000κμ και το εχεις δουλεψει στο δρομο και σε νορμαλ αποσβεσεις, τοτε το πιθανοτερο ειναι να ειναι μια χαρα. Αν εχεις πανω απο 50,000 και το δουλευεις σε sport setting τοτε το πιθανοτερο ειναι να θελει φρεσκαρισμα.

Κατα την γνωμη μου, αν ανοιχτει το μπροστινο, καλο θα ειναι να γινει και η βελτιωση μαζι, γιατι ετσι γλιτωνεις αρκετα χρηματα. Επισης, αν παιζει να πρεπει να γινει και σερβις συντομα και μπορει να συνδυαστει και καθοδος στην πρωτευουσα, πας στον χελιωτη που ειναι διπλα στην WP και γινονται ολα μαζι.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από asteris_adv
    [B]Αν επιτρέπεται, για ποιο λόγο δεν εμεινες ευχαριστημένος; Έχει να κάνει με τη δουλειά που σου έκανε;

Δεν μου έκανε τίποτα ιδιαίτερο απλά δεν μου βίδωσε καλά την αντλία υγρών και έχασα όλα υγρά στα σύνορα με Τουρκία , χρέωνε πολλά στα σέρβις , μου έβαλε την βάση του gps την επόμενη μέρα από το μεγάλο σέρβις που πηρέ κοντά στα 400 ευρώ και μου ζήτησε περαστικά αλλά το χειρότερο ήταν το ύφος του αν του την έλεγες ή τον έκραζες στα φόρουμ σου έλεγε καλά ρε έδωσες 15.000 ευρώ να πάρεις ktm και παραπονιέσαι ότι το σέρβις είναι ακριβό

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση για service πηρουνιου
    από FRAGISCOS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2009, 23:20
  2. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ Service ΣΕ Sym
    από NICKGTS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2009, 10:44
  3. Ερωτηση για service.
    από Ταξιδευτής στο forum Ducati