Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: ti mixanaki m teriazei?

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator

Re: Re: Re: Re: γιαφτό κε εγό έφιγα απω τιν πάτρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    υπομονη με τα νεούδια... και ορθογραφία θα μάθουν και όλα θα τα κάνουν... αρκεί να μην τα αποπέρνουμε και κλωτσήσουν...
    Σωστόςςςςςς

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Αρχικά δημιουργήθηκε από sins
    οταν λεω καροτσα ενοω τρειλερ π περνει επανο ενα μιχανακι

Φιλαράκι , να προσπαθείς να γίνεσαι όσο πιο κατανοητός μπορείς.

Σωστα σου είπε ο φίλος σου, το ίδιο σου έγραψα κι εγω πιο πάνω... πάρε κάτι με φώτα (μηχανακι enduro δηλαδή) !!!

Πάρε τον παλιό πρόεδρο της μοτολέσχης Πάτρας , παλιός εντουράς που ξέρει να σε κατατοπήσει και να σε ενημερώσει μιας και εισαι μικρός και χαίρεις προσοχής.

Κουβελιώτης Κώστας 2610-339958

Νέο μέλος
    οποτε παιδια λετε ΚΤΜ exc 125 2τ ι 250 4τ?
    ευχαριστω

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    ευχαριστω

KTM exc 125 2T ή KTM exc 200 2T ή KTM exc 400 4T

ευχαριστω

δίχρονο 125αρι καλύτερα. αν πάρεις και μοντέλο 08-09' ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί

Υπάρχει ενα πολυ καλό απο γνωστό http://forum.dirt-bike.gr/forum/view...hp?f=16&t=8687

Νέο μέλος
    πολυ καλο το μηχανακι που μου εδεικσες αλλα ρε γαμοτο πολλα τα λεφτααα :confuse ο αριθμος π μ εδωσες ειναι ο προσωπικοσ του κυριου κουβελιωτι??ι ειναι μαγαζιου??και οσον αφορα τα ορθογραφικα εχς σινυθισει να γραφω με greeklish και δεν ξερω τι μ γινετε

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    και οσον αφορα τα ορθογραφικα εχς σινυθισει να γραφω με greeklish και δεν ξερω τι μ γινετε
    Δες εδώ τότε
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

πολυ καλο το μηχανακι που μου εδεικσες αλλα ρε γαμοτο πολλα τα λεφτααα :confuse ο αριθμος π μ εδωσες ειναι ο προσωπικοσ του κυριου κουβελιωτι??ι ειναι μαγαζιου??και οσον αφορα τα ορθογραφικα εχς σινυθισει να γραφω με greeklish και δεν ξερω τι μ γινετε

1. του μαγαζιού του σου εδωσα, παρτον και πες του θες να ξεκινησεις χωμα να σου πει 2-3 πραγματα

2. Προσπάθησε να GOOGLάρεις τις λέξεις όσο μπορείς να μαθαινεις πως ειναι το σωστό, κριμα είναι μορφωμένο παιδί.

3. το μηχανάκι που σου εδειξα, είναι φίλου και μπορεί να κανει και καλυτερη τιμη.

Υπάρχει κι αλλο ένα παρόμοιο 08' στα 2900 επίσης απο φίλο: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2037757/

Νέο μέλος
    να σε ρωτησω φιλε ενα ΚΤΜ ΕΧC μπορει να πηγαινει στην ασφαλτο??? ευχαριστω πολυ για ολα

να σε ρωτησω φιλε ενα ΚΤΜ ΕΧC μπορει να πηγαινει στην ασφαλτο??? ευχαριστω πολυ για ολα
    Ενα KTM exc ειναι μοτοσυκλέτα εντούρο και βγαζει πινακιδα.

οι μοτοσυκλέτες μοτοκρος ειναι αυτες που μπροστά δεν εχουν φαναρι αλλά numberplade, αυτες δεν βγαζουν πινακίδες για αυτο και απαγορεύεται η κυκλοφορία τους στο δρόμο.

οι μοτοσυκλέτες εντούρο, έχουν φωτα, βγαζουν πινακίδα , και αν τις ασφαλίσεις δικαιούσαι καθ΄όλα να την κυκλοφορείς στο δρόμο αν και δεν ειναι οτι καλύτερο γιΑ ΤΟΝ κινητηρα που ειναι φτιαγμένος για χωματόδρομο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Δεν ξέρω πολλά επι του θέματος, αλλά το crf250r δεν είναι cross? Τα εντούρο x δεν εχουν στο τέλος δεν είναι?

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Ρε παιδιά, ο μόνος είμαι που σκέφτομαι ότι δε θα ήταν άσχημα να αρχίσει το παλληκάρι με κανένα παλιότερο τετράχρονο 250άρι; XR-TTR-DR Βρίσκεις κάτω από ενάμισι χιλιάρικο (KLX και πιο καινούργια/ακριβά) και είναι νομίζω μια χαρά για εντουρόβολτες σε λογικά πλαίσια αν δε σκοπεύει να γίνει ο νέος Άχολα. Ή κανένα WR 200 αν τα ανταλλακτικά δεν είναι τόσο θέμα.

Νέο μέλος
    γεια σ φιλε, αυτα τα μηχανακια που λες δεν ειναι καπως παλια ?ενοω υπαρχουν και ποιο καινουργια μοντελα οπωσ το κτμ ΕΧc και γιατι λεσ 250 4Τ και οχι 125 2Τ
    ??

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Να σου πω δε στα προτείνω ακριβώς, αλλά μου φαίνεται λογική ιδέα οπότε ρωτάω και τους υπόλοιπους αν τα θεωρούν καλή πρόταση. Είναι παλιές μηχανές και δεν είναι καθαρόαιμες, απλά νομίζω ότι είναι ένας καλός και σχετικά φθηνός συμβιβασμός, αφού βρίσκεις και με χιλιάρικο. Αν ψάχνεις κάτι σκληροπυρηνικό δε σου κάνουν, αλλά για βόλτες σε λογικά πλαίσια νομίζω ότι είναι μια χαρά. Ένα θέμα είναι σε τι κατάσταση θα τις βρεις.

Τα δίχρονα νόμισα ότι ήθελες να τα αποφύγεις, τo EXC είναι αλλού σε σχέση με τα παραπάνω.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Να σου πω δε στα προτείνω ακριβώς, αλλά μου φαίνεται λογική ιδέα οπότε ρωτάω και τους υπόλοιπους αν τα θεωρούν καλή πρόταση. Είναι παλιές μηχανές και δεν είναι καθαρόαιμες, απλά νομίζω ότι είναι ένας καλός και σχετικά φθηνός συμβιβασμός, αφού βρίσκεις και με χιλιάρικο. Αν ψάχνεις κάτι σκληροπυρηνικό δε σου κάνουν, αλλά για βόλτες σε λογικά πλαίσια νομίζω ότι είναι μια χαρά. Ένα θέμα είναι σε τι κατάσταση θα τις βρεις.

Τα δίχρονα νόμισα ότι ήθελες να τα αποφύγεις, τo EXC είναι αλλού σε σχέση με τα παραπάνω.

Πλέον με 2000 euros βρίσκεις KTM δίχρονο super. Είναι κλάσεις ανώτερα από αυτά που σκέφτεσαι & σε βοηθούν όντως να κάνεις πρόοδο στην οδήγηση και τη τεχνική σου. Συν αυτό που γράφεις "το σε τι κατάσταση θα τα βρεις τα παλιά".
    Οι αναρτήσεις τους σίγουρα θα είναι χάλια, όπως ήταν εξαρχής εξάλλου, μαζί και τα φρένα. Άσε τη δύναμη του μοτέρ. & αυτά είναι αρκετά σημαντικά.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ti mixanaki na parw?
    από erwteumenos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2007, 17:27
  2. ti mixanaki mou protinete?
    από notakos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 20:12
  3. Ti 50cc teriazei ston mikro....?
    από thelwscooter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 18:15
  4. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2005, 17:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ